Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 14

Bro Wro Wysłany: 2009-05-24 12:21

Tak jak mowisz :) 2 - 3 max :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-05-24 12:25

Ojj wyczuwam jakas ironie.Czy slusznie?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Bro Wro Wysłany: 2009-05-24 12:31

Tu nie ma zadnej ironii :) Potwierdzam tylko Twoje słowa :)

Wysłany: 2009-05-24 12:46

Aha..bo juz myslalam ze jakies drugie dno przeoczylam..czyli wyglada na to ze nas tylko trojka bedzie
A na marginesie trzeba by jeszcze kogs sciagnac(tzn na nastepny bro wro festung)nie zebym narzekala na towarzystwo ale im wiecej tym weselej nie sadzicie?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Bro Wro Wysłany: 2009-05-24 13:22

Masz na mysli ludkow spoza Wrocka ?? :)

Wysłany: 2009-05-24 13:24

Spoza i z... ogolnie chodzi mi o to zeby wieksza ekipe rozkrecic,no zobacz sumo jak wesolo bylo ostatnio

Aha nie wiem czy dzis jeszce bede na Dp dostepna wiec..jesli chodzi o jutro o 15 pod galeria jak bedziecie wczesniej troche to wlazcie na 1pietro i szukajcie Lody Cafe Italia(pomaranczowy napis kolo Media)a ja sie tam wylonie pare min po 15 :)

:) Wysłany: 2009-05-24 13:28

Tak jest :)

Wysłany: 2009-05-24 14:46

O, wreszcie udało mi się wejść :?

Dzięki wszystkim za towarzystwo, było zajebiście :twisted:
Co prawda pod koniec zdaje się byłam trochu marudna ale to ze zmęczenia, cały dzień na nogach :roll:

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Wysłany: 2009-05-24 17:38

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Widzę, twardziele pijaki, od poniedziałku w dzień chcecie zaczynać? :lol: Ja bym poszła, ale z autocadem muszę się pomęczyć :roll:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-05-24 17:50

mara (Anciliae)
mara

Ktoś kiedyś powiedział: "Egzaminy poprawkowe są, imprez poprawkowych ni ma" 8) Przecie jeszcze sesja się nie zaczęła :?

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-05-24 18:01

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Fuck!!!!!! U mnie niestety zmiana planów :cry: nie dam rady jutro, mam nadzieję że mi wybaczycie :cry:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Bro Wro Wysłany: 2009-05-24 18:36

To ja z Bastet tylko na piwo idziemy hmm.. trudno...

Wysłany: 2009-05-24 19:20

mara (Anciliae)
mara

Sumo, pozwolilam sobie zapisac w pamieci telefonu Twoj nr. Tak w razie, gdybym byla wolna o 15 :P

Wysłany: 2009-05-24 19:54

To tak w razie W postaraj sie byc Mara :D i co mialo znaczyc twarde pijaki,przeciez my kuluralnie sie piwka napijemy a nie bedziemy chlac do niewiadomo ktorej
Tatumi wcale nie bylas marudna przynajmniej ja tego nie odczulam-ale moze to zasluga tej miodowej wodki :)

Wysłany: 2009-05-24 19:56

mara (Anciliae)
mara

Nie pasowal krupniczek z mleczkiem? :twisted:

Wysłany: 2009-05-24 19:59

Pasowal..w sumie dobry pomysl mialas :D

Dobra ja uciekam z kompa bo jutro o 7 pobudka mam nadzieje ze ktos sie jutro jeszce stawi :)

Wysłany: 2009-05-25 01:44

Godzina 4:52, skończyłem pisać pracę z historii. Jestem z siebie dumny 8) :lol:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-05-25 08:41

Brawo, brawo 8) kiedy opijamy to jakże doniosłe osiągnięcie? :lol:

Wysłany: 2009-05-25 10:10

[quote:44fb880f35="bastet666"]Wlasnie,wlasnie kiedy nastepny raz?Zajebiscie bylo,i Kostuch wez znowu kolege Lukasza.
:o[/quote:44fb880f35]

Tu kolega Łukasz :D A następny raz mile widziany :twisted:

[quote:44fb880f35="bastet666"]
Nastepnym razem ktos MUSI wziasc aparat[/quote:44fb880f35]

Mogę oczywiście wziąć ale nie wiem kto psychicznie zniesie taką sesję zdjęciową... :D

Wysłany: 2009-05-25 10:31

[quote:a53c6ee16e="astarot"]

Mogę oczywiście wziąć ale nie wiem kto psychicznie zniesie taką sesję zdjęciową... :D[/quote:a53c6ee16e]

W godzinach późnych będzie nam już psychicznie wsio jedno, podejrzewam :twisted:

Niektórzy mogą być nawet wniebowzięci 8)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło