Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 19

Wysłany: 2009-06-15 11:54

Ech może i nie śliweczkę...z glana to może mi buraczki zafundować na piętach :twisted:

Wysłany: 2009-06-15 12:06

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

śliweczki też się da załatwić :lol: :twisted:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-06-15 13:03

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

[quote:0b5ddff169="astarot"]A ja się wybieram nijako "do pracy" na ten koncert więc i miło będzie mieć towarzystwo. Żeby nie było z aparatem...

[/quote:0b5ddff169]
To ja ci moge potowarzyszyc z aparatem, bo juz dawno sie na nim nie wyzywalam :wink: na aparacie, sie rozumie 8)

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-06-15 15:16

LOl :D Widze ze temat Pani z warzywniaka zostal ostro podlapany a wlasnie dzisiaj szlismy z sumo do magnoli bo buty kupowalam do pracy i przechodzilismy kolo straganu z warzywkami i gdyby nie fakt ze ani ja ani Kamil nie mmamy numeru do Celiny zdjecie warzywek poszloby smsem-co by p.Celinka podppatrzyla co u konkurencji slychowac

A nie offtopoujac bo ja sliwek w sumie ani buraczkow nie chce..jesli chodzi o sobote to wiadomo tez ide tylko niech ktos da znac o ktorej ta impreza sie zaczyna i podrzuci pomysl gdzie sie spotkac :twisted:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-06-16 14:36

Kochani niecierpliwcy (zwłaszcza jedna taka...;P)
http://picasaweb.google.com/TatumiMorgan
8)
Voila!
Z góry przepraszam za wszystkie nieskorygowane czerwone oczy, nie mam programu do zajęcia się nimi, kto chce niech się bawi ;]

Nietety, czarne me przypuszczenia ziściły się i w sobotę mam zaliczenie w godzinach późnopopołudniowych a i w niedzielę coś wrzucili :evil: więc dupa blada, na koncercie mnie zabraknie :?

Heh, mam wrażenie że większość z nas i tak ma od jakiegoś czasu podobne problemy na głowie :? Mam jednak i nadzieję, że gdy sesja minie będziemy się mogli już na luzie, wszyscy zdrowi i pozaliczani :twisted:, spotkać

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Wysłany: 2009-06-16 16:30

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No ja też mam taką nadzieję :) szkoda, że Cię Tatumi nie będzie A co do Pani z warzywniaka, to rzeczywiście proszę mi tu nie odbiegać od tematu :P

Sobotni koncert rozpoczyna się o 20.00. Na początku będzie jakiś występ ludzi z Capitolu (co mnie za bardzo nie interesuje :P ), następnie Rosjanie i na końcu Closterkeller. Ja proponuję spotkać się tak koło 20.30 koło Hali Targowej. Co wy na to :?:

A Bastecikowi to numer telefonu podam żebym mogła być na bieżąco z konkurencją :lol:

Wysłany: 2009-06-16 17:08

Ja też kurde żałuję ale jak to imć Kostuch stwierdził, będą jeszcze okazje się napić i do Wrocławia zawitać

A to jaki jest temat główny, nie pani, pani Celinko?! :twisted: bo ja mogę np zajść na ryneczek niedaleko i zdać raport porównawczy z cenami w Wielkopolsce 8) a nuż poznaniacy skuszeni konkurencyją Celinkowych cen zajadą do Wro, w końcu słyniemy z oszczędności :lol:

Wysłany: 2009-06-16 21:06

Hala targowa moze byk...widze ze oprocz Pani Celinki przyjal sie rowniez Bastecik :D :D

Dopiero teraz zobaczylam foty Tatumi dziekuje slicznie za wstawienie...ale kurde wyszlam az sie rzygac chce

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-06-17 08:08

mara (Anciliae)
mara

Ładnie powychodziliśmy:D Nie marudzic. Ja chyba bede miala odwiedziny siostrzenicy, a ona chyba nie lubi takich imprez :? ale sie postaram ja wyciagnac.
Tatumi - jak juz pozaliczasz wszystko, to dawaj znac, trzeba bedzie to opic :twisted:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2009-06-17 08:56

Oj wyciągaj wyciągaj...a jak będzie opór stawiać zawsze gwałtem można brać :twisted: :twisted:

Wysłany: 2009-06-17 14:44

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

A ja jeszcze dwie kumpele przyprowadzę :lol: pan astarot będzie miał mały haremik :lol:
a co do zdjęć...to je zobaczyłam...moje genialne miny i te kurwiki w oczach...od razu widać kto tu jest prawdziwym i jedynym dzieckiem Szatana :twisted:

Wysłany: 2009-06-17 20:58

RAven Ty sobie nie slodz tak bo my Cier zaraz sprowadzimy do parteru..ktos rzuci dynia tyziez innym sporym warzywkiem i po co Ci to :D :D
A powaznie mowiac im nas wiecej tym weselej,takze bierzcie wszytskich poztywnych ludkow i aparat(to Astarocie aluzja do Ciebie) :twisted:

Wysłany: 2009-06-17 22:00

Jak to po co?! Pani Celinka sprzeda i utarg będzie większy :P na wymianę zapoda kilka śliweczek i i tak będzie na plusie ;>

Ja tam myślę że pan Astarot nie oprze się możliwości uwiecznienia tego mini haremu ;] zwłaszcza że i tak będzie na koncercie w celach zawodowo hobbystycznych :wink: czyli ze sprzętem :twisted:

Wysłany: 2009-06-18 09:04

:twisted: :twisted: Nie wiem dlaczego ale"ze sprzętem" skojarzylo mi sie akurat nie z aparatem ale fakt tez mi sie zdaje ze takiej kazji nie odpusci
Co do ludkow moze ja tez kogos sciagne coby weselej bylo :)

Wysłany: 2009-06-18 13:14

Bastet :!: Ty zboczuchu! :twisted: miałam na myśli oczywiście sprzęt fotograficzny :roll:

Wysłany: 2009-06-18 21:00

Kochana Tatumi zaden ze mnie zboczuch poprostu zdrowa baba dla przykladu dzisiaj kumpel stojacy za barem i nakladajacy lody do pucharkow czestowal mnie jednym ze smakow loda podawal na patyczku a ja dla zartow walnelam zeby nie nalozyl za duzo bo "nie wloze za duzo do buzi" ludzie sie pokladali ze smiechu a ja wcale nic zboczonego nie mialam na mysli

Wysłany: 2009-06-19 09:49

mara (Anciliae)
mara

Buuu.... nie bedzie mnie na wyspie... Dupa blada

Wysłany: 2009-06-19 10:01

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Buuuu...szkoda

Ja wam dam warzywka... :twisted:

Bro Wro Wysłany: 2009-06-19 14:56

Taa :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-06-19 14:59

[quote:dd08ad9f94="ravenheart99"]

Ja wam dam warzywka... :twisted:[/quote:dd08ad9f94]

Pani nie daje a sprzedaje, bo interes upadnie 8) :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło