Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Piosenki na doła. Strona: last

Piosenki na doła Wysłany: 2006-11-13 12:02

Tutaj proponuję kontynułować topik.

Slipnkot - Vermilion (part I i part II)
Edenbridge - Arcana <- to jest jak dla mnie dołujące...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-13 13:09

Tori Amos - Winter, Bliss... ^^

Wysłany: 2006-11-13 15:02

"Czas komety" zespolu Closterkeller - sama nie wiem czy mi to pomaga na doła, czy jeszcze bardziej dołuje, ale pasuje jak znalazł.

I jeszcze "Smutek spełnionej baśni"...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-13 16:58

Mostly Autumn - At Last To Rivendell, The Last Bright Light, The Dark Before The Dawn - jedni z moich osobistych faworytów Cudowne! W jakiś sposób kojące, trochę smutne, ale też podnoszące na duchu, takie subtelne i z mocą zarazem, słuchając tego czuję się jakbym przenosiła się do pięknego miejsca i czuła na sobie dotyk silnych, acz delikatnych dłoni...

Wysłany: 2006-11-13 18:03

"Zwykły Dzień" Myslovitza

Wysłany: 2006-11-13 18:27

Dokładnie! :D

Wysłany: 2006-11-13 19:11

[quote:e1c685be5d="Narea"]"Bard's Song" Blind Guardian[/quote:e1c685be5d]
O tak :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-11-13 19:16

Jak na ten moment nie ma lepszej piosenki dla mie niż dźwięki przychodzących wiadomości. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
<3
:oops:

Wysłany: 2006-11-13 20:18

Closterkeller-Śniło, Graphite, In Flames - Come Clarity, HIM - Join me in death, Lacuna Coil - Cold Heritage, Soul Into Hades, Leaves Eyes - Norwegians Love song, Sirenia-Sumeriaj Haze, ToT-The Distance there is, to tak ostatnio.

Chcesz się czegoś o mnie dowiedzieć? Spytaj...

Wysłany: 2006-11-13 20:52

Tsutegoto - z anime (nie tak fajnego, jak ta piosenka) Fushigi Yuugi <- ale nie na każdego doła, bo to dośc smutna piosenka, szczególnie, jak ktoś oglądał ZY, bo leciała przy przepięknie zrobionej scenie śmierci...

Wysłany: 2006-11-13 22:42

Myslovitz - Good Day My Angel <- z tych dołujących...

:) Wysłany: 2006-11-13 23:07

zdecydowanie myslovitz - "chcialbym umrzec z milosci"
dzem - "sen o victorii" , "skazany na bluesa"
i moze jeszcze te najstarsze kawalki lez....

Wysłany: 2006-11-13 23:27

O, zapomniałabym o Lezkach, zgadzam się w zupełności.

Wysłany: 2006-11-14 07:13

múm - 'We Have a Map of The Piano' lub "Green Grass Of Tunnel'

i podpisuje się pod wcześniej wymienionymi utworami Closterkellera.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-14 07:31

Tao Iwashiro - Kimi Wa Dare Wo Mamotte Iru (Original Mix) z "Kenshina", działa uspokajająco, na doła smutnego, melancholijnego...

Wysłany: 2006-11-14 07:39

Mi od razu skojarzyło się inne mp3 z anime. Z 'Beck' - Slip Out (Little More Than Before)

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-14 08:07

NIestety nie kojarzę... A może na szczęście. Bo tak mogę znaleźć coś nowego.

a skoro już przy trackach z animek jesteśmy to przychodzi mi jeszcze na myśl opening do X w wykonaniu X-Japan

Wysłany: 2006-11-14 08:33

A mi "Duvet" by BoA - opening do Serial Experiments Lain.. Ładny kawałek.

Wysłany: 2006-11-14 08:38

zgadzam sie w 100%

Wysłany: 2006-11-14 13:02

bruk-sweet noise...

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło