Wysłany: 2006-12-12 21:29
z kumplami i kumpelami na piwsku albo gorzole jedno z dwuch a jak nie to siedze w domu i słucham muzy lub oglądam koncerty albo jak teraz pije browar i se szperam po necie hehehehe NO TO ZDROWIE hehe
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2006-12-17 09:45
wolllllllllllllllnyyyyyyyyyyyyy czassssssssss??????????
boshhhhhhhhheeeeeee!!!!!!!!!
A CO TO TAKIEGO ???????
Jeżeli już nic mnie nie goni, nie ogranicza , wiem, że nie będę musiała nigdzie biegać,niczego załatwiać ,czy też uczyć się(przynajmiej przez kilka dni z rzędu). Taki stan rzeczy nazywam wolnym czasem...
Siadam wtedy w samotności,zapalam świece wyciągam farby i maluje..
O ile pamiętam ostatnie pełnometrażowy obraz namalowałam jakieś 2 8O lata temu!!!
A to co robię i sprawia mi wiele radości, pomiędzy zajęciami które wykonać muszę nie nazywam wolnym czasem, nazywam odpoczynkiem, relaksem(a trochę by tego było), jednak psychicznie wiem,że to tylko miła przerwa.. Na szczęście staram się tych pauz robić maksymalnie dużo. :)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2006-12-17 20:51
Ja natomiasrt czesto gapie sie poprostu w monitor i od niechcenia przeglądam stronki. Gram w World of Warcraft (mam orginał!) Maluje figurki do bitewniaków (WH40k) Lub po raz 100 czytam ksiązki Sapkowskiego. W sumie cięzko sie nudzic ;]
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2006-12-29 23:48
ja w wolny czas wynyrzam sie po zmroku na piwko ze znajomymi, badz siedze sobie na cmentarzu i rozmyslam. a gdy jest dzien, spedzam czas na przesiadywaniu z moim psychicznym i szatansko czarnym kiciusiem :twisted: lub spie...
coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!
Wysłany: 2006-12-31 13:34
color=red]]Ja najczęściej zasiadam przed monitor, włączam muzykę i buszuję w internecie. Ewentualnie zapalam świecie, kadzidła i coś czytam.[/color][
Wysłany: 2006-12-31 13:50
Ostatnio znalazłem nowe wyjątkowo wciagające zajęcie- gram w Counter Strika :D Wymiataja mnie i w sumie jestem prawie bezbronnym mięskiem armatnim... ale szkole się bo gra jest baaaardzo wciagajaca :D :D :D
Wysłany: 2006-12-31 15:13
CS... Szkoda, że mi to nie chodzi... Ja grałem niegdyś w darmowy zamiennik - Truecombat:elite. Gra też wciąga choć gra w nią mniej osób. Tyle, że to bardziej CQB a z tego co kojarzę, ale tu mogę się mylić, to CS podchodzi bardziej pod zielonkę...
Fuck you dude!
Wysłany: 2006-12-31 16:21
Hmmm możesz mówić troszke jaśniej? Jeszcze nie jestem na tyle w temacie żeby czaić slang :P Proszę o przetłumaczenie
Wysłany: 2006-12-31 16:30
Chodzi o to, że Truecombat:Elite to typowa antyterrorystyczna "czarna taktyka" czyli tak zwane Close Quarter Battle. A z tego co mi się wydaje CS bardziej odpowiada "taktyce zielonej" czyli jest to gra o operacjach wojskowych. Ale tak jak pisałem tutaj mogę się mylić, bo nie grałem w to a tylko o tym słyszałem... Grałem natomiast w AA do czasu aż zaprzestali wydawać pod linuxa i to jest już typowo zielona gra, choć elementów CQB jest oczywiście też w niej dużo, ale jednak koncepcja tej gry bazuje na wojsku a nie policji :)
Fuck you dude!
Wysłany: 2006-12-31 18:11
Aha... teraz rozumiem Nie no CS to zdecydowanie nie jest Rainbow Six :) Tak jak mówisz więcej tam elementów wojskowych niż czystej, twardej taktyki antyterro. Dlatego jest bardzo dynamiczną gierką
Wysłany: 2007-01-29 18:25
Czas wolny przeznaczam na : trening, trening, trening, trening......reszta rzeczy taka jak:PC czy film stanowią setną część mojego wolnego czasu
http://www.basilicaigni.xlx.pl
Wysłany: 2007-01-30 13:29
1.Pije piwo ze znajomymi
2.Gram na garach
3.Siedze przed kompem
4 Gram w piłke
Wysłany: 2007-01-30 14:23
spontaniczne jazdy na stopa,projektowanie ciuchów ,a jak to sie znudzi to ognicha w Grabinie nad jeziorem(sesje szczura nocami)
nic sie nie dzieje bez powodu
Wysłany: 2007-01-30 14:36
[quote:1a22986e89="ahroun"]spontaniczne jazdy na stopa,projektowanie ciuchów ,a jak to sie znudzi to ognicha w Grabinie nad jeziorem(sesje szczura nocami)[/quote:1a22986e89]
W Grabinie :P z Mostowiakami ????? czy bez :P hehehehehehehehhehehehee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zaraz ze śmiechu niewytrzymam hehehehehehehhahahahahahahaha
Wysłany: 2007-01-30 14:45
TO NIE TA GRABINA a co fan serjalu :?: :twisted:
nic sie nie dzieje bez powodu
Wysłany: 2007-01-30 15:38
w zyciu hahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2007-02-07 01:04
Margot :)
Olejek cynamonowy??? Ale to chodzi o taki w małej, szklanej, brązowej butelczce(olejków "arrakisowych" posiadam, nie kłamiąc 4) ?? Czy są jakieś specjalne do kąpieli ? Owego cudu jeszcze nie widziałam... a cynamon mniami... chętnie bym coś takiego przetestowała.. :)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-14 20:00
obecnie na siedzeniu w domu non stop;/ zbijaniu bąków i na projektowaniu koszulki na Metalmanie
Wysłany: 2007-02-14 20:15
wolny czas spedzam dosc czesto w pokoiku...slucham muzyki, czytam ksiazki, siedze przed kompem badz tocze walki z rodzicami lub tez mlodzym bratem. a jak nie siedzenie w domq to gdzies w plenerze z qmplami....jakies winko lub koncercik :D
memento mori
Wysłany: 2007-02-14 20:16 Zmieniony: 2007-02-14 20:24
Doris to kiedy ty masz czas na spodkanie sie ze znajomymi ??? bo to mnie zadstanawia jak cholera :P