Wysłany: 2010-01-26 11:33
Nie dosc ze zimno jak sku...syn to jeszcze rury ponownie zamarzly i wody nie ma ;////
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-01-26 14:13
Gość, który cały semestr lajtowo podchodził do zajęć nie wiedzieć czemu wyjątkowo nisko ocenił moją pracę zaliczeniową, a że była to jedyna ocena - cały indeks spaprał taką pierdołą ( żeby ten przedmiot był jeszcze ważny, ale gdzie tam!)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-26 14:48
k***wa, nigdy więcej pier**lonego allegro
koleś mnie och*jał na stówę, mimo że w momencie zakupu miał same pozytywne komentarze. ja pier... ja to mam pecha :[
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2010-01-26 15:10
A jak to mozliwe ?
.
Wysłany: 2010-01-26 15:13
[quote:7f3e0e04d6="Harlequin"]A jak to mozliwe ?[/quote:7f3e0e04d6]
tak to możliwe że zamówiłam towar którego do dzis przez miesiac) nie dostałam a na kontakt koles nie odpowiada :/ potem posypały sie negatywne komenty od innych dopiero :/ i dupa.
Wysłany: 2010-01-26 15:21
[quote:fece39491e="minawi"][quote:fece39491e="Harlequin"]A jak to mozliwe ?[/quote:fece39491e]
tak to możliwe że zamówiłam towar którego do dzis przez miesiac) nie dostałam a na kontakt koles nie odpowiada :/ potem posypały sie negatywne komenty od innych dopiero :/ i dupa.[/quote:fece39491e]
Jeżeli zapłaciłaś już kasę zgłoś to do administracji allegro przy stówie powinni oddać bez problemów
forever alone immortal
Wysłany: 2010-01-26 15:40
[quote:6f82fa97d3="rozbit"][quote:6f82fa97d3="minawi"][quote:6f82fa97d3="Harlequin"]A jak to mozliwe ?[/quote:6f82fa97d3]
tak to możliwe że zamówiłam towar którego do dzis przez miesiac) nie dostałam a na kontakt koles nie odpowiada :/ potem posypały sie negatywne komenty od innych dopiero :/ i dupa.[/quote:6f82fa97d3]
Jeżeli zapłaciłaś już kasę zgłoś to do administracji allegro przy stówie powinni oddać bez problemów[/quote:6f82fa97d3]
zgłosiłam :/ odpisali że mogę zgłosić sprawę na policję --- [sciana]
Wysłany: 2010-01-26 16:05
[quote:e735c79b14="minawi"][quote:e735c79b14="Harlequin"]A jak to mozliwe ?[/quote:e735c79b14]
tak to możliwe że zamówiłam towar którego do dzis przez miesiac) nie dostałam a na kontakt koles nie odpowiada :/ potem posypały sie negatywne komenty od innych dopiero :/ i dupa.[/quote:e735c79b14]
Miałam identyczną sytuację, tylko okradziono mnie na 50 zł.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2010-01-26 18:56
Rozcięłam sobie palca w zgięciu kartką papieru, i komunikacja miejska mnie nie lubi :/
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-26 19:07
Minawi => policja oleje, bo zajmuje sie sprawami od 200zł
Wampgirl => nie wiem jak to robicie, bo ja handluje na allegro, a jeszcze takich jajec nie miałem 0_______o
.
Wysłany: 2010-01-26 20:43
Pierwszy raz zdarzył mi się nieuczciwy kontrahent. Ale Telefonicznie straszyłam policją, wobec czego wytarmosiłam zwrot połowy kosztów zakupu.
Co do rozcinania palców na zeszytach - często mi się zdarza, więc niektóre kartki mam muśnięte krwią.
"Nauka jest ciężką pracą okupioną potem i krwią"- można by rzec.
Kuję na pamięć jakieś pierdoły na kolokwium zaliczeniowe z najnudniejszego przedmiotu, jaki widział świat.
Wysłany: 2010-01-26 22:45
[quote:b7346bd243="ravenheart99"]Rozcięłam sobie palca w zgięciu kartką papieru, i komunikacja miejska mnie nie lubi :/[/quote:b7346bd243]
Oj boli..ale bardziej boli kiedy chlapniesz sobie rozgrzanym olejem w oko(otwarte) :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-01-26 22:52
Drugi palec pocięty, tym razem skórka koło paznokcia :/ zaczynam obstawiać który palec będzie następny.
Wampgirl: no ja na szczęście już się nie muszę uczyć do kół, tylko mi jeszcze egzaminy zostały.
Bastecik: Ałć...
Wysłany: 2010-01-26 23:26
To akurat dawno bylo ale jakos mi sie przypomnialo :)
A ja dzis malo sie nie zesikalam i zamarzlam usilujac zdarzyc do jednego sklepu na moim osiedlu jak na zlosc spoznilam sie o 9 min,poszlam do drugiego gdzie prawie nic nie ma a jak juz jest to o polowe drozsze niz gdzie indziej i wybor dupny ;/ takze nabylam tylko chlebek i serek;/
Wysłany: 2010-01-26 23:29
Brrrrr...I jeszcze w taką pogode musiałaś latać
Kolejny palec zraniony, niedługo będę wyglądać jak jakieś dziecko Frankensteina :/
Wysłany: 2010-01-27 09:23
[quote:78ab60d746="ravenheart99"]Drugi palec pocięty, tym razem skórka koło paznokcia :/ zaczynam obstawiać który palec będzie następny.
Wampgirl: no ja na szczęście już się nie muszę uczyć do kół, tylko mi jeszcze egzaminy zostały.
Bastecik: Ałć...[/quote:78ab60d746]
Mnie zostało ostatnie kolokwium zaliczeniowe i potem egzaminy.
Wysłany: 2010-01-27 15:34 Zmieniony: 2010-01-27 15:54
No i oblałam to kolokwium zaliczeniowe oczywiście brakło mi 0,5 pkta (miałam 55%) odjęte za najmniej istotną rzecz na świecie. Pierwsze oblane kolokwium :D A na basen nie wzięłam indeksu i będę musiała specjalnie jechać po wpis.
Wysłany: 2010-01-27 16:19
Wampgirl: Współczuję.
Ja dzisiaj chciałam odnieść książki do biblioteki ale skończyło się na tym że pocałowałam klamkę bo biblioteka PTLu "od 25 do 27 stycznia będzie nieczynna", trochę mnie to wkurzyło bo musiałam odnieść trzy kilkuset stronicowe tomiska które lekkie nie są, no i będę musiała pójść tam jutro :/
Wysłany: 2010-01-27 18:09
Poszłam na zajęcia, po 20 minutach nie zjawiła się pani doktor, więc wróciłam do domu. Ledwie zdjęłam buty, okazało się, że trzeba lecieć z powrotem po wpis do indeksu. Co za szczęście, że to niedaleko.
Wysłany: 2010-01-27 19:37
Zgodnie z przewidywaniami naczelnego meteorologa DP ciśnienie dziś jest do DuPy i głowa mnie wręcz napier.ala ;//
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"