Wysłany: 2009-12-13 13:28
Najgłupsze jest to, że oni nie widzą najwyraźniej w tym nic niestosownego. I gdzieś wyparowali, a jak wrócą, to złość mi minie i pogrążając się w nudnym pisarstwie Kochanowskiego, nie będę miała już siły zbytnio ich ochrzaniać, co najwyżej delikatnie zwrócę uwagę, że tak się nie robi. Zwłaszcza, że mamy zakaz imprezowania pod groźbą eksmisji. Palili jakiś syf i teraz cała kuchnia cuchnie. A do domu nie pojechałam, bo chciałam się przygotować chociaż na jedne ćwiczenia. Nie wyszło.
Rozstałam się z facetem po ponad 1,5 roku.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-12-14 11:40
Wampgirl .. a to sie cieszysz z tego powodu czy płaczesz ??
Mi cos na żoładku zaszkodziło
.
Wysłany: 2009-12-14 15:34
Zobaczyłam ile mam kasy na koncie, a zbliżają się te nieszczęsne święta i Sylwester i cieniutko to wszystko widzę :? Może jakąś kaskę na urodziny dostanę :?: :roll:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-12-14 16:32
Egzamin malutki, maluteńki, tak całkiem oblany x ))
Dwuznaczność..?
Szarry.
Motto..? Nie wierzę w ludzi, nie mam autorytetów.. Jakież słowa mógłbym zatem jako motto traktować? Żadne, bo przecież Wszystko Jest w Nas.
Wysłany: 2009-12-14 19:35
[quote:63248e1728="Harlequin"]Wampgirl .. a to sie cieszysz z tego powodu czy płaczesz ??
[/quote:63248e1728]
Nie wiem, ale na domiar złego kazano mi się wyprowadzić z mieszkania, a na moje miejsce wprowadzą się znajomi właścicieli. A miałam 5 minut do uczelni i pełen komfort. Teraz pewnie wyląduje gdzieś na końcu Krakowa.
Jak się pierdoli, to wszystko naraz. A moje zaległości na uczelni rosną w zastraszającym tempie.
A i skoro moja praca ze stylistyki była najlepsza, to oznacza, że najbardziej interesujący mnie dotychczas przedmiot jest na zastraszająco niskim poziomie.
Uciekły mi 2 autobusy nocne, pobłądziłam. Po 2,5 godziny tułaczki trafiłam do mieszkania. Znów zabrakło czasu, by cokolwiek ruszyć.
Czuję się jak malutki i kruchy pionek w rękach wielkiego pecha. Deus ex machina.
Sprawdza się czarny scenariusz, muszę iść do lekarza.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-12-17 12:47
W zeszłym tygodniu jak poszłam odrabiać zaległość, to pani mgr mnie wyrzuciła zanim na dobre się odezwałam. W tym tygodniu miała obronę. Wobec tego jutro muszę się przygotować na 3 różne tematy.
Wysłany: 2009-12-17 13:27
Zaraz muszę wyjść na posrane kolokwium z folkloru :?
Wysłany: 2009-12-17 14:41
Od 7:30 do 14:00 chodziłam po mieście z kumpelą i jej ciężarną siostrą - koszmar! Nie dość, że zimno to jeszcze tej hormony buzują :|
Dostałam trochę pieniędzy, ale i tak muszę pożyczyć, bo dentysta będzie dużo droższy niż myślałam - i nic sobie nie kupie. Nic :|
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-12-17 14:42
Od 7:30 do 14:00 chodziłam po mieście z kumpelą i jej ciężarną siostrą - koszmar! Nie dość, że zimno to jeszcze tej hormony buzują :|
Dostałam trochę pieniędzy, ale i tak muszę pożyczyć, bo dentysta będzie dużo droższy niż myślałam - i nic sobie nie kupie. Nic :|
Wysłany: 2009-12-17 21:21
Wczoraj też miałam kłopoty ze snem mimo tego, że byłam zmęczona.
Wysłany: 2009-12-17 22:04
[quote:e409b1d9ea="Rosemary"]Od paru ładnych dni budzę się codziennie miedzy 3 a 3:30 RANO...i zastanawiam się po jakiego czorta :roll:[/quote:e409b1d9ea]
3:00 to przecież "czarcia godzina" - wszelkie licho się wtedy pojawia :twisted:
Ale to ciekawe - też tak kiedyś miałam - 3:15 pobudka.
Trwało 2 tygodnie i przeszło - to chyba reakcja na stres jakiś.
Wysłany: 2009-12-18 08:34
[quote:2afe7cd6b7="Rosemary"]Od paru ładnych dni budzę się codziennie miedzy 3 a 3:30 RANO...i zastanawiam się po jakiego czorta :roll:[/quote:2afe7cd6b7]
Też się tak czasem budzę. Albo koło północy. Do tego dochodzą jeszcze najgorsze koszmary jakie w życiu miewałam (ostatnio się nasilają). Niezły hardkor, szkoda gadać.
A i dzisiejszy dzionek też piękny :evil: . Przeszło pół godziny stałam na przystanku. Autobus i tak nie przyjechał, dziwne że tylko mój. Wróciłam do domu przeziębiona i na dodatek miałam do budy zanieść coś ważnego. W poniedziałek pewnie czeka mnie niezły opiernicz.
Oto kolejny powód, dla którego nie znoszę białej zimy. Korki, nawalanie środków lokomocji i inne atrakcje :?
Wysłany: 2009-12-19 21:03
Albo mój administrator coś kręci, albo robią to moi współlokatorzy. Tak, czy inaczej czeka mnie bardzo niekorzystna przeprowadzka i to w czasie sesji.
Wysłany: 2009-12-20 13:46
Przeziębiłam się...znowu :evil: Ledwo wyzdrowiałam i znowu mnie jakieś cholerstwo złapało :cry:
Wysłany: 2009-12-21 15:01
[quote:2e49e6ae05="sphinxia"]Od dłuższego czasu nic mi nie smakuje. Jem bo muszę.
[/quote:2e49e6ae05]
kurde, a ja mam zupełnie odwrotnie mi aż za dużo rzeczy smakuje... co w perspektywie świątecznego obżarstwa mnie przeraża heh
z niemiłych rzeczy dziś: musiałam wstać o 6.30 :| i tak samo jutro, i pojutrze, eh.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-12-29 00:04
Ciagle zawiesza mi sie Resident5 bylam juz minute od save'a i....uj gra sie zwiesila...po raz ktorys
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-12-29 16:33
:|
Postanowiłam zlikwidować moją czerwień włosów - no i na brąz chciałam.
I co wyszło? Dalej czerwone :|
Ty chociaż plany miałeś, dzizusu, a ja to nawet nie mam gdzie iść, bo jakoś znajomi "zapomnieli" :|
I mi dentysta znowu kasę zaj*ał.
Wysłany: 2009-12-29 18:13
Ja też sylwka w domu spedzam, jedyne co mnie pociesza to że spędzę go ze swoim facetem
Wysłany: 2009-12-29 18:24
No dobra.ja też na sylwka siedzę w domu
[img:1869808159]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:1869808159]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2010-01-03 00:09
kurna jutro mam dyżur w pracy by to szlag
[img:88082bc388]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:88082bc388]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...