Wysłany: 2006-12-08 14:53
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy mimo egzaminów idą jutro na imprezę :twisted:
I dla Opatrzności, aby była dla mnie łaskawa... (nie tylko w kwestii nauki :P)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-12-12 08:59
Pozdrowienia dla tych, którym na dworcu, gdy chieli kupić bilet, powiedziano o tymczasowej zmianie w rozkładzie jazdy. Chyba, że to tylko ja mam takie szczęście... To wtedy pozdro dla tych co bardziej rozgarniętych.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-12 15:57
Pozdrowienia dla wszystkich oszustów. Oby zczezli w najgorszych katuszach. Nie ma litości dla skur**synów. :evil:
Wysłany: 2006-12-12 17:33
Pozdrowienia dla wszystkich złych/nieszczęśliwych/smutnych, a szczególnie dla Ciebie, Minawi! Nie wiek kto Cię tak bardzo zranił i czym, ale tak strasznie mi przykro... To nie wygląda na żadną srobnostkę. Jakbym mogła jakoś pomóc... Ale pewno nie mogę. Pocieszyć też nie umiem, chociaż bym chiała. Więc tylko pozdrawiam i trzymam kciuki, by jednak się wszystko pomyślnie ułożyło.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-12-12 18:07
Dziękuję, Morgano, za miłe słowa. A z wysoko postawionymi kłamcami się niestety nie wygra. Może zły los sam ich dopadnie :)
Wysłany: 2006-12-12 18:09
Złemu losowi mozna zawsze pomóc...
...pozdrowienia więc dla tych co kochają się mścić, bo w końcu to najsłodsze uczucie w tym życiu. :evil:
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2006-12-12 18:19
Pozdrowienia dla losu, może nie złego, ale sprawiedliwego, moze zagości u nas...
Wysłany: 2006-12-13 00:37
pozdrowienia a właściwie podziękowania dla wszystkich, którzy wzięli udział w ankiecie :D :D :D :D
Jest mi naprawdę miło z tego powodu :oops:
[size=18:42f62570b1]Jesteście po prostu wspaniali :!: :!: :!: [/size:42f62570b1] 8)
[size=18:42f62570b1]Wielkie dzięki![/size:42f62570b1]
Wszystkim zainteresowanym: ogólne wyniki umieszczę w "przemyśleniach na temat studiów", ale dopiero pod koniec stycznia, po sesji.
między fiordami a fieldami
Wysłany: 2006-12-13 11:40
pozdrowienia dla sprawcy 4 zmarnowanych lat ..... ch** ci w tyłek, oko i dziurki od nosa! :twisted:
Wysłany: 2006-12-13 15:03
Pozdrawiam Morrigan :D. Kobito jesteś boskaaaa. Uwielbiam cię. :wink:. Dalej w kolejności jest Sylwia, Sara, Eve, Eeva, Kiia, Liila i Carmila :D. :* dla was ^^.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2006-12-13 16:18
Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie tych, którzy potrafią cieszyc się tym, co mają i zarażać swoją radością! ^.^ :*
Wysłany: 2006-12-13 16:53
Specjalne pozdrowienia dla mojej narzeczonej wraz z dodatkiem specjalnym - swoją radością. Żebym ja umiała tak zarażać ludzi czymś pozytywnym...
Wysłany: 2006-12-16 23:16
Dziękuję bardzo, słonko! I jak Ciebie pozdrawiam I przyłaczam się do Twoich pozdrowień, jeśli wolno.
Wysłany: 2006-12-16 23:34
:D Jest! Tuli, oj tuuuuuuuli! I od razu cieplej ^.^ - piec u mnie nie grzeje.
Więc się przyłączam i pozdrawiam wszystkich, którzy są tego warci - jeśli ludzie czytający to nie mają, problemow z samooceną, albo trochę mnie znają, to będą wiedzieli, czy to jest do nich, czy nie.
Wysłany: 2006-12-17 08:37
A ja pozdrawiam wszystkich, którzy pomimo moich fochów i tego że zawsze robię gnój na imprezach ( :twisted: :twisted: :twisted: ) dalej mnie lubią :D
Wysłany: 2006-12-17 11:08
Wow! Czuję się znowu pozdrowiona! :oops:
Jej, pozdrawiam miłe osóbki, które, żeby przestały być lubiane, musiały by się duuuużo bardziej postarać. Nie wystarczy, że zdarzy się, iż puszczą im nerwy i strzelą focha. :D Buziaczki dziewczynt, cieszę się, że ru jesteście!
Wysłany: 2006-12-17 13:31
Pozdrowienia dla FAFALA! Do pozdrowień też dorzucam najserdeczniejsze życzenia z okazji urodzin!
FAFAL - życzę Ci wszystkiego, czego sam byś sobie życzył x milion + miłe niespodzianki, które nawet nie przyszły ci do głowy, a mogą dać dużo radości.
Wyszło mi z tego jakieś równanie matematyczne... 8O
A co tam, więc zrobię jeszcze znak równości i będzie gicior. :D
To czego Ci życzę = duuuuuuużo szczęścia!
Wysłany: 2006-12-17 13:56
Tak sobie myślę, że pozdrowię jeszcze Khamilla - chyba, że akurat ma jakieś głupie myśli (albo jeszcze gorzej - wypowiada je)
Nareo, słoneczko, jak ja będę miała urodzinki, nie życz mi jabola, ok? :?
Wysłany: 2006-12-18 02:50
Czy można pozdrowić kogoś, kto nie żyje? Nie da się już nic zrobić... :cry: Więc pozdrawiam wszysrkich, którzy cierpią, którzy coś stracili i czują się samotni...
:cry: :cry: :cry:
Wysłany: 2006-12-18 11:50
Pozdrawiam pierwszą leprza paczke fajek w najblizszym kiosku...od godziny 18:00 w piatek nie pale... :? ... ciezko strasznie to znosze...no i pozdro dla tej zajebistej co sie pozdrawia :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."