Re: .. Wysłany: 2008-05-15 07:47
[quote:2af2305a9d="CzarnaLilith"]http://pl.youtube.com/watch?v=4vVrK_9W9dA ...[/quote:2af2305a9d]
Zespol jest dosc dobry chodz to nu metal, ale podoba mi sie :twisted:
Czasami warto uciec od zycia...
Wysłany: 2008-05-20 20:39
Porcupine tree - lazarus.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
na doła... Wysłany: 2008-05-20 21:10
Na strasznego, okropnego doła, najlepsza jest płyta zespołu Virgin Black......Wciąga...w taką mroczną odchłań...by jednak podbudować kilkoma pozytywnymi dźwiękami, które gdzieś tam się nieśmiało przebijają...Niśmiało jednak, bo tytuł płyty to "Requiem mezzo forte"..Polecam! :twisted:
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)
Wysłany: 2008-05-21 12:42
Big Cyc -Bazooka ^^
Masterplan - album masterplan calutki
Na mnie ostatnio działa.
Ale powinno sie niwelowac przyczyny a nie skutki ;]
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Wysłany: 2008-05-21 19:13
"Dimmu Borgir - Entrance" dla mnie utwór idealny na chwile, które dla każdego są beznadziejne, ale chcą się podnieść i walczyć dalej na polu bitwy. Złapać miecz i podcinać gardła swoim wrogom :D
"Dracofobijna przypadłość Moongrowasydy"
Wysłany: 2008-05-22 00:16
To zależy czy chce posiedzieć z doliną czy się jej pozbyć stosuje różne metody
Pink Floyd - High Hopes i Satyricon - Taakeslottet na kontynuację doła
Samael - To Our Martyrs na jego przerwanie (efekt natychmiastowy)
Poza tym na wyciągnięcie z apatii dobry jest jeszcze Marduk, Sinister, Krisiun i L'Esprit Du Clan
a i jeszcze o perełce zapomniałem utwór zespołu Death - Lack Of Comprehension.
forever alone immortal
Wysłany: 2008-05-22 12:36
Rolling stones - (I can't get no) satisfaction.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2008-05-23 18:54
Smashing Pumpkins - to forgive, NiN- the Great Below, Pear Jam- Black,
Forever Begins.
Wysłany: 2008-05-24 12:44
Na doła najlepsze jest coś co dodaje energii. Moim typem jest utwór: Monolit - Spierdalaj.
www.constansmortality.com
Wysłany: 2008-05-28 20:31
na doła najlepiej nie słuchać muzyki, ale jeśli już koniecznie ktoś chce to najlepiej działają kawałki boney m :twisted:
tak ogólnie to raczej radziłabym obejrzeć coś pokroju 'whose line is it anyway?'
Wysłany: 2008-05-30 20:23
The gathering - "Home"
Re: na doła... Wysłany: 2008-06-02 12:27
[quote:324456100b="lacrima"]Na strasznego, okropnego doła, najlepsza jest płyta zespołu Virgin Black......Wciąga...w taką mroczną odchłań...by jednak podbudować kilkoma pozytywnymi dźwiękami, które gdzieś tam się nieśmiało przebijają...Niśmiało jednak, bo tytuł płyty to "Requiem mezzo forte"..Polecam! :twisted:[/quote:324456100b]
Dore, mnie sie podoba.
Osoboscie wole to
http://pl.youtube.com/watch?v=y47PxC9u6Kc
Czasami warto uciec od zycia...
Wysłany: 2008-06-05 16:48
Tristania - "Mercyside"
Wysłany: 2008-06-06 07:38
Na doła [b:f507c8d6eb]This Mortal Coil - "Holocaust"[/b:f507c8d6eb] i samobój gwarantowany. :P
Nie wywołuj żuka z soku.
Wysłany: 2008-06-06 17:37
Zeromancer - "neo geisha"
Wysłany: 2008-06-06 21:40
Closterkeller różne
Bądź dla innych AnioŁem, dodawaj im skrzydeł, kiedy je utracą...
Wysłany: 2008-06-07 00:41
Jak mam dola to chyba wszysto mnie dobija. I utowry smutne i smetne- wyjasniac nie trzeba. I takie wesole, pozytywne- bo jak sobie pomysle o szczesliwych ludziach lub o tym jaka sama bylam kiedys szczesliwa i beztroska to tym bardziej sie dobijam.
A najbardziej doluje mnie ,,glos z ciemnosci'' KATa. Przez wspomnienia.
Cel uświęca srodki.
Wysłany: 2008-06-13 10:29
John Kelly & Maite Itoiz - The Force
Piekny kawalek
Wysłany: 2008-06-21 15:00
http://www.youtube.com/watch?v=3Arbcgt2Klc
To jest cover piosenki Beatlesów zrobiony przez soulową wokalistke Syreetę.
Forever Begins.
Wysłany: 2008-07-07 11:25
mi najbardziej pomaga "For the greater good of God" :wink:
Smutek jest drzewem, a jego owocami łzy...