Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Jak spędzacie wolny czas?. Strona: 9

Wysłany: 2009-08-02 19:51

I tam,dajemy rade :D Nie chce zalowac za kilkanascie lat ze czegos nie zrobilam :D

zwątpiwszy w miłość i cnotę, zostaje rozpusta.

Wysłany: 2009-10-12 20:13

ja wolny czas w sumie spędzam głównie z dziewczyną, ale pięknymi, długimi nocami czytuje książki gram na kompie, trochę filozofuje, coś potworze no i grywam troszke na gitarce. Tak po za tym to lenie się i lenie i lenie słuchając jakiejś dobrej muzyczki.

Każdy jest kowalem swojego losu.

Wysłany: 2009-10-15 16:57

Hej,Alcybiedasie a tymi pieknymi długimi nocami to Ty czytasz swojej dziewczynie na głos,czy jakos inaczej? :wink:

Ja ostatnio-komp.

Wysłany: 2009-10-15 19:45

[quote:ced580efb2="SalomonKain"]ale ostatnio postanowiłem wykorzystywać wolne chwile np na robienie dobrych nalewek i wódek...polecam...wymagana cierpliwość ale warto poczekać na efekty 8)[/quote:ced580efb2]

Moja Mamuśka robi - orzechówkę, żurawinówkę, liker kawowy itp - fakt - czasem trzeba ładnych parę tygodni czekaćna efekt, ale warto :D
Wódki to jeszcze nie robiła (u mnie to chyba bimber się zwie - sąsiad robi).

Ja w wolnym czasie robie na drutach albo szydełku - no i zdjęcia robię :P
A - i jeszcze jem :D

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-10-16 05:41

[quote:8bf28d97dd="soundasleep"]no nie bo pierd# trza było wczesniej temat zarzucić ja się z niego bronię ..[/quote:8bf28d97dd]

Hihihihi, zazwyczaj to szperam, słucham i pisze o muzie :) kiedys jeszcze męczyłem j. obce, ale ostatnio motywacja brak ... lepsze piwo w Herezji i napieprzanie w tysiaca i remika :))

.

Wysłany: 2009-10-16 06:35

Bo sie za późno zaczęłaś udzielać tutaj ale nie przejmuj sie - na pewno jest inny portal, na którym jeszcze tego tematu nie ma :)

.

Wysłany: 2009-10-16 06:54

Nie polecałbym naszej-klasy, facebooka, last.fm, majspejas, fuckbooka, goldenline'a, bo tam jest za duzo użyszkodników :) lepiej wyczaić jakis mały portal, co od 2 lat temy odlogiem i są tam tylko 2 zalogowani Użytkownicy - admini xD

.

Wysłany: 2009-10-16 08:15

Nom, jedno DuPe mi wystarczy xD

.

Wysłany: 2009-10-16 09:13

na rowerowo, jeżeli pogoda pozwala
(lubię se polatać na bike'u po wiochach, lasach, polach...)
wieczory (prawie) zawsze z książką
(nie potrafię zasnąć nie wrzucając przedtem "czegoś na ruszt", czasami jednak chwila przeradza się w połowę nocy, a noc jak to noc - bywa za krótka...)
lub goniąc za piłką...
a ponadto standardowo: muzyka i komputer

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Wysłany: 2009-11-11 12:59

W zabijaniu wolnego czasu pomaga mi często xbox.
Słucham też muzyki lub nie wiem wpisuje posty na forum :P. Często też chodzę do mojej dziewczyny ponudzić się z nią.

Co prawda czasu wolnego jest mało ale jakoś sobie radzę

Byle do przodu.

Wysłany: 2009-11-11 20:41

black_gothic (Bicz)
black_gothic
Lublin w pobliżu

Siedzę tu przed komputerem i próbuję se pogadać , a poza tym czytam, oglądam, robię zdjęcia, gotuję ale jak już jestem bardzo głodna, chodzę ze świtą na spacery tzn jeszcze trzy psy i 5 kotów, Dziś tylko komputer bo pada.Uwielbiam strzelać z bąbelków.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Wysłany: 2009-11-12 11:11

Też lubię grać w karty, zwłaszcza makao ;D

Ostatnio... dużo czasu spędzam w łóżku. :lol:
No i książki - czytam jak nigdy za czasów ogólniaka

jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.

