Wysłany: 2007-04-03 07:45
[quote:6be6f5b725="eIcILipse"]mniej planetowego darku ,[/quote:6be6f5b725]
Planetowy dark jest dobry na wszystko!
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-04-03 10:04
pozdrowienia dla mojego dziadka bo ma dzis imieniny :P
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-04-04 08:55
Pozdrowienia dla Marka, bo wciąż jest dla mnie ważny...
buziaczek :wink:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-04-04 17:42
Pozdrowienia dla dowcipnej i sympatycznej pani ekspedientki z monopolu Żabka na ul. 3 Maja w Poznaniu :twisted:
Pani ta obwieściła mi wyższość wódki nad lipą z miodem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-04-04 22:11
pozdrowienia dla Virusa, bo jest zapracowany i zméczony troszke :wink:
Wysłany: 2007-04-05 03:07
Pozdrowienia dla mojej Najwspanialszej Dziewczyny Na Świecie, która biedna musi wstac do pracy za 20 minut
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-04-05 09:54
Pozdrowienia dla tych wszystkich którzy nie pracuja 1 maja i moga jechać na bicie rekordu do wrocka :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ja chcę jechać ale pracuje w dziale imprez i w moim miescie bede organizowac :cry: :evil: :evil:
Wysłany: 2007-04-05 19:10
Ja nie pracuję 1 maja, ale mam lepszą opcję :P<br /><br />Już dziś pozdrawiam Zieloną Wyspę :D<br />
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-04-07 11:22
Pozdrawiam tych, których nikt nigdy tu nie pozdrowił :] hihi:)
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-04-10 11:24
pozdrawiam wczorajszy dzien, po którym jestem szczęsliwa! :D
Wysłany: 2007-04-12 15:13
wyciągacz złego humoru hehehe dobre dobre bardzo dobre. Z takim czymś sie jeszcze nie spodkałem Dlaczego?? Bo mi to nie jest potrzebne :P hehehehehehehehehehe :P :P :P :D :D :lol: :lol: :lol:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-04-12 21:30
pozdrowienia dla Fafala bo do kazdej rozmowy potrafi wtrácic swoje pozytywne 3 grosze 8)
:wink: :P
Wysłany: 2007-04-12 21:52
dziekuje serdecznie bardzo :oops: i odmaszerowuje w kierunku nieznanym. :P
Wysłany: 2007-04-17 09:13
pozdrawiam ładne sukienki które nigdy nie chcą byc na mnie dobre z róznych przyczyn :twisted:
Wysłany: 2007-04-17 15:28
[quote:f5f06f77e3="Narea"]niech zgadnę po co....... :lol:[/quote:f5f06f77e3]no tak szanowna pani Narea już wszystko wie :P hehehehehhe wszystko wiedząca. No i pasuje dziś też odmaszeruje w kierunku nieznanym :P
Wysłany: 2007-04-24 19:18
dziś sie nie oddalam gdyż siedze w domu i tu bede pić
a korzystając z okazji, że czytacie to to was pozdrawiam hehehehehehhehehe :D ciebie i ciebie i jeszcze ciebie i ciebie :)
ROCK N ROLLL!!!!!!!!1
Wysłany: 2007-05-10 12:14
pozdrawiam takie dwie Krówska :) wiecie, ze to o Was chodzi? hyhyx.....
Wysłany: 2007-05-14 09:02
pozdrowienia dla Tomka i Beatki bo na nich można liczyć gdy inni zawiodą :wink:
Wysłany: 2007-05-14 09:35
Moje ręce, oczy i psychika ślą gorące ucałowania dla gitary B.C.Rich Warlock 80km na poludnie od wrocka. Jednym słowem...chce mi sie grać...qrwa :evil:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-05-14 13:45
[quote:5acfef0c58="KostucH"]Moje ręce, oczy i psychika ślą gorące ucałowania dla gitary B.C.Rich Warlock 80km na poludnie od wrocka. Jednym słowem...chce mi sie grać...qrwa :evil:[/quote:5acfef0c58]
hmmm... mnie ostatnio gdy ktos wypowiada słowa " chcę sobie pograć" lub "ide grać na gitarze" szlag trafia bo ta gitara stała sie ważniejsza ode mnie, a ja w moim związku jestem tylko miłym dodatkiem jak już gitara się znudzi (co sie raczej mojemu kochanemu nie zdarza :evil: ) lub gdy on robi sobie przerwę ( wtedy poświęca mi godzinę w porywie do 2 :roll: )
pozdrowienia dla tego strasznego mężczyzny o którym piszę :twisted: (Lov'ya :* M.) :wink: