Wysłany: 2010-01-03 07:52
hahaha ;-D sphinxio jednak nie idę dzisiaj na dyżur do pracy ^_^ bo kumpel się ze mną zamienił ;-D nanana ^_^ ale skoro już wstałem no to trza coś robić ;-D
[img:2b7b154d51]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:2b7b154d51]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-01-03 19:54
Jutro mi się przydaży jak będe musiała iść do szkoły :)
"The more people I meet, The more i like my dog.. "
Wysłany: 2010-01-04 11:57
Musiałam wrócic do rzeczywistości po długim weekendzie. I byle do wiosny... a póki co byle do weekendu heh
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-01-04 12:07
[quote:2b255521ac="minawi"]Musiałam wrócic do rzeczywistości po długim weekendzie. I byle do wiosny... a póki co byle do weekendu heh[/quote:2b255521ac]
Minawi, znam to uczucie... :/
mnie powitała sterta "papierów" na biurku, a i trzeba jeszcze pozamykać sprawy zeszłoroczne :/
ale co tam, byle do wiosny (a, i do weekendu też :))!
Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...
Wysłany: 2010-01-04 19:34
Dupłem sie w łeb okropnie przy kładzeniu kafli w kanale. Było jebniecie okrutne.
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2010-01-05 08:11
Wstać musiałem do pracy o 5:55 .... i obawiam sie że to sie bedzie częściej zdarzać :D
go Hard or go Home
Wysłany: 2010-01-05 15:00
Trzecia z rzędu praktycznie bezsenna noc, a nie zapowiada się, bym choć dziś usnęła normalnie. Ano i sesyjny przedsmak bezmyślnej nauki do której chęci brak.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-06 08:13
Kompletnie nie wyspałem się :/
.
Wysłany: 2010-01-06 18:12
Mamuśka przyjechała z gór chora ;/ i zaraziła pół chaty, w tym mnie ;/
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2010-01-06 19:45
[quote:5091eba61c="Envy"][quote:5091eba61c="Harlequin"]Kompletnie nie wyspałem się :/[/quote:5091eba61c]
Witam w klubie :D[/quote:5091eba61c]
ja również
Wysłany: 2010-01-06 21:29
Ja spałam wreszcie po 3 dniach lekkiego, trzygodzinnego snu troszkę dłużej. Szkoda tylko, że dopiero nad ranem udało się zasnąć. Wcale nie odczuwam braku snu.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-07 16:16
Przez swoją nieuwagę pozbyłam się książki, która jest mi niezbędna. Potem próbowałam ją pożyczyć gdzie indziej, ale bezskutecznie.
Nigdy nie przyzwyczaję się, że ludzie odchodzą. Tak trudno zyskać ich przychylność, a tak łatwo stracić ich bezpowrotnie.
Wysłany: 2010-01-07 17:36
1. Spałam tylko 3 godziny (do 2ej siedziałam nad książką którą przyszło mi opracować, o 3ej udało mi się dopiero zasnąć, i tak budziłam się co godzinę;/, przed 7ą musiałam wstać żeby się na zajęcia wyrobić)
2. Oblałam koło z folkloru
3. Nie zaliczyłam poetyki folkloru (chyba jestem za łupia na te studia)
4. Do niedzieli muszę napisać rozdział pracy licencjackiej i pracę zaliczeniową z językoznawstwa
5. Perspektywa nadchodzącego tygodnia też nie wydaje mi się najszczęśliwsza, zwłaszcza kiedy spojrzę w kalendarz i zobaczę ile mnie czeka zaliczeń;/;/;/;/;/;/;/;/
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-07 17:43 Zmieniony: 2010-01-07 17:44
Z językoznawstwa to akurat mam egzamin pieron raczy wiedzieć kiedy, bo do tej pory nikt nie pofatygował się wywiesić list, ani ruszyć tyłka po karty egzaminacyjne, bo zdaje się, że mój wydział nie ma wcale starostów.
Na mojej durnej uczelni, to nawet z basenu jest zaliczenie na koniec semestru.
Wysłany: 2010-01-07 17:48
Ech, no u mnie to jest tak że przez cały rok mają nas w głębokim poważaniu, ale pod jego koniec sobie przypomina ktoś ze istnieje coś takiego jak etnologia i zwalaja wszystko na jeden tydzień;/
Wysłany: 2010-01-07 18:32 Zmieniony: 2010-01-07 18:34
U mnie tak jest z większością przedmiotów. W ciągu całego roku było tylko 5 kolokwiów ze wszystkiego razem ( z czego 2 z łaciny ), a teraz nagle sobie przypominają, że istnieje forumłka "zaliczenie z oceną". No właśnie, a oceny skąd? Z kolokwium obejmujący zakres materiału z całego semestru. Albo taki przypadek: kolokwium, a po kolokwium omawianie nowej rzeczy, którą i tak trzeba przygotować. A są to rzeczy, o których w necie zazwyczaj nie ma wzmianki. Cóż za fetyszowski kierunek. Do tej pory mi się udawało, ale teraz wyjdą braki.
Wysłany: 2010-01-08 07:30
Przed chwilą przywaliłam głową w okap w kuchni;/
Wysłany: 2010-01-08 23:52
ojojoj bardzo boli ravenheart no przykra sprawa
[img:fa4fdde03b]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:fa4fdde03b]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-01-09 11:10
Hehe, no ja się już do tego przyzwyczaiłam, ten okap to chyba ma coś do mnie bo jak tylko przy kuchence stanę to się niebezpiecznie do mnie zbliża:D Ale guza na szczęście nie ma :)
Wysłany: 2010-01-09 19:16
Z samego rana łeb mnie napierdalał bo okrutnie wcorej popiłem w robocie a potem w knajpie
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL