Wysłany: 2009-11-13 22:23
Wczoraj cały dzień heftałam na prawo i lewo. Ciekawe czym się przytrułam? Ponadto jeszcze nie nacieszyłam się mieszkaniem, które pewnie będę musiała wkrótce opuścić. A w poniedziałek mam kolokwium.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-11-13 22:52
Zapakowałam i wypakowałam 170 cegieł :| Waga jednej - 3kg.
Miało mnie nie być godzinę - nie było mnie prawie 9.
Ale chociaż popiłam i zjadłam nieco.
Wampgirl -> AH1N1 ???
W Gdańsku ktoś zmarł na to - niepokojąco blisko.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-11-13 23:17
żadne świńskie grypy. Świni nie widziałam na własne oczy z 8 lat. A wieprzowiny nie jadam, więc nawet w sklepie omijam stoisko mięsne szerokim łukiem. Sfermentowany jogurt z carrefoura. I tego się trzymajmy, impreza była 2 dni wcześniej :P
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-11-14 00:11
(Ten gościu zmarł, ale jutro będą badania czy na pewno na to - ufff - jest nadzieja.)
Skąd masz pewność, że kurczak czy inne mięsiwo, kiełbasa to nie ze świniaka (Harlequin mi się skojarzył :lol: )???
Co Ty jadasz?! I jeszcze po imprezie?!
Kobieto! Te studia Cię zniszczą!!!
Wysłany: 2009-11-14 01:18
Inne mięso też mnie rybka, bo go nie jem :P
Wysłany: 2009-11-15 13:07
to tak nadzieję miałam wielką,że w końcu się wyśpię (niedziela to tak by wypadało) ale niestety nie potrafię barłożyć się na wyrku zbyt długo toteż moje spanko szybko się skończyło
Wysłany: 2009-11-16 08:55
3 dni błogości, szaleństwa, przyjemnosci i rozpusty minęły :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
.
Wysłany: 2009-11-16 12:04
W sobotę ojciec koleżanki wyzwał nas od ku*ew.
To było nic w porównaniu do akcji - "kluczki leżą na siedzeniu kierowcy, a zapasowych nie ma"
czego konsekwencją był powrót do domu bez tylnej bocznej szyby :|
Wysłany: 2009-11-16 14:21
Zobaczyłam ile mam kasy na koncie :evil:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-11-16 19:17
Po pracy w domciu,chciałem luknąć na TV i co 8O k*rwa :? zdechł mi dwuletni telewizor LCD :evil: kontrolka czuwania świeci się jak zwykle ,ale nie reaguje na pilota,ręcznie też nie chce się włączyć :cry: jeden wielki Shit k*rwa.....
[img:307563dde9]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:307563dde9]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-11-16 19:36
[quote:44a90cdf66="Harlequin"]3 dni błogości, szaleństwa, przyjemnosci i rozpusty minęły :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:[/quote:44a90cdf66]
Ty mi nic nie mów, mi minęło takich dni chyba z osiem :? Koniec urlopu i zapierdol w robocie :|
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-11-17 19:35
A ja miałam mnóstwo wolnego, które nie wiedzieć gdzie się rozpłynęło. Zupełnie jakbym przespała ponad tydzień czasu nie budząc się przy tym ani razu. Jestem na siebie zła, że zmarnowałam ten czas
Wysłany: 2009-11-18 18:54
Praktycznie całodniowy ból łba :/
Wysłany: 2009-11-18 19:17
Bardzo się zawiodłam (i cały czas się zawodzę)na bardzo ważnej niegdyś dla mnie osobie.
No i wisi nade mną kolokwium, którego zaliczenie będzie wykraczało nawet poza sferę cudów.
Wysłany: 2009-11-18 20:35
A mnie przydarzyła się grypa.Dobrze , że się zaszczepiła, to będzie krótka.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Wysłany: 2009-11-19 12:39
Miałam dzisiaj kolokwium które zapewne oblałam bo babka dała pytania na które praktycznie nikt z mojego roku nie znał odpowiedzi (dobrze że ta bania nie tylko mnie się dostanie), net i komp mi zamulają i do tego jeszcze czekam na przesyłki z Allegro które powinny już być a ich jeszcze nie ma :evil:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-11-19 23:38
A ja sobie dzisiaj oblałam drugie pod rząd kolokwium z chemii. Ale co tam, świat jest piękny i trzeba iść do przodu
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Wysłany: 2009-11-19 23:39
już zasypiam na siedząco, a jeszcze przede mną kilka rzeczy do zrobienia, a tak bym chciała pospać mmm
Wysłany: 2009-11-20 18:52
e tam humorek mi zszedł mimo piątku
Wysłany: 2009-11-21 13:38
no to dawaj Panie do :arrow: Szczecina :lol:
[img:c2efad1cbe]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:c2efad1cbe]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...