Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Jak spędzacie wolny czas?. Strona: 4

Wysłany: 2007-07-24 15:23

W wolnym czasie (a mam go sporo) pogrywam zazwyczaj na gitarze i czytam, czytam, czytam! :D Książka dobra jest na wszystko, można się na trochę oderwać od rzeczywistości.
Oprócz tego lubię chodzić na długie spokojne spacery gdzieś do lasu czy w inną dzicz, to mnie bardzo pozytywnie nastraja.

Wysłany: 2007-07-25 12:42

Gitara...jak najbardziej. True Love :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-07-25 22:37

Ja ostatnio spędzam wolny czas na strzelaniu z asg do drechów na moim osiedlu przednia zabawa szczególnie gdy niewiedzą z której strony pada strzał :twisted:

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2007-07-26 09:33

:P
witaj HANAHHH: lubię z Tobą grilować.

Wysłany: 2007-07-26 09:36

:P
witaj HANAHHH: lubię z Tobą grilować.[quote]

zalezy od dnia Wysłany: 2007-07-26 13:58

LadySavage (Anciliae)
LadySavage
Bytom / Poznan / Saasenheim ( Francja...

lubie lazil boso po lakach , spac pod drzewem , przechadzac sie po zamku ktory jest obok , pisac opowiadania o wampirach , czytac duzzo czytam i haftowac a w szczegolnosci lubie MARZYC i bywac z przyjaciolmi na piwie :)

Niebianska Krolowo wszystko mi jedno, Zabierz mnie stad. Jestem umarla dla swiata [ ... ] Tutaj troszcze sie jedynie o martwe ogrody [ ... ] To cena jaka place za dar posiadania marzen [ ... ] Nightwish

Wysłany: 2007-07-27 15:05

Popołudniu kamieniołomy, gitara akustyczna, paczka papierochów i se gram dopóki ręce mi nie skostnieją.

Wysłany: 2007-07-28 12:15

[quote:cf25b529d2="BarTolmai"][quote:cf25b529d2="Kapitan_Mineta"][quote:cf25b529d2="KostucH"] gitara akustyczna.[/quote:cf25b529d2]

a czemu nie elektryczna? kiedyś grałem i zdecydowanie wole taką, choć to nie znaczy że ty też musisz :lol:[/quote:cf25b529d2]

naucz sie grac na akustycznej a potem zabieraj sie za elektryka. Zreszta "kiedys" brzmi sezonowo, jak moda na getry z laycry :)[/quote:cf25b529d2]

miałam kiedyś takie getry z lajkry na wuefie w ogólniaku ;P
można w nich było rózne wyczynowe wygibasy popełniać bez skrępowania, że pękną w kroku :wink:
mocne toto było jak diabli :wink:

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Wysłany: 2007-07-28 16:38

[quote:72cf829098="Kapitan_Mineta"]a czemu nie elektryczna? kiedyś grałem i zdecydowanie wole taką, choć to nie znaczy że ty też musisz :lol:[/quote:72cf829098]Jeśli kupisz mi 500 metrów kabla, pociągniesz go do kamieniołomu i opłacisz rachunki za energie to z przyjemnoscią będe łazić na kamieiołom z elektrykiem ale tak to czerpie przyjemność z grania tam na akustyku :)

Wysłany: 2007-08-11 22:20

[quote:acf3d605f8="HANAHHH"]Zajmuje sie sobą i błogo daję upust, sobotniemu lenistwu :D(jak mii dobrze mrauuuuu...)[/quote:acf3d605f8]

już tak dawno nie leniłam się jak dzisiaj, calutki dzień przebujałam na niczym, a właściwie cały dzień niemal czytałam książkę
było mi także baaardzo błoogo i leeeniiiwie
tylko troszkę mam wyrzuty sumienia za zmarnowany dzień :wink:

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Jak spędzacie wolny czas? Wysłany: 2007-08-13 07:56

ja tam nic wyjątkowego - gram sobie na basie, robię grafiki na kompie i pije piwko :twisted:

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Wysłany: 2007-08-13 08:01

wolny czas ? kawa, piwo, papierosy, muzyka, dziewczyny, DP, jezyki obce, gotowanie ... kurwa zazebia sie z hobby i z nalogami ... szkoda pisac :P

.

Wysłany: 2007-08-13 08:27

w wolnym czasie czytam ksiazki, ogladam jakies filmy slucham muzyki, gotuje jakies niestworzone potrawy z kolezankami... chodze na piwo i inne procenty...:}

... jestem treścią obrazu i tłem ....

Wysłany: 2007-08-13 09:10

Gram na basie i piję "wino".

Wasza krew jest moim winem...

Wysłany: 2007-12-06 02:21

:arrow: spędzam czas z moim prywatnym Lashlem, a jeśli nie, to
:arrow: czytam
:arrow: fotografuję
:arrow: gram w rpg lub larpy
:arrow: rysuję mapy i tworzę inne gadżety do rpg itp :)
:arrow: maluję figurki do warhammer battle
:arrow: rysuję
:arrow: wyżywam się twórczo na różne inne sposoby
:arrow: tańczę
:arrow: gram na pianinie
:arrow: marnuję czas przy komputerze
:arrow: marnuję pieniądze w lumpkach
:arrow: dokształcam się w gabinecie weterynaryjnym
:arrow: spędzam czas ze znajomymi

chcę jeszcze kontynuować przerwany niegdyś fechtunek, tylko nie wiem, czy znajdę chwilkę. :mrgreen:

Wysłany: 2007-12-06 09:32

ja gram na basie, na gitarze, na perkusji, na djembe z kumplem, szwędam się z kumplami po mieście i odwalamy głupoty (np. odwalanie pogo dance na środku ulicy), piję tanie wina, słucham muzyki, gram w rpg........ choć najczęściej robimy sesje w warhammera.......... przy dobrej muzie, oczywiście, przy browarze i tanich winach oraz w odpowiednim klimacie...... kumpel odtworzył gród słowiański i tam odbywają się sesje.....

To nie jest zwykłe zło... To jest ZŁE ZŁO. Allah akbar, muzułmańscy sataniści, ciemna strona księżyca....... MROCZNIE....

Wysłany: 2007-12-06 10:10

Ostatnio to czasu wolnego mam mało, ale jesli go mam to pije kawe z Huberym, kopce szlugi z Violatorem, żłopie browar z Rudą, pichce z Beata, molestuje Kirisa na wsie sposoby, czasem odmóżdże się w Wormsy słuchajac jakiejs muzyczki :lol:

.

Wysłany: 2007-12-06 12:25

Co do molestowania Kirisa to nic mi na ten temat nie wiadomo :lol: :lol: :lol: Dementuje :roll:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Wysłany: 2007-12-06 13:54

To dobrze, że nie uwazasz tego za molestowanie :wink: :* w koncu cała przyjemność po Twojej stronie :lol:

.

Wysłany: 2007-12-06 14:26

Hmm trudno nazwac przyjemnoscia "odganianie sie od much", a szczegolnie takiej jednej :P :lol: :lol:

"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło