Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co NIE miłego dzis sie wam przydarzyło?. Strona: 52

Wysłany: 2010-01-17 05:14

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Jupi!!! 5:15! Kładę się spać:|

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2010-01-17 11:28

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

W ramach nauki do sesji, rozmroziłam lodówkę :P

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-17 13:39

Jednak nienawidze swiata...

Paint it black

Wysłany: 2010-01-17 21:52

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Ogólnie od około dwóch tygodni mam zjebany humor :/ i wciąż niewyspana chodzę ;/

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-01-18 11:40

Wkurwia mnie ten snieg..ulice odsniezone ale chodniki juz kur...a nie i zeby dostac sie do autobusu czlowiek musi wyjsc wczesniej niz normalnie bo sie slizga jak durny po tych chodnikach
Poza tym jakos w zimie zawze mam ciezko kres emocjonalny :/

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-18 17:03

zaczne wspierac globalne ocieplenie

use condoms

Wysłany: 2010-01-18 19:47

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Siedzę w domu i piszę p*******ny esej podczas gdy mój chłopak jest na imprezie ;/ i ja tez miałabym ochotę wyjść, ale k***a nie mogę ;/

Wysłany: 2010-01-18 19:51

gorsze to że mokro jest buty się strasznie brudzą

Wysłany: 2010-01-18 20:17

3/4 moich planów związanych z przyjazdem na urodziny DP poszło się kochać.

Tak tak - ja też kocham poniedziałki :|

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-01-19 22:25

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Dostalem 4 malownicze 2je do indeksu, w zwiazku z czym poprawiam smstr ;]

Nie ma rzeczy niemozliwych

Wysłany: 2010-01-20 10:54

mam kaca po 2 piwach nie ma to jak przepracowanie ://

.

Wysłany: 2010-01-20 11:10

[quote:fea6976678="Harlequin"]mam kaca po 2 piwach nie ma to jak przepracowanie ://[/quote:fea6976678]

Ja mam czasem kaca bez alkoholu :|

Muszę dziś notatki z książki o fotografii zrobić, bo jutro muszę oddać, muszę ankietę wypełnić do PUP'y, muszę napisać próbny tekst dla pewnego serwisu i co?
I wzięłam się za gruntowne sprzątanie pokoju :|

D*pa.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-01-21 22:31

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Kiedy wydawało mi się, że moje stosunki ze współlokatorami uległy poprawie, to oni po raz drugi chcą się mnie pozbyć.
Ech, a jednak ludzie to proste stworzenia :P.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-21 23:07

[quote:32345723b5="Wampgirl"]Kiedy wydawało mi się, że moje stosunki ze współlokatorami uległy poprawie, to oni po raz drugi chcą się mnie pozbyć.
Ech, a jednak ludzie to proste stworzenia :P.[/quote:32345723b5] łobuzy !!
A czemu chcą się pozbyć za głośno słuchasz muzyki? za długo świecisz swiatło ? :)

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Wysłany: 2010-01-21 23:55 Zmieniony: 2010-01-21 23:57

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Siedzę cicho i zachowuję się tak, jakby mnie nie było. Przy czym jeśli już sporadycznie rozmawiamy, to staram się być miła, nawet sama czasami zagaduję. Tak, czy owak ewentualna zmiana lokatorów raczej mnie nie przeraża.
A muzyki słucham jedynie przez słuchawki, bo nawet nie mam głośników.

Wysłany: 2010-01-22 14:35

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Wampgirl: szczerze współczuję, wiem jak to jest z współlokatorami i ich humorami, na szczęście teraz mam takich z którymi da się pogadać i wypić, ale mój poprzedni współlokator to była chodząca porażka: przesadny pedant czepiający się o wszystko :/

Miałam dzisiaj ustne kolokwium, zaliczone tylko na 3,5 bo się w połowie zacięłam i nie wiedziałam co mam dalej mówić:/ nawet podpowiedzi wykładowcy mi nie pomagały no nic w przyszłym semestrze będzie lepiej mam nadzieję :)

Wysłany: 2010-01-23 01:13

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

urwa, mam doła, nie mam żadnego alkoholu, nie mam do kogo gęby otworzyć, muszę na trzeźwo rozprawiać się z moimi nastrojami, z brakiem perspektywy na zobaczenie domu - kolejny weekend z rzędu. A na dworze za zimno, żeby wyjść na fajkę. Ech.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2010-01-23 16:50

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

[quote:005107225a="ravenheart99"]

Miałam dzisiaj ustne kolokwium, zaliczone tylko na 3,5 bo się w połowie zacięłam i nie wiedziałam co mam dalej mówić:/ nawet podpowiedzi wykładowcy mi nie pomagały no nic w przyszłym semestrze będzie lepiej mam nadzieję :)[/quote:005107225a]
E tam, ja się będę cieszyć z 3,0 (no, może tylko z językoznawstwa mam ciut większe ambicje), byle zaliczyć

Wysłany: 2010-01-23 17:08

.URWA, .URWA, .URWA WSZYSTKO .URWA MNIE W.URWIA A CO MNIE NIE W.URWA TO ..UJ :)

kąt padania równa się kątowi odbicia

Wysłany: 2010-01-24 14:36

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Padła mi bateria w mp3 w połowie 'kings of the carnival creation' Dimmu. Hańba!!!

Nie ma rzeczy niemozliwych

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło