Wysłany: 2009-05-23 15:37
Wyszliśmy z Zmierzchu gdzieś przed 3, ale nie jestem w stanie powiedzieć o której dokładnie :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-05-23 15:43
Aha:) no to troche jeszcze posiedzieliscie. Ja ok 2 bylam w domu i ok 4 polozylam sie spac. Rano o 7 w tramwaju nie wygladalam... nie mowiac o zajeciach i kolosie, ktory mialam o 8
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 17:18
Kostuch :) idziesz na piwo dzisiaj ??
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-05-23 18:18
Człowieku, z głową mokra bez suszarki nigdzie się nie ruszę :| Zresztą ślęczeć nad pisaniem pracy na poniedziałek muszę :x
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 18:54
Ok :P Impra była przednia :) Kiedy nastepna ?? :)
Wysłany: 2009-05-23 18:54
To wy chyba nigdy nie macie dosyć :P ja dzisiaj zdołałam tylko jednego browara obalić, a i to przyszło mi z wielkim trudem :D
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 19:09
Ja bym sie napil jesio :P
Wysłany: 2009-05-23 19:22
No ja też bym się napił ale wykładowca nie wystawi mi oceny za ilość spożytych browarów. A szkoda :lol: :twisted:
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 19:32
Powinni utworzyc nowy kierunek studiow - Alkohologia :)
Wysłany: 2009-05-23 20:40
Wlasnie,wlasnie kiedy nastepny raz?Zajebiscie bylo,i Kostuch wez znowu kolege Lukasza.
:o
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 20:58
Jutro mozna brona zbalaszowac :)
Wysłany: 2009-05-23 21:00
Jutro moj drogi to ja jeszce wyplaty miec nie bede od wczoraj sie nic nie zmienilo niestety w kwesti kasy
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 21:04
Co ja Ci mowilem odnosnie kasy :P 3 male leszki mozna zmeczyc szybciutko :)
Wysłany: 2009-05-23 21:23
Znowu mnie cholero jedna namawiasz? :twisted:
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 21:41
Kto jutro na browar tak ok 13 ?? :)
Wysłany: 2009-05-23 21:45
Zmiana planow prosze panstwa proponuje poniedzialek w godzianch kulturalnych czyli 15.pod galeria dominikanska(mozecie wejsc i obczaic mnie w mundurku kelnerki hyh) i skoczymy gdzies w plener.Kto reflektuje?
Wysłany: 2009-05-24 07:46
No ja bym była za :lol: przez was w alkoholizm wpadnę :P aha i dodałam te nasze piękne i cudowne zdjęcia, niestety tylko 3 bo na innych właściwie nie można rozpoznać twarzy :P a te co dodałam też pozostawiają wiele do życzenia (dowód na to, że mój aparat w telefonie nie nadaje się do zdjęć w pomieszczeniach, nawet przy włączonym fleszu). Ale dowody na to, że BroWro Festung był są :lol:
Wysłany: 2009-05-24 08:42
EE tam alkoholizm od razu przeciez nie bedziemy chlac :twisted: Zdj faktycznie niewrazne a szkoda bo fajna ekipa sie zebrala
Nastepnym razem ktos MUSI wziasc aparat
A wracajac do tematu :naponiedzialek sa juz 3osoby,kto jeszcze?
Wysłany: 2009-05-24 09:45
Ja odpadam. O 15 mam jeszcze szkołę i potem dalszą robotę.
Wysłany: 2009-05-24 12:17
Szkoda...ale przeciez nie bedziemy siedziec nie wiadomo ile :)Pewnie ze 2-3 godzinki :D