Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 21

Wysłany: 2009-06-24 17:08

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

A Tobie Kostuchu co tak wesoło :?: :P

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-06-24 20:06

Choc szczerze mowiac wolalabym zeby sie spotkac w niedziele bo mam poniedzialek wolny co Wy na to?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-06-24 20:10

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No ja mam w poniedziałek egzamin, więc w niedzielę odpadam

Wysłany: 2009-06-24 20:33

kurde chociaz...ja mam we wtorek chyba na 12 albo 15 musialabymw grafik luknac bo swoja rozpiske gdzies zgubilam.Z drugiej strony nie wiem czy przyjde bo z takich a nie innych powodow (prosze nie wnikac)moge byc nie mile widziana przez jedna osobe-a niezrecznych sytuacji nie chce

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-06-24 20:58

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

ech, to ja jeszcze zobaczę czy dam radę w niedzielę, jak się wyrobię to przyjdę, w razie czego to komuś na telefon napiszę albo coś takiego...

Wysłany: 2009-06-24 21:01

A wlasnie ostatnio przechodzilam z Astarotem kolo straganu z warzywkami i chcialam pstrykanc fote coby Ci ja wyslac...w sumie pstryknelam tylko rozmazana jaka wyszla wiec skasowalam :twisted:

Wysłany: 2009-06-24 21:05

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Weź lepiej uprzedzaj mnie zanim coś napiszesz bo z wrażenia oplułam monitor... :P :twisted:

Wysłany: 2009-06-24 21:11

:D :D hahaha dobra nastenym razem zadzwonie o powiedzmy 5 nad ranem zeby Cie uprzedzic :twisted:

Wysłany: 2009-06-24 21:23

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

eeeee...5 rano :?: ale to środek nocy jest... :cry: :roll:

Wysłany: 2009-06-24 21:29

:D Hehe dla mnie tez...ale wiem poprosze Astarota zeby Cie obudzil on wstaje o 6 do pracy hyhyh :twisted:

Wysłany: 2009-06-24 21:31

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
6 rano to też środek nocy... :roll: nie róbcie mi tego...

Wysłany: 2009-06-24 21:33

Heheh za kilogram swiezego groszku i powiedzmy 10 glowek swiezego slonecznika jak tylko zakwitna udam ze nie bylo sprawy :)

Wysłany: 2009-06-24 21:38

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

eeeee...no dobra, to się akurat da załatwić :twisted:
a teraz uciekam spać, bo wolę się przygotować na poranną pobudkę, jeśli przyszłoby Ci zmienić zdanie :lol:

Bro Wro Wysłany: 2009-06-25 04:47

Ja tam sie pojawie :) Tak ok 22 powinienem byc. Miejsce spotkania sie jesio ustali.

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-06-25 09:31

Taka mała informacja 26.06 w Livcu jest Industry Night..cytuje za Yesternight.

Bilety: 5 zł w dniu imprezy.
Wejście: 19:00

W piątek odbędzie się genialna impreza taneczna pt Agressiva Live Act

To wybuchowa mieszanka dźwięków elektronicznych z improwizacją na żywo w trakcie setu.

Do trójki z A69 dołączy Deprim, frontman z Co.In.

Tiaaa zapowiada sie ciekawie i chyba jesli nic starsznego sie nie stanie bede tam ..ktos jeszce sie pisze?

Wysłany: 2009-06-25 10:22

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No ja niestety nie jeśli mamy się spotkać w niedzielę to ja w piątek odpadam, bo kiedyś uczyć się trzeba niestety

Bro Wro Wysłany: 2009-06-25 14:15

Nie mam kasy na knajpe na razie

Wysłany: 2009-06-25 14:35

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No dobra, ja się zmywam do Wrocławia...W związku z tym zamierzam odciąć się na najbliższe dni (koło + egzamin) od wszelkich komputerów i internetu, tak więc uzgadniajcie sobie na razie beze mnie i byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi napisał co i jak ustaliliście, gdzie i kiedy się spotykamy itd. Dziękuję :lol:

Bro Wro Wysłany: 2009-06-25 14:46

W poniedzialek idziemy do Madnessu :) Tatumi jest za Celinka toze :) Fakt piwo maja tam srednie ale zawsze mozna w butelce kupic i bilardzik jest (byl kiedys :P) :)

Wysłany: 2009-06-25 19:48

HMm Madnes powiadacie no to chyba bedziecie sie bawic w gronie 3osobowym :)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło