Wysłany: 2007-03-13 18:24
Pozdrowienia dla tych, którzy mieli na tyle odwagi by popełnić samobójstwo przez miłość. Dlaczego ich pozdrawiam? Za co? Bo sam nie mam tak owej odwagi.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-03-13 18:29
pozdrawiam moją babkę od angielskiego, za to, że pojechała mnie na lekcji, ponieważ odpowiedziałam za cicho na jej pytanie. podziwiam odwagę.
"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."
Wysłany: 2007-03-14 14:09
a ja dla odmiany pozdrowie wszelkich pijoków co dziś też będą chlac za to że poprostu se pija są ucieszeni i mają wszystko w dupsku YEAHHHHH ROCK N ROLL
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-03-14 16:59
Pozdrawiam mojego ojca, któremu tak bardzo na mnie zależy... jako na jednostce społecznej.
Moją mamę, która jest dobrą kobietą... tylko jakoś nie dla rodziny i bliskich.
Pozdrawiam kłamców... bo mi ich żal, niszczą życie innym, a sami zamiast czuć się lepiej, muszą dźwigać na barkach ciężar swoich łgarstw.
Pozdrawiam moją siostrę... A przynajmniej to jej oblicze, które mi pokazuje, kiedy mnie potrzebuje.
Pozdrawiam ludzi dwulicowych... bo ich też mi jest żal, zgubili swoje prawdziwe "ja" i są bardzo samotni...
Pozdrawiam całą moją rodzinkę... przy której mogę poczuć się prawie normalna.
Pozdrawiam świat... który zdaje się ciągle fikać koziołki i często stawać na głowie...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-03-14 21:41
pozdrawiam tabletki Gripex - popite piwem są boskie :twisted:
Wysłany: 2007-03-16 12:16
A ja pozdrawiam piątek, sobotę i niedzielę :lol: i tu przy okazji podziękuje piątkowi, że wreszcie przyszedł :lol: a najbardziej to chce pozdrowić głupawkę, która mnie dzisiaj wzięła :lol:
"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"
Wysłany: 2007-03-18 20:35
Pozdrawiam sygnalizację świetlną na skrzyżowaniu Al. Niepodległości i Kościuszki w Poznaniu oraz jej konstruktorów za to ze o mało dziś nie miałem dzięki niej stłuczki :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
:* Wysłany: 2007-03-26 20:38
A ja pozdrawiam osobé, która ten temat zaczela, bo dzieki niej zarábiscie sie bawie czytajác odpowiedzi i pozdrowienia innych :twisted: :twisted: :twisted:
I co najwazniejsze chcé pozdrowic osobé, która obiecala mi wczoraj byc i mnie zwiázac w razie potrzeby :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: Dziekuje i pozdrawiam :*
:wink:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
:) Wysłany: 2007-03-26 20:55
pozdrowienia dla Ev za szczerá i szczególowo opisana nienawisc :twisted: :twisted: :twisted:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Wysłany: 2007-03-26 21:45
[quote:318db813d7="CHMK"]Pozdrawiam PKP i kurwę jej znowu się spóźniającą mać...[/quote:318db813d7]
To samo tylko MPK Poznań, zwłaszcza dzisiejsszy autobus linii 64 na ul. Kościelnej WRR
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-03-27 07:18
pozdrowienia dla Ev za to i za tamto tak na marginesie slonek to pamietaj ze nad nami Zakon czuwa zawsze można ich o pomoc poprosić
pozdrowienia dla Wrocławia :twisted: dla ludzi których tam poznaliśmy i z którymi mile spędziliśmy czas w Zmierzchu do świtu :twisted:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2007-03-27 07:41
Pozdrowienia dla facetów, którzy nie mają daru rozwalania swoich związków własną glupota i są na tyle domyślni by nikt im nic nie musiał pokazywać paluszkiem, udawadniać. Kłade honory.
Wysłany: 2007-03-27 18:56
Pozdrawiam wszystkich zaKATARZ(YNI)onych :twisted:
i WC w Kupcu Poznańskim które mi dziś uratowało życie, hihi
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-03-27 19:47
Pozdrowienia dla Kostucha za uznanie dla mezczyzn, których niestety nieznam :P
i dla mojego chlopaka bo wreszcie mnie zaczál doceniac i sie bardzo stara :) :P
(hehe no i dobrze, zrozumial i wie co móglby stracic :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
i buziaczek :wink:
Wysłany: 2007-03-27 19:52
pozdrawiam abstynentów :oops:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-03-27 20:18
[quote:bae7bb9589="strunka"]wreszcie mnie zaczál doceniac i sie bardzo stara :) :P
(hehe no i dobrze, zrozumial i wie co móglby stracic[/quote:bae7bb9589]No widzisz...a jednak są tacy, których pozdrawiam.
Wysłany: 2007-03-27 20:46
Pozdrawiam wszystkich dziéki którym sié usmiecham, czyli wiékszosc z DarkPlanet :P :P
a szczególnie jedná osobé :twisted: :wink:
ale ciiii :wink:
Wysłany: 2007-03-28 04:51
[quote:5474b1ff10="FAFAL"]pozdrawiam abstynentów :oops:[/quote:5474b1ff10]
Też dziękuję :). Czuje się z tym bardzio dobrze :) , mogę w jakiś magiczny sposób podzielić się tymi uczuciami z osobami, które ciężko abstynencję znoszą
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-04-01 20:56
pozdrowienia dla mojego wspanialego druzynowego i nie tylko :twisted:
Wysłany: 2007-04-03 03:33
Drogi Doktorze….
Widzisz maG ia to, to już ostateczność. Myślę , że zacząć by można było od łagodniejszych środków.
Na bóle w krzyżu –masażystka.
Wypieki- ręczę, doktorze, że z rumianą twarzą może Pan wyglądać tylko i wyłącznie przeuroczo
Celowanie w literki na klawiaturze – asystentka
Problemy z widzeniem i ze słuchem – jak wyżej ( ufam w nieprzeciętne zdolności owej asystentki, „….a oczy mu się otworzą i wytęży słuch swój (… „
Gorączka – tu raczej żadnego dziewczęcia, bym nie polecała (ale na tym skorzystają obie strony- chwilowy odpoczynek niewieście się należy, będzie pełniła swe obowiązki jeszcze lepiej ) , ufam mocy ziół , ewentualnie chłodowi zimnego górskiego jeziora
Marudność , tęsknota i szereg innych bolączek – jeśli siła kobiecego uroku nie podziała aż tak mocno aby te dolegliwości zniszczyć, polecam: mniej planetowego darku , więcej słońca !!! , powolutku będzie wypalać te dolegliwości ; radzę też zostawić w spokoju tą thheoloGię na rzecz botaniki , przestrzegam !!! lepszy kwiatek w garści, niż dusza w przestrachu
Nie lubię klinik, to pojęcie kojarzy mi się z budynkiem , źle kojarzy, nie znoszę budynków po 1923…. No chyba żeby to miała być klinika „szałasowa „ , lub też zamek taki ot na miarę Wawelu … :P
Tak więc doktorze najpierw proszę zastosować się do powyższego a jeśli nie podziała możemy zastanowić się nad innymi środkami pomocy… :P
P.P. pozdrawiam serdecznie Pana doktora F.
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D