Wysłany: 2009-06-10 07:24
EEeee nie mow ze byles u mnie w pracy..kiedy niby ?nie zauwazylam Cie.A wlasnie bedziesz\ dzisiaj na urodzinach zaznaczam ze zmiana miejsca jest na Whisky bar godz 22(chyba ze sie komus pod galerie o 21 30 bedzie chcialo wpasc to bedzie super) :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-06-10 09:30
A normalnie byłem w końcu mam z pracy bardzo niedaleko i wypada odwiedzić swoje "dziecko" jak się sprawuje. A być to będę tylko muszę imć Kostucha skaptować to przyleziemy razem.
Wysłany: 2009-06-10 09:50
No to wychodzi na to że zbiórka u Bastecik :lol: ja tym pociągiem o 13:46 jadę, zaraz mykam z domku więc do zobaczenia wszystkim :D
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-06-11 00:43
I po nastepnej imprezie czekam na tatummi az wstawi foty i na nastepne spotkanko :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-06-11 20:03
Kochani, jak zwykle było fantastico dzięki wszystkim którzy byli za kolejną udaną imprezę :D jak będę mieć dłuższą chwilkę to postaram się wrzucić foty, teraz nie mam tego komfortu (sorki Bastet, wiem że czekasz na nie z utęsknieniem :twisted: ).
Ach, co do pomysłu Sumo, jestem jak najbardziej za 8) mamy jakiegoś grafika czy rysownika? Bo ja to dawno za ołówek a co dopiero kredki nie chwytałam :?
Specjalne podziękowania dla (Sz.P) Celinki :twisted: za bezpieczne przechowanie mnie 8)
I do, oby rychłego, zobaczenia 8)
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2009-06-12 08:14
Nom bylo fajnie oby czesciej takie spotkanka tylko kurde nastepnym razem kolega Astarot MUSI wziasc aparat a nie zezapomnial bo cos tam bo bede gryzc :twisted:
I na zdjecia z niecierpliwoscia czekam mimo iz wiem ze wychodze na takich z komory czy przypadkowych ogolnie jak pol dupy za krzaka ale licza sie mile wspomnienia z imprezy :D
Wysłany: 2009-06-12 17:31
No wreszcie jestem :D to tak: było faaaaaaaajnie :) , Kostuch zdarł mi czuby moich pięknych i cudownych glanów i dlatego też odpokutuje za to przy najbliższym spotkaniu :P , a razem z Tatumi wpadłyśmy (jadąc tramwajem w kierunku dworca pkp :lol: ) na to, gdzie i kiedy mogłoby się odbyć kolejne BroWro :) Ciekawi jesteście co rozkminiłyśmy :?: :twisted:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-06-13 07:31
Pewnie ze tak ale jak znam zycie pewnie nam teraz nie powiecie :D
Wysłany: 2009-06-13 08:40
Jako że jestem grzeczna, niewinna, wyrozumiała i łaskawa to..............wam POWIEM :P :lol: otóż moi drodzy, może ktoś z was przechadzając się ulicami naszego pięknego Wrocławia spoglądał od czasu do czasu na słupy z plakatami i natknął się na jeden informujący o tym co ma się dziać w Noc Świętojańską na Wyspie Słodowej... :) Jeśli nie, to już wyjaśniam. Otóż 20.06 (tj. sobota) na wspomnianej już wyspie ma grać Closterkeller i jakiś zespół z Rosji (z Trollem w nazwie :P ) i nie byłoby może w tym nic interesującego gdyby nie to, że wstęp jest za FREE :!: :!: :!: A skoro koncert jest ZA DARMO :!: to nie wypadałoby na niego nie pójść :) co wy na to :?:
Wysłany: 2009-06-13 09:41
Hmmm co ja na to?Dupa blada nie bedzie mnie bo jade do domu rodzinnego zeby swojego kompa przywiezc to raz,dwa nie lubie Clostera wiec i tak bym pewnie nie poszla nawet za darmo chyba ze na ten drugi zespol o ile to Fintrrol to moze bym sie skusila ale jak mowie 20-21 to jedyny termin kiedy moge pojechac po kompa wiec na mnie nie liczcie
Tatumi gdzie te foty kurde czekam i czekam
Wysłany: 2009-06-13 18:41
Ech, no szkoda :cry: a ten drugi to Troll Bends Fir :)
Aha, i OSTRZEGAM :!: jeśli jeszcze ktoś wspomni o pani z warzywniaka to spotka się z moim glanem...i będzie to bardzo bliskie spotkanie :!: :twisted:
Wysłany: 2009-06-14 18:58
Hehehe alez prosze sie nie denerwowac pani Celinko :D a wlasnie prawdopodobnie nastapi zmiana planow i 20stego jednak bede we wro tak wiec mozna by sie kopsnac na ten koncert zobaczymy co reszta powie
Wysłany: 2009-06-14 19:43
Ach, jak ja uwielbiam zmiany planów :lol: Hmmm...za tę Panią Celinkę to też was czeka glan :P coś wam ludzie pokazać i potem zapomnieć nie możecie :twisted:
Wysłany: 2009-06-15 07:10
:D :D :D
Wysłany: 2009-06-15 10:59
[quote:e86da17fff="ravenheart99"]Kostuch zdarł mi czuby moich pięknych i cudownych glanów i dlatego też odpokutuje za to przy najbliższym spotkaniu :P [/quote:e86da17fff]UPS :!: :lol: :D
A mnie nie będzie na żadnym koncercie ani na czymkolwiek bowiem na 24 będę się uczyć wiec spokój i izolacja wymagana. Co ma wisieć nie utonie. Jeszcze się napijemy :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-06-15 11:09
No ja mam egzamin 22-go ale w sobotę muszę sobie zrobić wolne :D już mi metody interpretacji kultury bokiem wychodzą :evil:
Wysłany: 2009-06-15 11:11
A ja się wybieram nijako "do pracy" na ten koncert więc i miło będzie mieć towarzystwo. Żeby nie było z aparatem...
Zatem Pani Celinko chociaż pomidorka albo ziemniora i na wyspę słodową... :twisted: :twisted:
Wysłany: 2009-06-15 11:14
Glan :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Czekaj no tylko niech ja Cię spotkam :P :P
Wysłany: 2009-06-15 11:35
[quote:4ed3efacb9="astarot"]Zatem Pani Celinko chociaż pomidorka albo ziemniora i na wyspę słodową... :twisted: :twisted:[/quote:4ed3efacb9]
[quote:4ed3efacb9="Pani Celinka"]Glan :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Czekaj no tylko niech ja Cię spotkam :P :P[/quote:4ed3efacb9]
No i widzisz Astarocie jaka Pani Celinka Kochana? Jeszcze Ci śliweczke gratisowo dołoży :lol: :D :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-06-15 11:43
Ja już nic na to nie odpowiem :P już mnie to nie rusza...ale już nigdy niczego wam nie pokażę :P :P
A Kostuch też by śliweczkę chciał :?: :twisted: