Wysłany: 2007-01-02 19:31
dziękuję Ev!!! nie przejmujemy się, prawda??? chuj im w dupę, oko i obie dziurki od nosa!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ja pierdolę, jeszcze mnie dziś zbanują za brzydkie wyrazy :cry: :cry: :cry:
Wysłany: 2007-01-02 19:36
<tuli Ev bardzo mocno> :)
Wysłany: 2007-01-02 19:36
Narea, i Tobie bardzo dziękuję!!! sorry, nie chce mi się edytować postu
Wysłany: 2007-01-02 19:39
Jeeeeeeeeeeezu, to chyba nie o mnie????? spasła, owszem, ale kot???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2007-01-02 19:48
<tuuuuulimy>
mogę Ci, Narea, pożyczyć mężczyznę mojego życia!
http://www.molosy.pl/galeria/details.php?image_id=4108&sessionid=6e12e099cce13c71f8c9e0d94f76af4e
:D :D :D
Wysłany: 2007-01-02 19:53
ale on uwielbia koty!!! jak idę z nim do weterynarza, to wsadza łeb do każdej klatki z kotkiem i coś do nich zagaduje :D za to niech no tylko jakiś pies wejdzie do poczekalni!!!!!! :twisted:
Wysłany: 2007-01-02 20:17
mój mężczyzna też pozdrawia!!!!!! :)
Wysłany: 2007-01-02 20:24
no i dobrze! :D a jego chrumkanie słyszysz? :twisted:
Wysłany: 2007-01-02 20:29
noooooo! :D :D :D idę mu się oświadczyć :twisted:
Wysłany: 2007-01-03 02:12 Zmieniony: 2007-01-03 20:25
pozdrowienia dla faceta, który dostqanie ode mnie w pysk, jak tylko go zobaczę. (tylko jeszcze nie wiem czy dostanie z liścia, z pięści, a może buziaka...)
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-01-05 03:45
Pozdro dla mojej dziewczyny, która słodko śpi a ja wałkuje bezsenność 6 dzień z rzędu...
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2007-01-05 08:06
Pozdowienia dla wszystkich, którzy sypiają podobnie jak ja (czyli praktycznie wacale), ja dzisiaj w nocy wyłączyłam komputerek i zajęłam się książeczką...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2007-01-30 19:06
Pozdrowienia dla darkplanet, tak po prostu, bo mnie dawno nie było, a szczególne dla tych, którzy obchodzą dziś urodziny/imieniny - tutaj dołożę masę uścisków i moc spełniania życzeń, które sami najlepiej określą.
Wysłany: 2007-01-31 08:25
Pozdrowienia dla wszystkich wiernych osób wielrnych swoim partnerom, w tym dla samej siebie. Jak mogłaś we mnie wątpić,, koffanie?
Wysłany: 2007-01-31 11:11
Pozdrowienia dla mojej kochanej, JEDYNEJ narzeczonej, która jest niezastąpiona i najważniejsza w moim życiu!
Wysłany: 2007-01-31 15:31
To pozdrowię wszystkie buraki. :P NO żąrtuję. <buziaczek>
Wysłany: 2007-02-01 15:42
Pozdrowienia dla... zaraz zaraz, że CO? To już mnie nie kochasz :?: T_T <beczy>
Wysłany: 2007-02-01 16:02
Facet? 8O Pozdrowienia dla tego stworzenia, czymkolwiek by ono nie było, mimo że nie widzę sensu w związku z nim zamiast normalnie z kobietą... Ale widocznie moja narzeczona ma ja kieś zboczenia (jak to się nazywało? Heterosecośtam? =P) i nie jest mi tak wierna, jak ja jej, więc jeszcze szczególne, serdeczne pozdowienia dla wszystkich wiernych (także myślami) swoim narzeczonym. :wink:
Wysłany: 2007-02-01 17:18
Acha, to ja prawie Cię zostawię a potem będę się pocieszać po prawie zdradzie prawie śpiąc z kimś innym... Zaraz sobie poszkuam kogoś, kto zostanie moim prawie kochankiem... <odbiega zalana łzami>
Wysłany: 2007-02-01 19:43
Dla wszystkich pijoków :PP hehehehe
dla ROCK N ROLLOWCóW Z NIESAMOWITA DUSZą
i dla moich znajomych co se ich tu poznałem :P fest madafaki z inch heheheheheheheheheheheheheehh :D :D :D :D :D
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL