Wysłany: 2009-12-05 19:52
Musiałam obciąć góry wszystkim świerkom rosnącym na mojej działce, a wyrosły przepiękne.Niestety zbliżają się Święta i mogły być wycięte przez złodzieja.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Wysłany: 2009-12-06 00:14
no i nie zrobiła siusiu do tej pustej kuwety :? grrr
[img:07075204b0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:07075204b0]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-12-06 15:16
4 grudnia - stało się to, co się stać musiało i co wytrąciło Mnie z równowagi na kilka godzin! Przylazł PAN PROFESOR. Czułam się, jakbym dostała siekierą w łeb :/ Tak Mi się łapy telepały, że całe je nożyczkami pocięłam :D Do tej pory wzbudza to we Mnie niesmak, czasami nawet dziwny lęk, obrzydzenie, wstyd! Mam ochotę rzucić tą pracę, żeby Go więcej nie widywać... Albo niech się wyniesie z tego miasta, niedługo nawet w Krakowie się na niego natknę.
I jeszcze jaki dzień sobie wybrał - moje imieniny...
A dzisiaj... No cóż. Dawno tego nie pisałam: FAJKI SIĘ KOŃCZĄ!
Wysłany: 2009-12-06 15:32
Zajebiście boli mnie łeb i kark po wczorajszym koncercie Acidów i Huntera, żeby tego było mało to od paru dni walczę z przeziębieniem (jak na razie przegrywam )
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-12-07 18:48
Niechciane myśli mi się zdarzają. Niezabite wspomnienia.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-12-07 20:40
Komputer odmawia mi posłuszeństwa :evil:
Wysłany: 2009-12-08 20:58
Okazało się, że nie mogę tego plakatu wykorzystać, bo grafika użyta tam jest chroniona prawami autorskimi.
Niby jak wszystko, ale ta akurat bardzo :|
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-12-08 23:05
W sobote robie imprezę urodzinową i bardzo zależało mi żeby pojawiły się na niej dwie osoby, których dawno nie widziałam i z którymi wreszcie bardzo chciałam się zobaczyć :cry: Jednak widać że mają ważniejsze plany :evil:
Tak, wiem jestem egoistką :!: :!:
Wysłany: 2009-12-09 00:00
Naderwałam w połowie paznokieć małego palca. Zanim odrośnie minie pewnie z 6 tygodni, więc jestem dziewięciopalca. A jutro mam duże i ciężkie kolokwium.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-12-10 00:55
Brak palca pewnie jeszcze je utrudni :wink:
Nie mogę spać. Nie mogę się skupić na niczym od jakiegoś czasu - cały czas się martwię.
Znalazłam fajne ogloszenie o pracę - sekretarka -> zero wymagań. Okazało się, że własny samochód i prawko musi być, wyższe wykształcenie, BIEGŁA znajomość rosyjskiego i angielskiego - bajka :|
Wysłany: 2009-12-10 08:50
[quote:9863fb2ddf="thistle89"]Nie mogę spać. Nie mogę się skupić na niczym od jakiegoś czasu - cały czas się martwię [/quote:9863fb2ddf]
Brak bolca daje o sobie znac :wink:
.
Wysłany: 2009-12-10 09:35
[quote:b3d0bc4a9b="thistle89"]
Znalazłam fajne ogloszenie o pracę - sekretarka -> zero wymagań. Okazało się, że własny samochód i prawko musi być, wyższe wykształcenie, BIEGŁA znajomość rosyjskiego i angielskiego - bajka :|[/quote:b3d0bc4a9b]
jakaś ściema - ode mnie wymagali jedynie obsługi komputera :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-12-11 11:26
Miałam się spotkać po jakichś 7 latach niewidzenia ze znajomym i dupa. Łosrana.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-12-11 16:34
jee chora :?
Wysłany: 2009-12-12 12:20
Spacerek przez pasy na czerwonym kozztował mnie 100 :/
.
Wysłany: 2009-12-12 12:45
[quote:6730df7f4a="Harlequin"]Spacerek przez pasy na czerwonym kozztował mnie 100 :/[/quote:6730df7f4a]
Hahaha dlatego juz nie przechodze na czertwonym bo jakims dziwnym trafem za mna zawsze wyrasta policja albo straz miejska(tak samoz piciem w miejscach typu pod knajpa)
Przyklad w ciagu jednego weekendu w zeszlym roku-dwa razy kanary (raz z policja)i 2 razy Policja jak pilam pod zmierzchem(obydwa razy jakos sie udalo wywinac)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-12-12 13:21
[quote:9e0540d3cc="Harlequin"]Spacerek przez pasy na czerwonym kozztował mnie 100 :/[/quote:9e0540d3cc]
Jeśli się nie mylę to taniej by wyszło przejście w miejscu bez pasów - chyba 50 zł.
Tak jak z piciem alko w miejscach publicznych - jeśli się nie mylę dostajesz mniej za picie (czyli butelka przy ustach) niż za usiłowanie picia (butelka w dłoni bez picia).
Jednak mogę coś pomylić.
Wysłany: 2009-12-12 23:06
Moi lokatorzy zrobili imprezę na jakieś 20 osób bezczelnie mnie o tym nie informując. A ja wysprzątałam mieszkanie. Właściwie, to nawet nie jestem na nią zaproszona.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-12-13 10:45
8O oj no to nie ładnie postąpili twoi lokatorzy Wampgirl ,robiąc imprezkę po tym jak sama wysprzątałaś mieszkanie :? a już żenujące z ich strony jest to,że nawet nie przyszło im do głowy zaprosić ciebie na imprezę.Bardzo nieładnie z ich strony :?
[img:6a412640f0]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:6a412640f0]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-12-13 12:03
[quote:71652efa9e="Wampgirl"]Moi lokatorzy zrobili imprezę na jakieś 20 osób bezczelnie mnie o tym nie informując. A ja wysprzątałam mieszkanie. Właściwie, to nawet nie jestem na nią zaproszona.[/quote:71652efa9e]
Ojoj, bym sie znerwiła dość mocno, gdyby mi ktos tak zrobil :?