Wysłany: 2014-11-26 14:00

[quote:94cdbadb28="Lothar"]W wolnej chwili włóczę się z aparatem i robię zdjęcia(które najczęściej nie przechodzą późniejszej selekcji), a jak mam więcej czasu to najczęściej można mnie spotkać na spotkaniach ASG, gdzieś w lesie. Wracam wtedy do domu padnięty ubrudzony i szczęśliwy:D.
Na sesje RPG ostatnio nie mogę zebrać ludzi bo się wszystkim grafiki mijają i mnie cholera trafia... :twisted:[/quote:94cdbadb28]

[color=RED:94cdbadb28]Haha dokladnie jak nikt mnie nie trafi to wtedy czuje ze zyje chyba ze wlaczy mi sie niesmiertelnosc [/color:94cdbadb28]

Nie chcę mieć Bogów Nie potrzebuję złudnego pocieszenia Nie wierzę w ta wyimaginowaną koncepcje społeczeństwa Nie wierzę w Waszego Buddę Jezusa czy Hitlera Magia jest mi obca… To tylko koncepcja życia Człowieka nieznanego

Wysłany: 2014-11-26 19:39

Yngwie (Diabolista)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Właśnie się zastanawiałem co ja robię w wolnej chwili, gdy wtem zadzwonili do drzwi ŚJ z Biblią i innymi materiałami, w tym video, szukający chętnych na sesje na dzielni, heh.

Wytrzymałem 15 minut :-) Ogólnie im mniej cytatów, ulotek i opracowań tym większa ulga, że nie trzeba się tego uczyć na pamięć, heh. Ale luźna rozmowa całkiem ciekawa i nawet fajna :-)

U mnie ostatnio gitara, trochę muzyki do słuchania, hokej i obejrzałem też kilka odcinków MacGyvera. No i trochę psychoanalizy własnego "ja".

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Wysłany: 2014-11-26 19:45

Hmmm...witam.wszystkich.jestem.tu.nowaaaa:D.z.góry.przepraszam.za.kropkowanie,ale.taka.juz.moja.natura...:P...heheh.spacja.mi.nie.działa:)
Ja.sobie.spedzam.czas.wolny.zazwyczaj.szwędajac.sie.gdzieś,bądz.sluchając.muzyki,czytając,uwielbiam.plener.i.robienie.zdjęc,niestety.ostatnio.cierpie.na.brak.aparatu,więc.zaspakajam.sie.telefonem..:P

Wysłany: 2014-11-27 21:20

DumSpiro (Bicz)
DumSpiro
Zielona Góra

Koncerty, imprezy, hobby. Całkiem zwyczajnie.

Psychodela, Pani jedyna... Wdarła się w mą duszę i coś tam zostawiła... Poczułem energię i wiedziałem, że muszę...

Wysłany: 2014-12-12 22:54

przeważnie w chacie ,najlepiej chciało by sie spedzić tam gdzie nas nie ma najlepiej z przyjaciółmi,a najlepiej spedzamy wolny czas sami bo tak jest nam najlepiei,bo sotkanie z kimś kogo znamy jest dla kogoś za bardzo skomplikowane wiec nie poszukujemy nikogo bo kazdy czyni swoja wole thelema 6

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Wysłany: 2015-02-16 12:59

Biegam, ćwiczę, książki poczytam, czasem lekkie, czasem cięższe. Dorzuci się jakiś film... no i tyle :D więcej wolnego czasu nie ma... no raz na jakiś czas wyjście z przyjaciółmi na piwo/imprezę. Częściej wyjazdy po Polsce na zawody...

Nauka uczyniła z nas Bogów, zanim jeszcze zasłużyliśmy na to by być Ludźmi...

Wysłany: 2015-03-11 23:31

Trinity (Bicz)
Trinity
Najdalsze Czeluście Piekieł

Koncerty + spanie (i picie) to idealne połączenie jak dla mnie :D

Co cię nie zabije, dobije cię później, albo ty to zabijesz

Wysłany: 2015-03-17 19:23

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

W moim przypadku, zależy od pory roku.. Gdy za oknem zimno zazwyczaj przesiaduje w pubie, bądź w domku z ukochanym przy filmie i lampce czerwonego wina Gdy cieplutko, staram się jak najczęściej przebywać na świeżym powietrzu spacerując po lesie albo wyjeżdżam za miasto .np na grilla lub popluskać się w wodzie. Wolny czas bardzo szybko mija i wracamy do rzeczywistości – do pracy...

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło