Wysłany: 2006-12-29 16:22
A ja proponuję "Zabij się" w wykonaniu łez :P Ania Wyszkoni tak radośnie namawia do popełnienia samobójstwa 8)
Wysłany: 2006-12-29 23:39
ja, gdy mam dola, slucham sobie Dimmu, dokladnie "Sorgens Kammer Del II" z albumu "Death Cult Armageddon" i dol mi przechodzi, owszem... ale wlacza mi sie agresor i ochota rozpentania III wojny swiatowej :twisted:
coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!
Wysłany: 2006-12-30 12:18
[quote:7a43b4670d="Harlequin"]Hmmmm ... widze ze z tego forum robi sie kolejne "czego słuchacie" ....
[/quote:7a43b4670d]
no właśnie - ale dlatego, że chyba wszyscy mają doła :wink:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-12-30 12:53
na dola dobry jest kot... taki maly niepororny... polozy Ci sie na klatce piersiowej, przytuli pyszczek do Twojej twarzy i zacznie mruczec... :P
coz bym mogla o sobie napisac?kocham gotyk,sredniowiecze...pisze wiersze,maluje,rysuje, projektuje...spaceruje wieczorami po cmentarzach...I KOCHAM KOTY!!!
Wysłany: 2006-12-30 13:16
ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA :wink: Kocham te male pelne tajemniczosci stworzenia!!!!!!!!!11 :P
Wysłany: 2007-01-04 15:34
Smells Like Teen Spirit w wykonaniu Tori Amos
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-01-05 03:59
Nazareth - Love Hurts
Poison - Every Rose Has Its Thorn
Moody Blues - Night In White Satine
Whitesnake - Is This Love
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-01-05 09:01
Manowar - The Fight For Freedom
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-01-07 16:11
Love Like Blood. Poprostu.
Wysłany: 2007-01-07 21:47
Rob Zombie - Living Dead Girl :P
Wysłany: 2007-01-07 23:04
Fasolki i "Fantazja" tam w tekście jest coś o magicznych szkiełkach
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-01-10 02:01
[quote:4a832be906="regis"][quote:4a832be906="KostucH"]Love Like Blood. Poprostu.[/quote:4a832be906]
A słyszałeś utwór kapeli Killing Joke pod tym samym tytułem ?[/quote:4a832be906]
No ba :) Mam tez cover The Sisters Of Mercy w ich wykonaniu, Joy Division, Type O' Negative, Fields Of The Nephilim, The Mission, Tiamat i jeszcze wiele innnych kapel. Kapitalnie zrobione.
Wysłany: 2007-01-16 15:13 Zmieniony: 2012-04-12 18:43
[quote:a04f09089f="Kirke_Femme_Fatale"]Doda - szansa[/quote:a04f09089f]
Po pierwsze nie Doda tylko Virgin. Doda to tylko wokalistka. Niewiem co sie ubzdurało ludziom z tymi nazwami bez sensownymi
Beata Kozidrak i bajm
Artur Gadowski i IRA
Kasia Nosowska I HEY
Doda I virgin
bajm to bajm Ira to Ira, Hey to Hey, a Virgin To Virgin a nie tam jakies dziwne odłanczanie wokalistów wokalistek od zespołów
To np co teraz to bedzie Hetfield I metallica
śmiechu warteeeeeee
A po drugie to zapomniałem już bo sie zdenerwowałem ;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-16 17:39
[quote:1bd94a37dd="Kirke_Femme_Fatale"]W sumie co to za roznica?
Umiesz wymienic czlonkow zespolu Virgin?! Bo ja tylko kojarze "dode" :lol:
I w sumie specjalnie tak napisalam o niej a nie o zespole :P
Ale owszem czesto tak jest, ale coz na to poradzisz kiedy rzadko zespol pokazuje sie wszedzie razem, i glownie tylko wokalisci sie wypowiadaja jako Ci pierwszoplanowi.... :|[/quote:1bd94a37dd]
Jedynym członkiem zespołu Virgin jest w tej chwili Doda, który walczy o nazwę z niejakim Lubertem, jednym z założycieli grupy, który postanowił formację opuścić, bo ma Dody dość. Do niedawna tworzyli duet , choć nie parę :twisted: A co mi tam - wiedza na takie tematy to żaden wstyd, jeśli ma się równie zadowalającą na inne :lol: :lol: :lol: Jednym z założycieli Virgin był zresztą Krzysiek Najman - basista Clostera.
Wysłany: 2007-01-17 00:07
kurde szkoda że tu to pisze bo to nie temat na moja gadane ale tak sie rozwineła gadana że poprostu wytrzymac nieumie...
CZY WY WIECIE CO TO ZESPół
to grupa ludzi tworzaca muzykeeeeee tworzaca coś razem Zespół to coś takiego dzie moim zdaniem są wszyscy równi bo tworzą druzyne że sie wyraże i niema podziałów jak dla mnie doda beata kozidrak czy arur gadowski to sa zespołyyyy Jesli mówimy o zespole np. Artura Gadowskiego to możemy powiedzieć Arur Gadowski wraz ze zespołem a nie Gadowski i IRA co to wogóle za shit . NIe bronie nikogo ale zespół jest zespół sam mam taki zespół i dziwnym trafem jestem najwazniejszą jego cześcia i co gram na garach i w tym momecie jesli najbardziej rozpoznawalny w zespole jeste to w tym momecie bedą mówić RAFAł wójcik i ICE WIND ??????????? totalna porażka jakaś
Sory wielkie ale sie zdenerwowałem ;///// przez tyle lat było ok były zespoły itd A teraz jakieś dziwadła wychodzą ;//////////
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-17 00:13
Ja Cię Fafale jak najbardziej popieram w Twoich bojach - nie ma, że boli. Bauhaus to Bauhaus, a Peter Murphy tylko wtedy, gdy wydaje solową płytę. Takie gadanie 'ktoś i zespół' to opowieści ignorantów muzycznych i telewizyjnych spikerów o mikrej wiedzy... Dziwnie to brzmi. Chociaz każdy z nas pewnie choć raz wyskoczył z czymś takim.
Wysłany: 2007-01-17 13:22
MCR - Ghost of you
Wysłany: 2007-01-17 20:31
Bullet for My Valentine- The End,
Evanescence- Lithium, My Immortal
Whithin Tempation- Our Farewell
Nirvana- Endless Nameless
Children of Bodom- Wrath Within
Po tych kawałkach od razu humorek mi się poprawia :D
Wysłany: 2007-01-20 01:25
Na smutnego doła ostatnio lubię: P.O.D. "Going in Blind"... a na wkurwionego doła juz kiedys pisałem.
Wysłany: 2007-01-20 01:39
Mi znacząco humor poprawia Rammstain, bądź też Slipknot.