Wysłany: 2009-08-11 20:36
[quote:de725c0be5="Pan"]Gabrielo - a gdy nie odpowiadałaś mi wiele dni, domyśleć się mam, że umarłaś z głodu w objęciach. :)
Powiesz mi, czego się nauczyłem, czy, co znaczy dokładnie to samo, czego mnie nauczyłaś mimochodem? :)[/quote:de725c0be5]
A jednak niekumaty Pan,niekumaty.
To nie znaczy to samo.Nie myl pojęć.
Wysłany: 2009-08-11 20:55
[quote:aab3d0b29f="Pan"]Tak uczenie się, jak nauczanie, nie znaczą tylko jednego, wyraźnie już tchórząca Gabrielo, malutki sens ma zgadywanie, które ze znaczeń sobie uroiłaś. :D
Coś napiszesz, czy będziesz tym niczym się dowartościowywać? :)[/quote:aab3d0b29f]
Ooooo,Pan zaczyna swoje wykłady.No właśnie: uczenie się i nauczanie. Uuuuu, nieładnie tak nieznajomość znaczenia pojęć ukrywać pod słowami "malutki sens ma zgadywanie(...)".
Widzisz? Napisałam.Lepiej ci?
Wysłany: 2009-08-12 06:41
[quote:91f21f956d="Pan"]:) Nie napisałaś. :)
Czego się, Twoim zdaniem, nauczyłem od Ciebie? :D[/quote:91f21f956d]
Nie napisałam? Kurcze, dobrze wiedzieć,że jedne słowa to pismo,a inne nie.
Widzisz jaki jesteś zadufany w swojej wiedzy,że tego nie widzisz. Pomyśl dobrze.Coś długo ci to idzie.
Twoje pseudo "Pan",to od czego to?
Pan-jako osobnik męski.
Pan-w sensie władca.
Czy może Pan to od bożka płodności? Bo wiesz trochę mnie to ciekawi.
Małe pytanie jeszcze ,czy ty czasem nie piszesz jakiś swoich artykułów? Nie wklejasz gdzieś jakiś swoich własnych publikacji, gdzieś w necie?
Wysłany: 2009-08-13 06:02
pan-"Jedne słowa to treść, inne nie. "
Kolejny raz udowodniłeś,że nie znasz pojęć.Każde słowo pisane to pismo,KAŻDE!!! Nawet bla bla. Natomiast tamten mój post do ciebie zawiera sporo treści.Udowodnił ci,że mylisz pojęcia.
pan-""Pan", jak słusznie wyjaśniono, od tego, że mam dość dużo włosów. Poza tym lubię wołacz tego rzeczownika. Przypisuje mi się błędnie katolickie poglądy, niektórzy słusznie przypisują mi poglądy satanistyczne. A "Gabrielę" zostawiłem, byś się tu odnalazła".
No tak,tak jak myślałam,osobnik męski,bo mężczyzna na pewno nie.
Katolicyzm-jeśli jesteś ochrzczony,figurujesz z kartotekach KK to jesteś katolikiem,tylko niepraktykującym.Najpierw to idź do swojej parafii i poproś o skreślenie z listy.
Satanizm?????- Taki z ciebie satanista jak z koziej dupy trąbka.Nie stosujesz się do zasad.
"Gabriela"-jest tutaj jeszcze ktoś o tym imieniu? Zostawiłeś ją? Kurde bele nie jest wściekła tak czasem,że tak światły osobnik ją olał?
pan-""jakichś", dopełniacz liczby mnogiej, nie "jakiś", mianownik pojedynczej.
Tak, można mnie jeszcze w sieci poczytać"
Ja pytałam o artykuły,nie o posty.No,ale mogłeś pomylić te dwie rzeczy,przecież nie rozróżniasz pojęć.A jeśli piszesz artykuły to powiedz na jakim portalu,może cię znajdę.Ortografia,ortografia...Envy miała rację,wystarczyła mała podpucha i miałeś pretekst do rozbudowania swojego posta.A wszystko po to ,aby wyglądał na mądrzejszego niż w rzeczywistości jest.
pan-Brakiem odpowiedzi sugerujesz, że pisałaś o tej nauce by swoją wyższość zaznaczyć, nie zaś, by coś pokazać. :) Czemu siebie poniżasz, zamiast atakować mnie? :)
Pochwała dla ciebie za odwracanie kota ogonem.Brakiem odpowiedzi chcę ciebie zmusić do myślenia,bo myślenie niestety,ale nie jest twoją mocną stroną.Ostatnie twoje zdanie to marna prowokacja naprawdę,marniutka.
Wysłany: 2009-08-13 08:59
Oczywiście,że napisałeś,słaba twa pamięć.I znowu udowadniasz ,że jednak nie znasz pojęć.
Idź dalej w rozważaniu na temat mojego wykształcenia,proszę bardzo.Chętnie się pośmieję.
Oj.Lista idiotek ,jakież to wzniosłe.Oczywiście,że jesteś katolem.KK to instytucja,a ty jesteś jej członkiem do momentu,aż zlikwidujesz kartotekę.
I co z tego,że "niepraktykujący" to oksymoron? Żaden argument,popisówa wiedzą która nic nie wnosi,nic więcej.
Wiedziałam,że mi odpiszesz,że się nie znam.Dobrze się zastanów,czy ja na ten temat nic nie wiem.
Nie stosujesz się do zasad.
Właśnie cudzysłów.Mylisz pojęcia,a znaczenie czegoś takiego jak cudzysłów jest ci obce.W związku z tym, to ja już nie będę wymagać od ciebie wyłapania z tekstu ironii czy sarkazmu.Cudzysłów nie powinien być zastosowany w przypadku mojego imienia.
Jeśli ja nie pytam o twoje,to nie powinno interesować cię moje.Myśl sobie co chcesz.
Ta nieszczęsna ortografia...biedaku,powinieneś wiedzieć,że istnieje coś takiego jak literówka i tempo w jakim się pisze.Chyba zacznę pisać w wordzie i przeklejać.
Uuuuu ja nie znam odpowiedzi,a skąd to możesz wiedzieć? Masz czarno na białym,wysil łepetynę.
Ooooo teraz to moje odpowiedzi miały sens?Przypomnij sobie swoje,tylko nie spal się ze wstydu. Ja coś kopiuję,ha ha ha ha.
Oj jak próbujesz ze mnie wyciągnąć to wykształcenie.Ale ci na tym zależy. Prędzej szlak mnie trafi,niż ci powiem co ukończyłam.
Wysłany: 2009-08-13 09:26
Czyś Ty się zbiesiła, dziewczyno? Idź i nie grzesz więcej, bo nudno.
Wysłany: 2009-08-13 09:37
[quote:7602341a84="Gaia"]Czyś Ty się zbiesiła, dziewczyno? Idź i nie grzesz więcej, bo nudno.[/quote:7602341a84]
Nudno? Będzie jeszcze nudniej. Masz ochotę na wymianę zdań z panem? Proszę bardzo.
Wysłany: 2009-08-13 11:54
Ekhem, natknęłam się tutaj na pretensje co do moich grzecznych odpowiedzi. Czyżby ktoś życzył sobie wredoty? Zwykle nie jestem niemiła, ale jak ktoś się dowala, to mogę zacząć być.
A swoją drogą, to nie pomyślałam, że "Wątek kłótliwy" tak się rozrośnie. Rozumiem siebie - "smarkatą idiotkę", ale wy - DOROŚLI ludzie i wdają się w pyskówki? Buhahahaha! Zabawne. Ten cytat z belką w oku to był jendak wyjątkowo trafny.
Wysłany: 2009-08-13 20:51 Zmieniony: 2009-08-14 07:27
Bla bla bla bla bla bla bla-moja odpowiedź na twój ostatni post czyli brak treści w odpowiedzi na brak treści.
Czy ty nie widzisz ,że ja sobie z ciebie jawnie kpię?
Tchórzysz i to z podwiniętym ogonem.Nic nowego.Gdybym cię nie interesowała,to byś ze mną nie dyskutował.WYJAZD SIĘ UDAŁ?
Thistle dała mi własnie do zrozumienia,że jednak nie masz dyplomu.Przeceniłam cię chłopie.Mój błąd.A więc zmieniam posta.Zmiany masz w nawiasach napisane wersalikami:
Wykształcenie-(W ZAMIARZE)wyższe,humanistyczne.Jesteś(CHCESZ BYĆ,LUB TAKI KIERUNEK STUDIÓW) nauczycielem j.polskiego,czy czegoś w tym guście,uczysz(BĘDZIESZ UCZYĆ NAJWYŻEJ W GIMNAZJUM) prawdopodobnie w gimnazjum.Swoich uczniów nie(BĘDZIE) wolno ci wyzwać od bandy kretynów,więc (TRZEBA SIĘ ZACHARTOWAĆ)nerwy i frustracje wyładowywujesz(WYŁADOWAĆ) tutaj.Ponieważ musiałeś(MUSISZ) zaliczyć kurs pedagogiczny,więc liznołeś trochę psychologii i szpanujesz.W związku ze studiami miałeś(MASZ) także kilka zajęć z retoryki i też szpanujesz.Ile czasu uczysz(BĘDZIESZ UCZYĆ)? Rok? Dwa? Dłużej nie.Jesteś niestabilny emocjonalnie ,dajesz się łatwo sprowokować co świadczy o tym,że po kilku latach będzie z ciebie zawodowy wrak. Już masz zaczątki nerwicy.
Pod twoim profilem znalazłam twoją odpowiedź na pytanie czy jestes wykładowca akademickim:
Och, jeszcze nie. Nie wydaje mi sie. :) Czytam czasem publikacje wykladowcow akademickich. Potem rozmawiam "z ludzmi", czyli na przyklad tu, na forum. Jak KOSZMARNIE daleko od siebie sa te swiaty? :) A ze kazdy wykladowca akademicji jada, choc pare razy w tygodniu, pozwalam sobie "ludziom" dostarczac nieco mysli innych niz zwykle. Nowy watek to dla zartu. :D
Och jeszcze nie"- wysokie aspiracje szkoda tylko ,że się do tego absolutnie nie nadajesz.
"Nie wydaje mi się"- albo się jest ,albo nie jest.Tu nie ma nic do wydawania się.
"Czytam czasem publikacje wykladowcow akademickich.Potem rozmawiam "z ludzmi", czyli na przyklad tu, na forum"- czyli nic od siebie,kopiujesz czyjesz przemyślenia. Ludzie w cudzysłowiu,poddajesz w wątpliwość czy użytkownicy portalu są ludźmi.A jeśli nie są? To kim? Ufo? Na pewno i to przebrane za homo sapiens.
"Jak KOSZMARNIE daleko od siebie sa te swiaty? :)"- tak chcesz należeć do jednego z nich,a należysz do drugiego. Biedny wykształciuch.(DOSKONAŁY MATERIAŁ Z CIEBIE NA WYKSZTAŁCIUCHA)
"pozwalam sobie "ludziom" dostarczac nieco mysli innych niż zwykle"- ooo pozwalasz, cóż za arogancja. Bawisz się w wyrocznię na forum? Poczułeś,że masz do spełnienia jakąś misję?
"nowy watek dla żartu"-no cóż trzeba się jakoś asekurować.
Tak jesteś wykształciuchem(MATERIAŁEM NA WYKSZTAŁCIUCHA) i w dodatku jeszcze bez kultury.Pisałeś rozmowa na innym poziomie ,tak na innym. O co najmniej cztery poziomy jesteś niżej ode mnie.Człowiek wykształcony na poziomie nie obraża ludzi w dyskusjach,człowiek na poziomie nie ucieka się do tanich sztuczek.Człowiek na poziomie wymienia poglądy na normalnych zasadach.(PRZEPRASZAM,TY NAWET TEGO WYKSZTAŁCENIA NIE MASZ)
Idiotyzm- czy ty wiesz,że za to można pozwać cię do sądu? Bardzo trudno udowodnić,że nie miało się na myśli niedorozwoju umysłowego.
Satanizm-jedna z głównych o ile nie główna zasada brzmi: Moja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolnośc drugiego człowieka.A wpychanie się komuś na priv ,kiedy tego wyraźnie nie chce to właśnie
naruszanie wolności drugiego człowieka.Włażenie w czyjeś życie z brudnymi buciorami też. A więc nie stosujesz się do zasad.Mało tego(odnośnie priv) ty stosujesz,ale swoisty szantaż emocjonany,którego mieliśmy nawet przykład tutaj,a to również nadaje się do sądu.
Nauka-pisałam ci, że każda pyskówka czegoś mnie uczy.Tak uczy,ale twoja osoba niczego mnie nie nauczyła,ja nauczyłam się czegoś na twojej osobie ,a to jest różnica.
Czego się nauczyłeś? Ano skopiowałeś ode mnie słowo "pyskówka". Dziwnym trafem zacząłeś nim operować po moim poście ,gdzie napisałam to słowo.Jak to zobaczyłam w tym temacie...ubawiłam się.
Określenie "waćpanna" to też widziałam gdzie indziej.Również w stosunku do osoby poniżej dwudziestego roku życia.
Wiesz co powinieneś zrobić? Załóż sobie małą sektę ,najlepiej z kobiet, bo ich nie lubisz.Ta mała społeczność zbuduje dla ciebie piedestał,a stawiając cię na nim będzieśpiewać:Panie! O paaaanieee,nasz panieeee!
Daj nam dziś trochę twej mądrości,jadła nam nie trza o panieeeee....Ale się będziesz mógł wyżyć. A zapewniam cię, że są takie kobiety,co by się w takiej grupie wielbiącej odnalazły.
Wysłany: 2009-08-14 05:36
Dostanę baty za to :|
Mylisz się - i to bardzo co do użyszkodnika Pan.
Dzięki Tobie dostrzegłam jak bardzo ludzie potrafią napisać życiorys komuś, kogo sie nie zną ni w ząb.
Ale zapewne będziesz się upierać przy swoim :)
Masz chyba rację jedynie co do sekty z kobiet :twisted:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-08-14 06:30
[quote:6e38aee058="thistle89"]Dostanę baty za to :|
Dzięki Tobie dostrzegłam jak bardzo ludzie potrafią napisać życiorys komuś, kogo sie nie zną ni w ząb.
Masz chyba rację jedynie co do sekty z kobiet :twisted:[/quote:6e38aee058]
Czyli nie ma jeszcze dyplomu,tak? To miałaś na myśli?
Wysłany: 2009-08-14 07:08
"Idiotyzm -Niepełnosprawność intelektualna, obniżenie poziomu rozwoju intelektualnego – zaburzenie rozwojowe polegające na znacznym obniżeniu ogólnego poziomu funkcjonowania intelektualnego, któremu towarzyszy deficyt w zakresie zachowań adaptacyjnych (w szczególności niezależności i odpowiedzialności).
Jeżeli sprawność intelektualna, mierzona testami standaryzowanymi, mieści się w przedziale jednego odchylenia standardowego poniżej normy i stan ten nie ma podłoża organicznego, a zachodzi deficyt umiejętności mówi się o obniżeniu poziomu intelektualnego (dawniej: ociężałości umysłowej) (DSM IV – niepełnosprawność wyuczona)."
Użytkowniku Pan, radzę ci uważać na słowa. Idiotyzm to choroba, którą zarzucasz tutaj paru osobom, choć nie masz do tego prawa, póki nie okażesz stosownego dyplomu. A to, że wyzywasz innych, świadczy jedynie o tym, iż nie posiadasz lepszych argumentów, a co gorsza - próbujesz to ukryć. Sugerujesz ludziom nieinteligencję i prostactwo, chć sam wykazujesz te cechy częściej niż oni. Notorycznie powtarzasz, że nikt cię tu nie interesuje i nikt też nie jest w stanie cię zdenerwować. Cóż, twoje wypowiedzi dają nieco inne świadectwo.
A wracając do idiotyzmu, to byłoby dobrze, gdybyś tę chorobę zarzucał osobom mającym wszelkie objawy, ale ty wyzywałeś tutaj od idiotów (nie tylko mnie)paru ludzi, których (mimo, że za nimi nie przepadam) osobiście uważam za osoby inteligentne. Sam żyjesz w świecie fantazji. Dostrzegasz u innych jednynie to, co chcesz widzieć. Piszesz rzeczy, których każdy mądry i kulturalny człowiek (za którego się uważasz) nie ośmieliłby się napisać. Powinieneś wiedzieć, że o człowieku świadczy sposób - bo nie chodzi tutaj o samą treść - w jaki pisze o innych, a nie o sobie samym.
Zanim coś komuś zarzucisz, sprawdź najpierw czy sam tej wady nie posiadasz.
I powtarzam ci po raz kolejny - uważaj na słowa.
Wysłany: 2009-08-14 07:22
[quote:0120b8581e="Gabriela"][quote:0120b8581e="thistle89"]Dostanę baty za to :|
Masz chyba rację jedynie co do sekty z kobiet :twisted:[/quote:0120b8581e]
Czyli nie ma jeszcze dyplomu,tak? To miałaś na myśli?[/quote:0120b8581e]
Co ja mam we łbie to moja sprawa
Napisałam tylko, że się mylisz - moim zdaniem :D Trochę zamotać tu trzeba :D
Traktujesz wszystko jako atak na siebie - cziiiilałt, Bejbe :D
Wysłany: 2009-08-14 12:02
[quote:6d52f0a9de="Envy"]
Sugerujesz, że znasz Pana lepiej ? Że niby dał Ci sie poznać ? A fuu...teraz ja jestem zniesmaczona :D
[/quote:6d52f0a9de]
Niech to pozostanie najmroczniejszą z tajemnic :twisted:
Mogę się mylić - nie muszę. Mogę pisać prawdę - mogę skłamać. Mogę wszystko! Nawet zmienić się w rybę :D
Wysłany: 2009-08-14 15:17
:D No to dla relaksu:
Przechodzi niewidomy obok rybiarni
- Cześć dziewczyny!
A ja lubię łowić :P
Wysłany: 2009-08-14 20:00
[quote:b018f64e32="GoopiaPeezda666"]Juuuhuuuu ponieważ ja też się chcę kłócić a mało mnie interesuje jacy wy jesteście tak "całkiem na prawdę" hihi postanowiłam zaproponować kilka tematów, wokół których mogłaby się rozwinąć ciekawa dyskusja a niekoniecznie widzę zasadność tworzenia dla nich osobnych wątków na tym forum. Poszłam całkowicie na łatwiznę wpisując w Google hasło "kontrowersyjne tematy do dyskusji" i wyskoczył mi spis z Wikipedii, pozwoliłam sobie wybrać kilka pozycji oraz dorzucić coś wedle własnego uznania :lol:
Tak więc:
1 Skandale seksualne w Kościele Katolickim,
2 UFO,
3 Radio Maryja,
4 Holocaust (tutaj pozwolę sobie poszerzyć temat o następującego linka: http://www.rp.pl/artykul/41,345573.html i od razu zaznaczam, że się fest cieszę z zawartej w nim informacji :wink: )
5 Stroje gotyckie- czy nie wydaje się wam, że ta gałąź mody ulega stagnacji?
6 Obraz przedstawicieli subkultury metalowej jako zaniedbanych śmierdzieli o kiepskiej kondycji fizycznej.
To tylko skromne propozycje, czekam z niecierpliwością na inne mam nadzieję ciekawsze :P[/quote:b018f64e32]
Witaj Goopia no pewnie ,że zakładaj te tematy.
[quote:b018f64e32="thistle89"][quote:b018f64e32="Envy"]
Sugerujesz, że znasz Pana lepiej ? Że niby dał Ci sie poznać ? A fuu...teraz ja jestem zniesmaczona :D
[/quote:b018f64e32]
Niech to pozostanie najmroczniejszą z tajemnic :twisted:
Mogę się mylić - nie muszę. Mogę pisać prawdę - mogę skłamać. Mogę wszystko! Nawet zmienić się w rybę :D[/quote:b018f64e32]
Właśnie.Piszesz,że możesz wszystko,a mnie już nie.Jakiż ten internet niesprawiedliwy... :?
Wysłany: 2009-08-14 20:05
[quote:e77e069eae="GoopiaPeezda666"]OK to może jakiś jeden na początek tylko wybierzcie za mnie, bo ja jestem bardzo niezdecydowana :)[/quote:e77e069eae]
A dawaj pierwszy z brzegu,ewentualnie można zrobić wyliczankę. :lol:
Wysłany: 2009-08-15 05:22
[quote:e22d148193="Envy"]Ja chce skandale sexualne ! :D[/quote:e22d148193]
Ja chce sexu!
Wysłany: 2009-08-15 06:46
[quote:9bd42c2c53="GoopiaPeezda666"]Nie ma bata na mnie ja jestem w ciąży i mam kompletnie upośledzoną funkcję "Zdecyduj" :P[/quote:9bd42c2c53]
No i właśnie po to są wyliczanki :lol:
Wysłany: 2009-08-16 07:47
[quote:5caad6c687="Envy"][quote:5caad6c687="thistle89"][quote:5caad6c687="Envy"]Ja chce skandale sexualne ! :D[/quote:5caad6c687]
Ja chce sexu![/quote:5caad6c687]
To poproś jakiegoś pana :D.[/quote:5caad6c687]
Żeby jeszcze jaki był :| Wczoraj jeden przyjechał, ale nic z tego nie da raczej. Chociaż jak się postaram - to może? :D
Kto sie chce pokłócić, że mam stół okrągły a nie prostokątny? :D