Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co NIE miłego dzis sie wam przydarzyło?. Strona: 51

Wysłany: 2010-01-09 21:10

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

[quote:4fa07f14da="ravenheart99"]Przed chwilą przywaliłam głową w okap w kuchni;/[/quote:4fa07f14da]
Ja delikatnie uderzyłam głową w ścianę na życzenie brata. Najgłupsze jest to, że został na niej ślad, który nie chce się niczym zmyć.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-10 12:27

Nic mi się nie chce

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Wysłany: 2010-01-10 12:40 Zmieniony: 2010-01-10 12:53

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:1670b13eb2="Envy"][quote:1670b13eb2="FAFAL"]Z samego rana łeb mnie napierdalał bo okrutnie wcorej popiłem w robocie a potem w knajpie[/quote:1670b13eb2]

Postaraj się pić mniej O_o. To gdzie Ty pracujesz, że możesz tam pić ?

[/quote:1670b13eb2]
Na budowie robie. A że był piątek inwestor postawił gorzoła i my sie struli jak trzeba. Uroki budowlańca;] Można powiedzieć że jest tak co piątek

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2010-01-11 00:06

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Dostałam wielkiego kopa od niegdyś dość istotnej osoby, która całkowicie mnie rozczarowała i zniesmaczyła. Niestety to koniec znajomości, choć nie z mojego wyboru.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2010-01-11 07:55

z niemiłych rzeczy to dziś poniedziałek :)

.

Wysłany: 2010-01-11 08:56

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Wstałam i musiałam się wykąpać w zimnej łazience: grzejnik nam nie działa ;/

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-01-11 11:15

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:7269d13869="Harlequin"]z niemiłych rzeczy to dziś poniedziałek :)[/quote:7269d13869]

w rzeczy samej.

i zaspy na chodnikach :/

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2010-01-11 18:25

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:7f8d564845="sphinxia"][quote:7f8d564845="Wampgirl"]Dostałam wielkiego kopa od niegdyś dość istotnej osoby, która całkowicie mnie rozczarowała i zniesmaczyła. Niestety to koniec znajomości, choć nie z mojego wyboru.[/quote:7f8d564845]

Zdarza się...

Ja dziś dwie godziny straciłam w poczekalni przychodni. Normalka. Człowiek całe życie na coś czeka.
Żal mi tylko kobiety, która czekała przede mną. Biedaczka prawie rwała włosy z głowy, czy się nie spóźni do pracy. Ale cóż, tak to jest, jak się robi napięty grafik i wszystko potem na styk.
[/quote:7f8d564845]

ja tam bym się cieszyła, że nie zdążę :P zawsze można zwalić przeciez winę na uroki służby zdrowia tak jak np. na pkp

mnie dziś wkurwił MEGA stos FUCK'tur :foch:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2010-01-11 20:36

Rubezahl (Matuzalem)
Rubezahl
Piechowice / Wrocław

Ja przegrałe 4 partie w karty W rejsie, miałem zjazd po lekach i napad lęków ^^

Nie ma rzeczy niemozliwych

Wysłany: 2010-01-12 17:35

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

[quote:ea319fa564="dziecko_mroku"]Nie może być tak źle...zawsze lepiej wyglądać młodziej:)[/quote:ea319fa564]
No mnie ostatnio zagaił jeden gość i pytał, do którego liceum chodzę:] lol. Nie wyspałam się i na razie się nie wyśpię.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2010-01-13 08:13

Pierwszy raz w życiu mam wątpliwości czy już sie obudziłem, czy to co robie mi się sni ... :/ a póki co siedze w pracy i mam zawieche jak po spożyciu jakiegoś kwasu lub innego majonezu :/

.

Wysłany: 2010-01-13 22:09

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Współlokatorzy przyjmowali księdza po kolędzie i choć chciałam uniknąć ( nie udało się, po spóźnił się ponad 2 h ), to powiedział, żebym się zaczęła modlić o instynkt macierzyński. A ja tylko powiedziałam, że nie chcę uczyć dzieci ani swoich, ani cudzych. Na koniec stwierdził, że chyba jestem feministką. Ale miałam ubaw. A teraz współmieszkańcy, którzy mają nieco inne poczucie humoru niż ja - uznają mnie za całkowitego degenerata.

Wysłany: 2010-01-13 22:29

[quote:416c499a3f="Wampgirl"]Współlokatorzy przyjmowali księdza po kolędzie i choć chciałam uniknąć ( nie udało się, po spóźnił się ponad 2 h ), to powiedział, żebym się zaczęła modlić o instynkt macierzyński. A ja tylko powiedziałam, że nie chcę uczyć dzieci ani swoich, ani cudzych. Na koniec stwierdził, że chyba jestem feministką. Ale miałam ubaw. A teraz współmieszkańcy, którzy mają nieco inne poczucie humoru niż ja - uznają mnie za całkowitego degenerata.[/quote:416c499a3f]

Choć - przytulę Cię :)

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2010-01-13 22:31

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Hyhy, na to właśnie liczyłam ;>.

Wysłany: 2010-01-13 22:39

Ho na kolanko - lizaczka jeszcze dostaniesz ]:>

Wysłany: 2010-01-13 23:42

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Jestem niewyspana, boli mnie głowa, jutro mam kolokwium do którego jest więcej materiału niż do niejednego egzaminu, a i tak nie wszystko jeszcze umiem (i się nie nauczę), ogólnie jestem zmęczona i chcę już żeby był luty...

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-01-14 10:30

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Mam jutro kolokwium z jednej książki, na zajęcia mam inną, a przy okazji pasowałoby podejść do egzaminu oralnego z 8 innych :) W sumie to je nawet przeczytałam. Co nie zmienia faktu, że co niedużo, to niezdrowo

Wysłany: 2010-01-14 10:30

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl

Mam jutro kolokwium z jednej książki, na zajęcia mam inną, a przy okazji pasowałoby podejść do egzaminu oralnego z 8 innych :) W sumie to je nawet przeczytałam. Co nie zmienia faktu, że co niedużo, to niezdrowo.

Wysłany: 2010-01-15 18:42

Jestem olewana przez osobę, na której tak cholernie mi zależy...
Ciągle na coś narzekam chociaż tak na prawdę to nie mam powodu.

Paint it black

Wysłany: 2010-01-15 19:02

URWA URWA URWA!!!

Bajeczny telefon a propos mojego cv złożonego w zeszły czwartek - jutro mam dzień próbny "w pracy" czyli w ośrodku wypoczynkowym.
Na drugą zmianę, czyli od 14:00 do 22:00.

Czyli URWA nie jadę na spotkanie DP w Gdyni, a przecież sama z tym pomysłem wyjechałam :|

Zawsze jak coś zaplanuję, to mi wyskoczy jakiś URWA cud :|

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło