Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Piosenki na doła. Strona: 9

Re: .. Wysłany: 2008-05-15 07:47

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

[quote:2af2305a9d="CzarnaLilith"]http://pl.youtube.com/watch?v=4vVrK_9W9dA ...[/quote:2af2305a9d]

Zespol jest dosc dobry chodz to nu metal, ale podoba mi sie :twisted:

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2008-05-20 20:39

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Porcupine tree - lazarus.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

na doła... Wysłany: 2008-05-20 21:10

lacrima (Bicz)
lacrima
Oborniki/Poznań

Na strasznego, okropnego doła, najlepsza jest płyta zespołu Virgin Black......Wciąga...w taką mroczną odchłań...by jednak podbudować kilkoma pozytywnymi dźwiękami, które gdzieś tam się nieśmiało przebijają...Niśmiało jednak, bo tytuł płyty to "Requiem mezzo forte"..Polecam! :twisted:

"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Wysłany: 2008-05-21 12:42

Big Cyc -Bazooka ^^
Masterplan - album masterplan calutki

Na mnie ostatnio działa.
Ale powinno sie niwelowac przyczyny a nie skutki ;]

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2008-05-21 19:13

Drac-Moongroow (Matuzalem)
Drac-Moongroow
Zielona Góra (okolice)

"Dimmu Borgir - Entrance" dla mnie utwór idealny na chwile, które dla każdego są beznadziejne, ale chcą się podnieść i walczyć dalej na polu bitwy. Złapać miecz i podcinać gardła swoim wrogom :D

"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"

Wysłany: 2008-05-22 00:16

To zależy czy chce posiedzieć z doliną czy się jej pozbyć stosuje różne metody
Pink Floyd - High Hopes i Satyricon - Taakeslottet na kontynuację doła
Samael - To Our Martyrs na jego przerwanie (efekt natychmiastowy)
Poza tym na wyciągnięcie z apatii dobry jest jeszcze Marduk, Sinister, Krisiun i L'Esprit Du Clan
a i jeszcze o perełce zapomniałem utwór zespołu Death - Lack Of Comprehension.

forever alone immortal

Wysłany: 2008-05-22 12:36

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Rolling stones - (I can't get no) satisfaction.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-05-23 18:54

Smashing Pumpkins - to forgive, NiN- the Great Below, Pear Jam- Black,

Forever Begins.

Wysłany: 2008-05-24 12:44

Na doła najlepsze jest coś co dodaje energii. Moim typem jest utwór: Monolit - Spierdalaj.

www.constansmortality.com

Wysłany: 2008-05-28 20:31

na doła najlepiej nie słuchać muzyki, ale jeśli już koniecznie ktoś chce to najlepiej działają kawałki boney m :twisted:
tak ogólnie to raczej radziłabym obejrzeć coś pokroju 'whose line is it anyway?'

Wysłany: 2008-05-30 20:23

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

The gathering - "Home"

Re: na doła... Wysłany: 2008-06-02 12:27

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

[quote:324456100b="lacrima"]Na strasznego, okropnego doła, najlepsza jest płyta zespołu Virgin Black......Wciąga...w taką mroczną odchłań...by jednak podbudować kilkoma pozytywnymi dźwiękami, które gdzieś tam się nieśmiało przebijają...Niśmiało jednak, bo tytuł płyty to "Requiem mezzo forte"..Polecam! :twisted:[/quote:324456100b]

Dore, mnie sie podoba.
Osoboscie wole to
http://pl.youtube.com/watch?v=y47PxC9u6Kc

Czasami warto uciec od zycia...

Wysłany: 2008-06-05 16:48

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Tristania - "Mercyside"

Wysłany: 2008-06-06 07:38

Na doła [b:f507c8d6eb]This Mortal Coil - "Holocaust"[/b:f507c8d6eb] i samobój gwarantowany. :P

Nie wywołuj żuka z soku.

Wysłany: 2008-06-06 17:37

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Zeromancer - "neo geisha"

Wysłany: 2008-06-06 21:40

Closterkeller różne

Bądź dla innych AnioŁem, dodawaj im skrzydeł, kiedy je utracą...

Wysłany: 2008-06-07 00:41

Jak mam dola to chyba wszysto mnie dobija. I utowry smutne i smetne- wyjasniac nie trzeba. I takie wesole, pozytywne- bo jak sobie pomysle o szczesliwych ludziach lub o tym jaka sama bylam kiedys szczesliwa i beztroska to tym bardziej sie dobijam.

A najbardziej doluje mnie ,,glos z ciemnosci'' KATa. Przez wspomnienia.

Cel uświęca srodki.

Wysłany: 2008-06-13 10:29

John Kelly & Maite Itoiz - The Force
Piekny kawalek

Wysłany: 2008-06-21 15:00

http://www.youtube.com/watch?v=3Arbcgt2Klc

To jest cover piosenki Beatlesów zrobiony przez soulową wokalistke Syreetę.

Forever Begins.

Wysłany: 2008-07-07 11:25

mi najbardziej pomaga "For the greater good of God" :wink:

Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło