Wysłany: 2007-02-01 22:16
to ja pozdrawiam wszystkich miłośników habasu :mrgreen: :P
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.
Wysłany: 2007-02-01 22:28
[quote:ec65b7ce7b="Ev"]
- Fafała, bo mi humor poprawia :D
[/quote:ec65b7ce7b]
Nic mi na ten temat niewiadomo <zdziwiony> :)
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-02 00:00
Gorące, serdeczne pozdrowienia dla SAmy i eIcILipse, dziewczyny, jesteście kochane! :*
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-02-06 05:23
Dzięki Morgana :) :* Pozdrowienia dla Wszystkich. Banalne, ale prawdziwe (tzn nie pozdrowienia mają być banalne tylko WYPOWIEDź ). :)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-06 23:26
Pozdrowienia dla wszystkich ludków już tu zadomowionych od takiego jednego nowego ludka
mam nadzieję że nie będziecie kazali mi szybko stąd uciekać :roll: :wink:
Wysłany: 2007-02-06 23:35
A siedź ile wlezie tylko uważaj to wciąga :P hehehehehe SIEMANO;]
Wysłany: 2007-02-07 23:08
To ja pozdrawiam teraz wszystkich zmierzłych I apeluje PRZESTAńCIE BYć ZMIERZLI nooooo :P hehehehehe
Wysłany: 2007-02-10 20:10
jako, że nowy tu raczej jestem, to dzięki za pozdro :)
a ja chciałem pozdrowić żonę mojej przyjaciółki :D
"Nie daj się! Siłę masz by wstać!"
Wysłany: 2007-02-13 16:49
dzieki wielkie teraz niepije bo choruje Zresztą pisałem o tym wczoraj ale wczoraj jakims dziwnym cudem wszystkie moje posty poszły se na ryby. Wypije jak wyzdrowieje W każdym razie Dzięki :)
Wysłany: 2007-02-13 18:19
ona wszystkim tak mówi :P hehehehe nawet mnie staremu degustatorowi :lol: :lol: :lol:
GAD idź że dzis za mnie sie napij bo ja niemoge ...No!!!!
Wysłany: 2007-02-13 18:35
Bez sensu :P na jedno piwo chce ci sie wychodzic?? Mnie by sie w życiu niechciało szkoda czasu na jednego browara Potem smaki by mnie naszły i bym chyba zwariował
Wysłany: 2007-02-14 00:05
Jest jedno to musi być i drugie. A później trzecie i czwarte i zawsze się tak samo kończy... Kasę się albo pożyczy albo gdzieś na krzysia wbije... Nie jedno piwo odpada :wink:
Kochac i byc kochanym...
Wysłany: 2007-02-14 06:30
Moi drodzy....... czy na tym forum prawie każdy temat musi schodzić na alkohol ??
Zresztą, o jakże często Wasza w tym sprawka.............
Tutaj pozdrawiamy a nie się alkoholizujemy............po raz kolejny :P
Serdeczne pozdrowienia dla Panów stawiających sobie procentowe doznania ponad wszelakie inne topici :P
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-02-14 11:19
Pozdrowienia dla szefostwa DP .... i dla pijoków:P hehehehehehehe
Wysłany: 2007-02-16 21:22
[color=darkred:167a6b5d0f][size=18:167a6b5d0f]Pozdrowienia dla ZETA :!: [/size:167a6b5d0f]
Przesłane z naj naj najserdeczniejszym uściskiem, ciepłym uśmiechem i pozytywną energią, niosącą moc spełniania marzeń, a także z jasnym promykiem szczęścia, który ma już zawsze Zecikowi towarzyszyć!
Tyle lat, ile tylko zechcesz i (rad/pomyśln/mił itd...)ości! [/color:167a6b5d0f]
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-03-02 06:51
[quote:daba092060="Morgana"]i (rad/pomyśln/mił itd...)ości! [/color][/quote:daba092060]Za mił wstawiłbym jeszcze star :twisted: Pozdro dla Morgana za te komplementy w temacie szlug :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-03-02 07:22
To były tylko moje wrażenia...
Ale co tam, poznawiam pozdrowienie dla rzucających palenie, pozdrawiam tych co rzucą i szczególnie tych, co rzucili, z KostucHem na czele. :twisted:
Pozdrawiam tych, krórzy rozmieją większość rzeczy, króew piszę i ogólnie osoby obdarzone tak jak ja idiolektem, a także Myszkę Mickey i Papę Smetfa! :twisted:
Wysłany: 2007-03-02 15:22
Pozdrowionka dla Mojego Strzaliczka Kochanego....
[color=darkred:19ba73cf73]-----------------> Dziękuje że jesteś <-------------------[/color:19ba73cf73]
Wysłany: 2007-03-03 00:15
[quote:538f1592d3="Morgana"]To były tylko moje wrażenia...
Ale co tam, poznawiam pozdrowienie dla rzucających palenie, pozdrawiam tych co rzucą i szczególnie tych, co rzucili, z KostucHem na czele. :twisted: [/quote:538f1592d3]Bardzo miłe wrażenia :) Ale nie bierz mnie za aż takiego "naczelnika" są ludzie, którzy dłużej ode mnie palili, byli głebiej uzależnieni a mimo to rzucili. Chyle czoło.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-03-03 00:46
dla pijoków bo znów xaczołem chlac wiecej niejestemw stanienapisac