Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Piosenki na doła. Strona: 2

Wysłany: 2006-11-14 17:49

[quote:8c1d63a676="Lynn"]the gathering- a semi acoustic evening, gotan project, i zaraz head system control dla rownowagi :D[/quote:8c1d63a676]

The Gatherin w każdej postaci! To mnie uspokaja jak nic, sprawia, żę świat jakiś piiękniejszy sie wydaje, nabieram do niektórych spraw dystansu, mogę przmyśleć i znaleźć rozsądne rozwiązania...
O, teraz sobie puszczę. Co prawda soła nie mam, ale za to sporo do rozważenia...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-14 18:32

Celtic Heartbeat - Caoineadh Cu Chulainn(Lament)

Cudne... to jest jeden z tych utworów których nigdy nie próbuje opisać zwykłymi słowami. Uwielbiam się w ten utwór wsłuchiwać przy zgaszonym świetle...

Dla ciekawych:
http://rapidshare.com/files/3348178/04-Caoineadh_Cu_Chulainn_Lament_.mp3

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-14 19:39

"Forgotten" - dołujące, ale śliczne... właśnie słucham... i zaraz się może rozpłaczę, ale wiem, ale zarazem jest mi dobre, a łzy czasem oczyszczają i są dobre...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-15 13:45

A Perfect Circle - 3 Libra's
Katatonia - Sweet Nurse ^^

Wysłany: 2006-11-15 16:32

http://www.hersenscheet.com/loi/prei.swf

Wysłany: 2006-11-15 17:55

Nelly Furtado "Forca" oraz U2 "Pride":D

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Wysłany: 2006-11-15 19:39

Ostatio tak jakoś jeszcze, jak jestem trochę wzburzona, to Megadeth, na przykład album Still Alive and Well

Wysłany: 2006-11-15 19:43

Katatonia - Teargas

Wysłany: 2006-11-15 21:00

"In My Darkest Hour"

Wysłany: 2006-11-15 21:19

Lepiej, por z dziewczynką. :twisted:

Wysłany: 2006-11-18 10:26

Ja ostatnio na dola nie mogłam sobie niczego znaleźć, nawet ulubione utwory mnie drażniły... Ale w końcu To Mega Therion to było najlepsze, co mogłam (z muzyki) znaleźć... Chociaż rzadne dźwięki nie zastąpią przyjaciół, a tych na szczęście przy mnie nie zabrakło. :)

Wysłany: 2006-11-18 17:10

Ostatnio także nie mogłem znaleźć żadnego dobrego lekarstwa muzycznego, lecz gdy puściłem sobie: Placebo - Where Is My Mind i Bionic ^^...ostatnio na doła na mnie działają tylko łagodniejsze klimaty :]
"

Wysłany: 2006-11-18 18:01

dzis thy disease
trohu mansona

Wysłany: 2006-11-19 16:10

IMO na doła lepiej nie włączać przymulającej nutki, ale coś szybkiego czy wesołego. Mi pomaga np. Bad Religion, Ektomorf, Slipknot. A może by tak Fasolki? xD

W krainie ślepców jednooki jest królem.

Wysłany: 2006-11-20 14:37

U mnie głupawa piosenka, którą w taki jakiś fajny sposób śpiewała (z kumoami) fajna osoba...
Reagge śpiewane z przyjacielem...

Wysłany: 2006-11-20 17:46

COMA ... COMA... COMA... a w szczególności utworek przy ktorym sie rozklejam... "Listopad"

Wysłany: 2006-11-20 21:22

Apoptygma Berzerk - Like Blood From The Beloved

Wysłany: 2006-11-20 21:32

Atreyu - Her portrait in black...

Wysłany: 2006-11-20 21:32

-> Draven "Placebo - Where Is My Mind" przy tym kawałku rzeczywiście można odpłynąc i zostawić doła za sobą daleko.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-20 21:34

Całkowicie się z tobą zgadzam, ten kawałek w wykonaniu Placebo to moim zdaniem mistrzostwo…rozpłynąć się przy nim można, ale także racjonalnie pomyśleć:]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło