Wysłany: 2009-05-25 11:53
[quote:a2e630c951="mara"]Ja bym poszła, ale z autocadem muszę się pomęczyć :roll:[/quote:a2e630c951]
Autocad to sama przyjemność...najlepsza "gra" komputerowa jaką mam zainstalowaną od lat na kompie :twisted:
Wysłany: 2009-05-25 16:30
Panie Bracie! Trzeba będzie rychło zaaranżować kolejne spotkanie 8) W ten weekend jednak mnie nie będzie więc odpadam :roll:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-05-25 16:56
Napisałam referat z mniejszości narodowych i etnicznych w Polsce :D jestem zajebista!!! :lol: ja również jestem za szybkim spotkaniem, ale ten weekend też nie bardzo mi odpowiada (na 3 czerwca mam do napisania sprawozdanie z badań terenowych i konspekt pracy licencjackiej, więc się nie wyrobię), ale za dwa tygodnie może być :P
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
:) Wysłany: 2009-05-25 17:46
A ja z Bastecikiem kulturalnie oczywiscie po 4 browce kąsnelismy :) Mara wpadla na sztuke i do domu pijechali :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-05-25 17:48 Zmieniony: 2009-05-25 18:06
I ..uj przegapiliscie spotkanie...byl tylko sumo ja i pozniej dolaczyla mara :)
A jesli chodzi o spotkanie ja proponuje po 10 tym(mam wyplate wtedy hyh) poza tym kolega sumo wpadl na pewien pomysl ktorym sie napewno podzieli
A kolega Lukasz dawaj dawaj z tego Poznania jak tylko ustalimy date
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-25 17:55
Heh, ja też kasę dostaję 10tego :lol:
Wysłany: 2009-05-25 17:59
No czyli mam nadzieje ze kolge Kamil pojdzie a moja rada i wyprawi ta a nie inna okazje po 10tym a nie przed:)Ja zreszta na dniach bede wiedziec jak wyglada moj grafik na kolejny miesiac :)
I niech kolega Astarot wezmie aparat moze i nie jest najlepzej jakosci ale napewno lepsiejszy niz komora raven(sorry Celina hyhy :D )i cos bedzie widac przynajmniej :D
A Ciebie Sumo trzymamy z Mara za slowo a propo piatku tzn w sumie niedzieli(heeh bo wtedy mam wolne no chyba ze chcesz po 22 gdzies lezc w sobote co raczej nie ma sensu)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-26 04:49
[quote:96a6ebdf19="bastet666"]A kolega Lukasz dawaj dawaj z tego Poznania jak tylko ustalimy date[/quote:96a6ebdf19]
Hm przez najbliższy miesiąc może dwa nie będzie z tym najmniejszego problemu tak myślę bo stałem się można by rzec tubylcem czytaj mieszkam przez jakiś czas we Wrocławiu :twisted: :twisted:
[quote:96a6ebdf19="bastet666"]I niech kolega Astarot wezmie aparat moze i nie jest najlepzej jakosci ale napewno lepsiejszy niz komora raven(sorry Celina hyhy :D )i cos bedzie widac przynajmniej :D [/quote:96a6ebdf19]
Co do jakości aparatu myślę, że zastrzeżeń nie powinnaś mieć (patrz główne galerie portalu - koncerty, imprezy, festiwale). Problem tylko istnieje w kwestii ustalenia proporcji pomiędzy dawką alkoholu a robieniem zdjęć. :twisted: :twisted:
Wysłany: 2009-05-26 07:13
:twisted: EE tam nie martw sie tym,ustawisz jakies tam parametry na poczatku(do robienia fot w pomieszczeniach i takie tam...choc watpie zeby mieli ustawienie"dla najebanych ludzi na imprezie"hyhyh)a potem to juz sie tylko naciskac guziczek bedzie i ot tyle filozofii.Nawet ja najebana bede potrafila pstryknac wiec mysle ze z robieniem fot problemu nie bedzie :D
Wysłany: 2009-05-26 13:28
[quote:9176ab41b6="bastet666"]:twisted: EE tam nie martw sie tym,ustawisz jakies tam parametry na poczatku(do robienia fot w pomieszczeniach i takie tam...choc watpie zeby mieli ustawienie"dla najebanych ludzi na imprezie"hyhyh)a potem to juz sie tylko naciskac guziczek bedzie i ot tyle filozofii.Nawet ja najebana bede potrafila pstryknac wiec mysle ze z robieniem fot problemu nie bedzie :D[/quote:9176ab41b6]
To się nazywa ambitny i konkretny plan :lol:
A ja tyż się zastanawiam czy nie zawitać do Wro :wink: to ustalajta, ustalajta co i kiedy 8)
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Bro Wro Wysłany: 2009-05-26 15:11
Mam pewien pomysł :)) Bastecik i Mara wiedza :)) Jak wypali to normalnie :)))))))))))
Wysłany: 2009-05-26 16:18
Eno gadać co to za pomysł a nie czaicie się za plecami. To ja tu organizuje temat a tu już jakieś konszachty się szykują :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-05-26 16:33
Ja wiem, ja wiem! Przyjeżdżacie do Olenki do Poznania! :lol:
Bro Wro Wysłany: 2009-05-26 16:59
Zapraszasz :) ??
Wysłany: 2009-05-26 17:48 Zmieniony: 2009-05-26 18:13
Nom ;] max dwa ludzia zdołam przenocować xD ale wtedy byśmy wszyscy musieli kimać we trójkę ;] bo mam dwa materace tylko. A jednego ludzia to z palcem w nosie, no problem, Posen zaprasza ;] tylko ostrzegam, żę mam kota ;]
Ale ale, co to za tajny plan co to z Marą i Bastet knujesz Waćpan? :twisted:
Bro Wro Wysłany: 2009-05-26 18:00
Nie moge na razie powiedziec :P Spokojnie spokojnie :)
Wysłany: 2009-05-27 13:39
Tatumi wpadaj :lol: astarot weź aparat (ja potrafię zrobić zdjęcie w każdych warunkach, nawet pod wpływem napojów wyskokowych :P ) a reszta niech się podzieli tym pomysłem, bo mnie ciekawość zjada :D
Bro Wro Wysłany: 2009-05-27 14:11
Nie mozna tego mowic to tajemnica :)
Wysłany: 2009-05-27 17:08
"reszta"sie poki co nie podzieli ale pomysl jest wg nas konkretny :D
Wysłany: 2009-05-27 20:34
Ale tajemnicze z Was ludki no:P