Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Piosenki na doła. Strona: 5

Wysłany: 2006-12-18 22:43

Ja gdy mam doła to sobie wole w ciszy posiedziec ;] Jednak swoiste antidotum to dla mnie Rhapsody (nowa płyta) jakoś tak sie mi raźniej robi jak to słucham ;]

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2006-12-18 23:12

Cold - Bleed

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-12-20 19:50

Czyli nalezy poddawać się ropaczy, bo świat jest be? Czasem wyrzucenie z siebie złości/żalu/frustracji jest dobre, ale jakby człwiek zawsze się tak bardzo skupiał na tym, co negatywne, to większe problemy by go przerosły i w końcu wszyscy popełnili by zbiorowe samobójstwo? (gotycko, nie? :twisted:)

Ja właśnie wpadam w deprechę... Ale łapię się po drodze różnych rzeczy i gramolę z tego doła z powrotem, a jak! Potrzebuję trochę czasu...Ale bynajmniej nie po to, by się podołować! Tylko, by się oddołować...

Czego teraz słucham? Płyty "Embrace the Storm" Stream of Passion i "Theli" Theriona - na mnie to działa pozytywnie.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-20 20:00

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:9aadf95873="Morgana"]

Ja właśnie wpadam w deprechę... Ale łapię się po drodze różnych rzeczy i gramolę z tego doła z powrotem, a jak! Potrzebuję trochę czasu...Ale bynajmniej nie po to, by się podołować! Tylko, by się oddołować...
.[/quote:9aadf95873]

Ja niewiem co wy tak w te doły wpadacie za duzo ich pokopali w okolicy czy co?? hehehe Kurde ja już niepamietam kiedy takie rzeczy sie ze mną działy do było chyba z ere temu może dwie ludzie kochani co wy tyle kłopotów macie czy jak Pozytywnie do świata cza byćnastawionym !!!!!!!!!!!!!!!!!! NO!!!!!!!

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2006-12-21 23:25

Happysad, trochę piosenek możnaby wymieniać... Niektóre się słucha, mimo, że jeszcze bardziej przybijają, inne jakoś podnoszą na duchu, pozwalają nabrać dystansu albo też bawią, albo robią kilka z tych rzeczy naraz... Ale jak mają być piosenki (patrz: temat) to żeby nie było, wymienię parę:
- "Ostatni blok w mieście",
- "Sto lat",
- "Ja do Ciebie"
- "Miłość"...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-22 02:40

Aby trosze poprawić sobie humor ------> [color=blue:95654b6f07][b:95654b6f07] Faithless - Bombs[/b:95654b6f07][/color:95654b6f07]

no ale jak dolek to już taki kompletny razem z ..... [color=blue:95654b6f07]Anathema i Marzipan [/color:95654b6f07]

Wysłany: 2006-12-23 17:29

Mi tam Happysad pomaga :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-12-23 19:39

Metallica - Nothing else matters

Wysłany: 2006-12-24 19:41

"Cztery razy po dwa razy..."
Bez komentarza! :twisted:

Wysłany: 2006-12-25 14:50

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:8204aab3f8="Morgana"]"Cztery razy po dwa razy..."
Bez komentarza! :twisted:[/quote:8204aab3f8]
YEAHHHHHHHH dobre naprawde dobre !!!! hehehehehehe

Wysłany: 2006-12-26 13:17

ostatnio Sepultura "Refuse Resist" alez to ma kopa... Od razu sie humor poprawia

To nie moje są słowa, to legenda ludowa.

Wysłany: 2006-12-27 12:37 Zmieniony: 2007-08-17 20:33

Sceptic - Painful Silence

"Idź swoją drogą, a ludzie niech mówią, co chcą." - Alighieri Dante.

Wysłany: 2006-12-27 20:18

Closterkeller - Cyan

Wysłany: 2006-12-27 22:06

Closterkeller – Agnieszka

W zasadzie pozytywnie wpływa na regenrację mojej energii życiowej :)

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-27 23:19

Primal Fear :D Mam płytkę Seven Seals i kawałek "Metal Is Forever" z którejś poprzedniej. W sumie dosć pozytywnie mnie taka muza nastraja do wszystkiego co akurat dzisiaj mi się przydaje :D

Wysłany: 2006-12-28 00:09

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:06b26698e0="Nightcreature"]Primal Fear :D Mam płytkę Seven Seals i kawałek "Metal Is Forever" z którejś poprzedniej. W sumie dosć pozytywnie mnie taka muza nastraja do wszystkiego co akurat dzisiaj mi się przydaje :D[/quote:06b26698e0]
DO porzątku chop nalac mu wódki !!!!!!!!!!!!

Wysłany: 2006-12-28 17:52

System Of A Down - całość Steal This Album :D Mnie ta muza zawsze nakręci :D Właśnie słucham drugi raz pod rząd i pewnie poleci jeszcze parę razy :twisted:

Wysłany: 2006-12-28 22:20

POD - Rock The Party
3 Doors Down - Cryptonite
Dead Can Dance - Enigma Of The Absolute
Evanescence - Lies
Evanescence - Exodus

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Wysłany: 2006-12-28 22:35

Hmmmm ... widze ze z tego forum robi sie kolejne "czego słuchacie" ....

na dola polecam przemówienie wyborcze Krzysztofa Kononowicza i jego "niczego nie bedzie" ... wtedy tabula rasa i mozna na nowo sie cieszyc :)

.

Wysłany: 2006-12-29 15:36

Judge (Bicz)
Judge
Nowa Sól/Wrocław

na dola to dobra jest piosenka Bjoerk "all is full of love" albo Cie z dola wyrywa albo doluje Cie juz doszczetnie

o mnie?... sprawiam czasem wrazenie zamknietego w sobie jednak to jest pozor:D choc tez dusza towarzystwa to ja nie jestem... Wole miec kilku przyjacioł w prawdziwym tego slowa znaczeniu niz tlumy falszywych...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło