Bro Wro Wysłany: 2009-05-22 04:50
Nie na sepa :P Ale Ty marudzisz, chodzi o ludzka zycliwosc :) Innym razem Ty komus browara postawisz, co w tym zlego ??
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-05-22 06:18
Ja pewnie do ostatniej chwili nie będę wiedziała, czy dotrę. To będzie zależało od zarządzeń odgórnych. Ale jakby co, to gdzie byśmy się spotkali? Może gdzieś pod pkp? Tam chyba zewsząd coś dojeżdża. No i o której? 20?
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-05-22 07:19
Ehh sumo moze i masz racje ale..ja na 15 do pracy ide potem nie ma ze mna kontaktu bo nie mam nic na koncie zeby smsa wyslac,a Wy nawet nie wiecie o ktorej i gdzie sie spotykamy to niby jak ja sie dowiem
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Bro Wro Wysłany: 2009-05-22 07:34
Kostuch do Ciebie kolnie albo ja :) Tylko numeru nie ma :) Przychodzisz i juz :)
Wysłany: 2009-05-22 07:35
Numer jest ale jak cos to Ci na gg podesle ale Ty namawiasz :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-22 07:48
Ja koncze jak co tydzien 21-22 wiec w razie czego bede sie z Wami kontaktowac telefonicznie:)
Wysłany: 2009-05-22 07:53
Efq ja koncze o 21 30..sumo mnie tu namawia wiec chyba sie zjawie...a pracujesz gdzies wokolicy Galerii dominik.?mozna by sie ustawic i razem przejechac do nich
No i mala zmiana planow..niedobry namawiacz w osobie sumo namowil mnie jednak :twisted: nawet chlopak ma wpasc po mnie pod galerie(jak ktos jeszcze ma ochote to zapraszam-przynajmniej chlopak sam sie telepal tramwajem nie bedzie)
Efq jak sie wyrobisz na 21 40(bo tak sie z sumo umowilam)to pojedziemy razem :D
Wysłany: 2009-05-22 08:43
Szczerze mowiac ciezko mi jest stwierdzic o ktorej skoncze... moge nawet lekko przed 21 a moge i ok 22. Moze sie umowmy tak, ze jesli mnie nie bedzie o 21;40 pod galeria to nie czekaj na mnie.
Wysłany: 2009-05-22 08:49
Ok :) A na marginesie gdzie Ty pracujesz? :D
Wysłany: 2009-05-22 08:51
Juz i za razem jeszcze nigdzie:P szukam roboty jak narazie bo moja stara opuscilam.
Mam zajecia w szkole [kolo Zielinskiego], a tak nieszczesnie sie sklada, ze do pozna mam cwiczenia. Gdyby to byly wyklady to ok, przyszlabym wczesniej ale cwiczen nie moge sobie odpuscic.
Wysłany: 2009-05-22 08:57
Aaaa :D
Btw.jak nie przeszkadza Ci praca w charakterze kelnerki to moge zapytac u siebie w pracy czy dalej kogos potrzebuja:) :D
Wysłany: 2009-05-22 09:17
A jak jest u Was z wolnymi dniami i urlopami? Bo ja w wakacje bede miec pare wyjazdow i chyba musze poszukac czegos bardziej "luzniejszego" jesli sie rozchodzi o wolne dni... i chyba 3 raz z rzedu wezme promocje w wakacje. Z reszta pogadamy dzisaj na spokojnie:)
Wysłany: 2009-05-22 09:20
Sa dwa wolne dni w tygodniu niestety nie zawsze jest tosobota i niedziela najczesciej sa to rozrzucone dni,z urlopami nie wiem bo sama pracuje tam dopiero tydzien :)
Wysłany: 2009-05-22 10:00
Robi się coraz ciekawiej :) Od razu zapowiem, że dołączy do nas ktoś jeszcze, płci męskiej, postury wielkiej 8) :twisted:
Mam do wszystkich kontakt więc będziemy informować. Proponuję dziś zbiórkę o tej 2O tylko problem w tym, że plener jest mocno zmoczony i nie wiadomo czy w międzyczasie dalej nie będzie moknąć więc tym razem proponuję jakiś lokal.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-05-22 10:03
Zdradz kto :D Pogoda faktycznie do dupy ale jak knajpa to chyba tym razem nawet sumo mnie nie przekona
Dobra ja znikam do pracy jak cos dajcie znac na komore(zreszta z sumo jestem umowiona ze po mnie wpadnie do pracy ) :D
[color=darkred:56f832c184]Klikamy EDYTUJ w naszym poprzednim poście i dopisujemy, a nie sadzimy kolejnego :wink:[/color:56f832c184]
Wysłany: 2009-05-22 15:47
Kto będzie mógł być o 2O na mieście niech lezie na rynek pod fredre a z resztą, która dojdzie później będziemy się kontaktować i informować gdzie jesteśmy.
Bro Wro Wysłany: 2009-05-23 12:27
Co tak cicho ludki ?? :)
Wysłany: 2009-05-23 12:47
Łoj głowa boli, każdy ruch nią to trzęsienie ziemi :roll:
Ale było zajebiście :!: :twisted: No i tym razem to ja nie mam pojęcia ile nas było :lol: 8)
Wysłany: 2009-05-23 13:56
Mnie to nic nie boli, ale z deka niewyspana jestem :P ale zajebiście było :) więcej takich imprez :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-05-23 15:18
Bylo niezle do ktorej trwala impreza?