Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Pozdrowienia dla.... Strona: 9

Wysłany: 2006-12-18 15:36

Już po ptokach...pozdrawiam dzień w, którym spale ostatniego papierosa...

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-12-19 04:32

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Serdecznie pozdrawiam Wszystkich pracowników UAM-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeżeli po raz kolejny, na drzwiach znajdę karteczkę z napisem "Dyżur odwołany, dyżur przesunięty, będę 2h później etc." TO POPROSTU ..... rozpłynę się w błogim uśmiechu :D

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2006-12-19 09:07

Pozdro dla ostatnich 4 fajek w paczce 8)

Wysłany: 2006-12-19 10:43

Pozdrowienia?
Dla moich "fińskich" kumpli:
- Morri,
- Eevy,
- Daavida.
Już tych z kraju:
- Sarah,
- Sylwii.

No i resztę mojego zespołu ^^. :twisted:

"Kuka voi itsensa voitaa, ei koskaan havia..."

Wysłany: 2006-12-19 12:17

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

Pozdrawiam wszystkich, którzy są pozdrawiani i pozdrawiają,
Specjalne "Pozdro Ziom" dla KostucHa :twisted:

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2006-12-19 12:25

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Dzięki, Eye Specjalnie pozdrowienia dla Was! Wysylam Wam (znaczy do MArty) kartkę swiąteczną, mam nadzieje że zdąży dojsc przed wigilią :oops:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-19 12:40

Eye_of_the_storm (Bicz)
Eye_of_the_storm
Zawiercie/Wrocław

A,my Ci tys wysłali!
Te mam nadzieję,że dojdzie...
8)

Pytanie: co to jest - "665,95" Odpowiedź: szatan z Biedronki:-P

Wysłany: 2006-12-19 17:57

[quote:ddb593d6aa="Eye_of_the_storm"]Specjalne "Pozdro Ziom" dla KostucHa :twisted:[/quote:ddb593d6aa] No popatrz...aż [b:ddb593d6aa]specjalne[/b:ddb593d6aa] :D w tym "Pozdro Ziom" pewnie jest ukryta jakaś tajna informacja :D

Zatem i ja Ciebie Specjalnie Pozdrawiam Ziomalu i Kobiete Twoją też :twisted:

Wysłany: 2006-12-21 17:19

Specjalne pozdrowienia dla Shwei, Narei, Fafala, Kosiarza, nie koniecznie w takiej kolejności, na których można polegać.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-21 17:23

Mojej ukochanej kumpeli z Finlandii... Morri [ o tobie zawsze będę pamiętac ], Eevy i Daavida [ czyli pełen serwis :twisted: ].

Wysłany: 2006-12-22 14:21

Pozdrowienie dla WSZYSTKICH!!!!!!!
Dla wierzących z okazji świąt, dla bliskich, bo są dla mnie bliscy, dla innych, bo i tak im dobrze życzę! Nie wiem czy tu jeszcze zawitam w najbliższych dniach, więc udanej przerwy świątecznej i dużo SZCZĘŚCIA!
Przed Sylwiek jeszcze się pewnie pojawię...
Ale co tam! Dosiego roku!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-12-22 18:56

Judge (Bicz)
Judge
Nowa Sól/Wrocław

Ja również pozdrawiam wszystkich i z okazji swiat zycze wszystkim tego czego chcieliby abym im zyczyc....

o mnie?... sprawiam czasem wrazenie zamknietego w sobie jednak to jest pozor:D choc tez dusza towarzystwa to ja nie jestem... Wole miec kilku przyjacioł w prawdziwym tego slowa znaczeniu niz tlumy falszywych...

Wysłany: 2006-12-26 14:29

Morrigan [ ale nie mojego kota ] vel Kaamos :D. :twisted:

Wysłany: 2007-01-02 01:21

[quote:32c5ad7103="Narea"]pozdrawiam wszystkich, którzy nie lubią kolęd!!!! i Morgankę!! daj buziola Słonko:*******[/quote:32c5ad7103]

Dziękuję bardzo i ja Ciebie też pozdrawiam! :*
I wszystkie kochane osóbki pozdrawiam noworocznie - oby ten rok był udany!

Wysłany: 2007-01-02 11:31

pozdrawiam osoby, którym z łatwością przychodzi zabawianie się cudzymi uczuciami ... zazdroszczę, że ja tak nie umiem...

Wysłany: 2007-01-02 11:57

proponuję kojący, wirtualny uścisk na pocieszenie nam obu

Wysłany: 2007-01-02 12:41

:D :D :D <w rewanżu miażdży cycem> :twisted:

Wysłany: 2007-01-02 18:30

[quote:ecfa3faaff="SCHWEIGENDE"]pozdrawiam osoby, którym z łatwością przychodzi zabawianie się cudzymi uczuciami ... zazdroszczę, że ja tak nie umiem...[/quote:ecfa3faaff]

To ja może pozdrowię jedną taką osobę - i to szczerze, nie wie nawet chyba, że się nimi zabawia...Można pozazdrościć... Tych, którzy to robią świadomie, nie pozdrowię.
Za to pozdrowienia jeszcze dla Narei, której nie będą miażdzyć żadne cyce, prócz moich! Na tulenie mogę jeszcze zezwolić...

Wysłany: 2007-01-02 19:20

pozwólcie mi pomiażdżyć !!!!! olewania mojej skromnej osoby ciepłym moczem mam na dziś już dość........ :twisted:

Wysłany: 2007-01-02 19:28

dziękuję!!!!!!!! <miażdży cycem wszystkich chętnych> :twisted: :twisted: :twisted:

a teraz powiedzcie mi jaka jestem kochana...... :cry: :cry: :cry:

ech, sorry, co jeden facet może zrobić kobiecie z mózgu....... :x nie przejmujcie się dzisiaj mną

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło