Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Castle Party 2006. Strona: 2

Wysłany: 2006-04-09 19:54

Ja słyszałem że bardzo klimatycznie tam jest...=]...jedziemy!!!!!!=]
Musimy sie jakos razem zebrac i zrobic wspo00lny wypad .

Wysłany: 2006-04-09 19:57

Trzymam Cię za słowo Dravenie !!! :wink:

Z tego co wiem, na tej stronie/forum jest wielu chętnych na tę imprezę, z samą Administracją na czele hehehe
Ale do CP jeszcze daleko niestety

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2006-04-09 20:00

To dobrze że trzymasz =) Daleko żeczywiście jest ale jak razem się zbierzemy to nie będzie źle =] A administracja to jechac musi ..zresztą jestem pewien że pojedzie <cfaniak>...może zrobmy ze specialne koszulki Darkplanet...bedzie Special Forces =]

Wysłany: 2006-04-09 20:14

hehehe widzę, że masz dobre pomysły i szeroko zakrojone plany :) i dobrze...
mamy jeszcze dużo czasu do CP, można zatem kombinować :) wymyślać i się przygotowywać. A jechać trzeba - strona muzyczna zapowiada się bardzo, ale to bardzo ciekawie.

Wysłany: 2006-04-09 20:16

Nie ma to jak determinacja =] CP 2006...khykhykhy..niech się szykuja na nasze przybycie =] <cfaniak>

Wysłany: 2006-04-09 20:32

Nawet i pieszo, ale przybędziemy i zawładniemy tym miejscem i tą muzyką :twisted:

Ja się - szczerze mówiąc - nakręciłam dość porządnie na tę imprezę - Pan Admin Najwyższy tak ją zachwalał, że się prawie zakochałam (w opowieściach oczywiście).
Zdjecia i film też były super... i jakże tu teraz nie chcieć pojechać.

Swoją drogą podziwiam wszystkich tych ludzi w skórach i latexach - jakżesz to oni są w stanie wytrzymać w środku lata i dopisujacej pogodzie całe dnie na słońcu w takich strojach ??

Wysłany: 2006-04-09 20:40

Ludzka wytrzymałośc nie ma granic =) Ja polecam wpaśc na oficjalną strone CP ..tam jest taki clip "Fans"....obejrz go sobie a jestem pewien że jeszcze bardziej się zakochasz =]

Wysłany: 2006-04-09 20:48

Podpisuje się rękami i nogami

[quote:87ac70f11e="Draven"]To dobrze że trzymasz =) Daleko żeczywiście jest ale jak razem się zbierzemy to nie będzie źle =] A administracja to jechac musi ..zresztą jestem pewien że pojedzie <cfaniak>...może zrobmy ze specialne koszulki Darkplanet...bedzie Special Forces =][/quote:87ac70f11e]

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-04-09 20:51

To wyjazd z poznania <cfaniak>;]....cuś czuje że ekipa bedzie spora ...

Wysłany: 2006-04-09 21:00

Taaa... a ktoś już podejmuje pewne kroki, ale narazie ciii... :wink:
To co, przedział w pociągu rezerwować ??

Wysłany: 2006-04-09 21:45

No oczywiście =] ^-.-^

Wysłany: 2006-04-10 16:22

Hehehe 'biedne' zamczysko... jeszcze się zawali od nas, a imprezę zbojkotujemy

Wysłany: 2006-04-10 17:39

Na śmierć się chcesz zapić ?? :) Życie Ci nie miłe ?? :twisted:

Wysłany: 2006-04-10 18:24

Ależ Angario...jakaż to by była śmierc!!!^-.-^ Pozatym to ja proponuje kupi mass Żubry...kto jest za????:D

Wysłany: 2006-04-10 18:33

No cóż... ja zawsze marzyłam, żeby umrzeć z rozkoszy, a nie nadmiaru procentów Poza tym musze wreszcie zobaczyć to CP

Wysłany: 2006-04-10 18:35

Rozkoszy...masz rację i to wielką...<marzyciel> :)

Wysłany: 2006-04-10 18:37

Hehehe jaka zgodnosc

Zawsze można umrzeć tam na miejscu z rozkoszy - tzn. muzyki oczywiscie.. bowiem każdy inaczej ją (rozkosz) osiąga

Wysłany: 2006-04-10 18:46

Hmmmmm....na myśl nasówa mi się jedno pytanie ale to nie ten temat chyba=)

Wysłany: 2006-04-10 19:11

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

czy ta rozmowa nie za daleko zaszłą?? :PP co wy tu o jakichs rozkoszach! a jesli chodzi o wyjazd na CP to ja bede jechac pewnie sama - bo z prosto z Mazur :P o ile babcia mnie znow poratuje kasą jak w zeszłym roku :D :twisted: Jeśli chodzi o mnie to wolalabym mieszkać w Bolkowie na kwaterach - w takie upały prysznic 3-razy dziennie i miękkie łóżeczko są wskazane hehe - no i zamrażalnik w lodówce do dyspozycji... Chyba już za stara jestem na te namioty.... A na pewno lipa z miodem znowu się pojawi 8) tak jak i Żubry :))

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-04-10 20:36

No eyy..to ona zaczeła:PPP(Aczkolwiek nie przecze że nader ciekawy temat) Ja niewinny...;] A wracając do tematu to ja bede miał jakies 300zł. max..ale cos czuje że to niestarczy na całośc...no ale cush..może jakoś się jeszcze złoży..a jak ekipa DP się zbierze to..brrr..strach pomyślec :PP Koty będą latały =)

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło