Wysłany: 2009-06-02 06:35
:evil: A ja bede musiala kombinowac z grafikiem bo weekend po 10 mam zajety :evil: Ale byc bede-przeciez nie odpuszce takiej okazji :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-06-02 16:16
A ja miałam zjechać na koncert w sobotę ale chyba się nie uda kasiorki uciułać :cry: ale będziem próbować :evil:
Sumo, to może jednak piątek? :lol: chcieć to niby móc, nie? Bardzo chcę więc może się uda...
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-06-03 13:25
Ktoś chętny na piwko w ten weekend? Nareszcie mam luz w weekend.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Wysłany: 2009-06-05 17:18
No i co z tymi urodzinami Sumo :?: Coś temat stanął i nic nowego nie piszecie :P mara też coś o swoich wspominała...
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-06-06 07:12
Pozwole sobie uchylic rąbka tajemnicy tej jakze skrywanej tajemnicy :D Otóż impreza wstepnie jest planowana na 12stego czyli piatek godzina nieznana miejsce:Strefa zero
Ja mam jak na zlosc weekend zawalony praca czyli sobota i niedziela pracuje wolne mam dopiero 15stego wiec raczej nie poszaleje za bardzo
Mozna by zrobic impreze taka np w ciagu dnia jakis grilil itp a wieczorem piwko w knajpie 11stego-to swieto jest wiec wszyscy maja wolne a nastepnego dnia mam dopiero na 15 wiec bym odespala
Wiec fajnie by bylo jakby ludzikom pasowal ten 11sty
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Bro Wro Wysłany: 2009-06-06 10:46
11 dobra data Smile Osoby ktore byly na BroWro Vol.1 i Vol. 2 sa oczywiscie zaproszone Smile Jak pogoda dopisze proponuje zaczac impreze tak ok 15, spotkac sie mozemy pod Galeria o w/w godzinie Smile Proponuje piwko gora w parku a potem Wyspa Opatowicka Smile grillix ewentua;nie ognisko Smile
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-06-06 11:04
No to ja niestety za długo z wami nie posiedzę w piątek rano mam niestety w-f na którym muszę być bo inaczej zaliczenia nie dostanę, ale może coś wymyślę...
Wysłany: 2009-06-06 11:29
No i dupa. Mnie od 11 do 13 nie będzie we wrocku :roll:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-06-08 10:21
A ja mam 12 egzamin, wiec 11 odpadam. Ale jakby pasowalo Wam w piatek pojsc gdzies razem, to by bylo bardzo milo.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-06-08 14:23
Podobno jednak urodziny Sumo wyprawia w środę? Co mi doskonale pasi :D
Wysłany: 2009-06-08 15:54
No to tak jak mnie :)
Wysłany: 2009-06-08 16:16
Git majonez. Śmiało mogę się zjawić :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-06-09 07:25
NO i dupa.Strefa zero jest wynajeta na jakas impreze zamknieta-info z 1wszej reki,w zmierzchu koncert jest(lipali)wiec razem z sumo doszlismy do wniosku ze najlepsza opcja bedzie Whisky albo Wagon(choc nie wiem czy ten drugi jest otwarty)wiec opcja numer jeden jest taka :spotykamy sie pod Whisky godz 22 kto bedzie ok 21 30 juz moze wpasc po mnie pod galerie bo koncze akurat prace |:)
Bro Wro Wysłany: 2009-06-09 07:39
Bastecik dobrze mowi :) Daj Bastecikowi wodeczki :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-06-09 10:17
Byle po pracy ta wódeczka, bo jeszcze Bastet lody pomyli :twisted:
Wysłany: 2009-06-09 16:25
:twisted: Tatummi normalnie padlam :)"lody pomyli" :D
Wysłany: 2009-06-09 17:49
Ekhm, możliwe, że uda mi się też wyjśc, jutro wszystko się wyjaśni:]
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-06-09 19:40
Bastet, a dobre te Twoje lody? Polecasz? :twisted: jak tak to może wlecę zanim jeszcze pracę skończysz, na degustację 8)
Wysłany: 2009-06-09 20:09
Pewnie ze dobre..wiec wpadaj znaczy odwiedzaj..na galki mozna zarowno zamowic przy stoliku jak i stanac w kolejce...tylko sie nie smiej ze mnie bo ja tam latam w zwiazanych wlosach i w jakim jebanym nietwarzowym mundurku :)
Wysłany: 2009-06-10 05:39
[quote:c2d1eba07d="bastet666"]ja tam latam w zwiazanych wlosach i w jakim jebanym nietwarzowym mundurku :)[/quote:c2d1eba07d]
A widziałem...widziałem...<turla się ze śmiechu>