Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

DarkPlanet Night - trzecia odsłona. Strona: 12

Artykuł: DarkPlanet Night - trzecia odsłona

Wysłany: 2007-05-13 23:08

Dobrze że skończyło się tylko na meczu puszki...bo co poniektórzy to już chcieli plastikowy klosz od lampy wykorzystać do tego celu :wink: a u Wkrętka wszystko dobrze...hehe akcja faktycznie była genialna..poza tym tego wieczora to chyba otrzymał ze 3 ksywki :lol:

Wysłany: 2007-05-13 23:18

Ludzie litości... Nie żaden Wkrętek, nie żaden Kręciołek tylko ŚWIDER:D Zresztą Ev jaka akcja? Nie było żadnych akcji... chyba że coś przeoczyłem;]

Co u Wkrętka? No cóż... kręci się i wierci się, jak to Wkrętek;]

Heh... gdybym tylko dorwał ten klosz... gdybym tylko założył te reprezentacyjne jutowe odzienie... to byście dopiero mieli "akcje":D

Pozdrawiam wszystkich nowo-poznanych ludzików;] No i rzecz jasna wszystkich starych znajomków

Seek & Destroy!

Wysłany: 2007-05-13 23:28

[quote:a0040c06bd="swider"]Heh... gdybym tylko dorwał ten klosz... gdybym tylko założył te reprezentacyjne jutowe odzienie... to byście dopiero mieli "akcje":D[/quote:a0040c06bd]

heheh... nie zapomnij też o worku pszenicy !!!

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2007-05-13 23:50

hehehe wiesz... ten worek pszenicy to by pozostał własnością takiej starszej panny ze Starego Rynku, do jej własnego rozdysponowania, względnie sprzedaży Hmm... mógłby być nagrodą za wygrany pojedynek kloszo-piłki:D Aaaa no i rzecz jasna Pierścień... ten jedyny... magiczny... wytwarzany przez Kowala którego zna jedynie Ona;]

Swoją drogą... gdyby faktycznie chlebek powstawał w przytoczony zeszłej nocy sposób myślę, iż byłby znacznie bardziej chrupiący od tego wytwarzanego w sposób konwencjonalny, a jego świeżość zachowałaby się przez co najmniej tydzień Rzecz jasna nie ma mowy o żadnych konserwantach

Seek & Destroy!

Wysłany: 2007-05-14 00:28

To teraz ja:

Arakiel: poza wokalem, o którym nie będę się wypowiadał, bomba, zgadzam się w stu procentach z Ev, że trzeba dyło dupy pod scenę ruszyć :!:
Natomiast muszę zarzucić coś do stwierdzenia Minawi, która powiedziała, że technicznie było poprawnie. Otóż powiem Ci, że można by rzec, iż tak jak Ty gdyby gęstość dźwięków była pięć do dziesięciu razy mniejsza, a prędkość powolna jak w marszu żałobnym.
Technicznie to nie było "poprawne" tylko kurwa genialne.
Wirtuozeria perkusisty potrafi powalić na nogi. Pan K. tak wspaniale operuje bębnami (zwłaszcza podziwu godny jest jego "taniec" na talerzach), że chyba mało kto mógłby go doścignąć w tym fachu (nie mówię tu oczywiście o zawodowcach).
No i fantastyczny Animus na gitarze, on też zdecydowanie wie do czego ten instrument służy. doskonale spenetrował każdy fragment gryfu, niejednokrotnie z taką prędkością, ze niejeden wioślarz mógłby jedynie pozazdrościć takiego kunsztu i pomarzyć i takiej precyzji.
Tyle o koncercie.

Reszta..., cóż, mogę powiedzieć jedynie (muzycznie) o pierwszych setach, które mi się spodobały, bo na reszcie to bym raczej nie wydoił :P
i tu chciałbym nadmienić, że fantastycznym pomysłem było zapodanie zdjęć z galerii portalu na tapecie w tle, bardzo dobra koncepcja :wink:

Dobra, nie che i się więcej pisać, jak dla mnie ogólnie było git, tylko dlaczego bilety były jakieś takie wyprane i mało czarne :?: :wink: :?:

Acha, no i pozdrowionka, dla nowo poznanych członków :wink: w szczególności dla dr Faustusa :wink: i Starego Zgreda :wink: reszty nie pamiętam, wybaczcie ,choć w sumie to i tak niewielu ludzi w zasadzie tam poznałem :P

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-05-14 08:20

Mi osobiście się bardzo podobało.

Początkowo ( jak dla mnie oczywiście, a ja mam trochę inne preferencje muzyczne) przynudziłam się trochę na tym koncercie ( w którym bądź co bądź miałam straszne trudności coby wokal dosłyszeć).

Hm... z tego co pamiętam naprawdę dobrze zaczęłam bawić się przy secie Natashash, ale to akurat było do przewidzenia Phantom też dawał radę.

Ogólnie nie narzekam

DPNIII Wysłany: 2007-05-14 08:28

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Przepraszam nieobecnych za opierdal jaki im zgotowałam, na wieść, że Ich nie będzie. Sama nie byłam lepsza. O! Ja niedobra!
Pozdrawiam,
H.

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2007-05-14 12:16

dziekuje za wszystkie pozytywne i negatywne komentarze w moja strone :)

PS Attack na glosniku to niecodzienny widok

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-05-14 12:29

[quote:0fa27909ed="Phantom"]PS Attack na glosniku to niecodzienny widok [/quote:0fa27909ed]
Raczej:
Widok Attacka na głośniku: bezcenne
za cała resztę zapłać z kasy wiernych użytkowników portalu DP :lol:

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-05-14 12:46

mnie tam sie podobało
wreszcie mogłem pogadać nieco więcej z ludźmi niż zazwyczaj,
koncert celowo z założenia opuściłem gdyż ponieważ beforowalismy z Jahem przy grillu i browarze

co do kwestii organizacyjnych - musicie wziąć poprawkę na to iż nie od razu Rzym zbudowano, i przeprowadzenie imprezy na taką skalę (koncert i party na x-prowadzących) to nie do końca taka prosta sprawa - zapewne DP night 4 jesienna pójdzie organizatorom sprawniej m.in. ze wzgl. na zdobyte doświadczenia :) czego sobie i Wam życzę, pozdr!

Wysłany: 2007-05-14 13:02

[quote:682fbdbba2="Attack"]co do kwestii organizacyjnych - musicie wziąć poprawkę na to iż nie od razu Rzym zbudowano, i przeprowadzenie imprezy na taką skalę (koncert i party na x-prowadzących) to nie do końca taka prosta sprawa - zapewne DP night 4 jesienna pójdzie organizatorom sprawniej m.in. ze wzgl. na zdobyte doświadczenia :) czego sobie i Wam życzę, pozdr![/quote:682fbdbba2]
mamy nadzieje ze ojdzie nam o wile sprawniej...

a tak przy okazji chciałam podziękować za mnóstwo wskazówek i pomoc wszelką w celu uratowania "rzeźni"

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2007-05-14 14:34

[quote:04ecf4a301="Rajiya"][quote:04ecf4a301="Phantom"]PS Attack na glosniku to niecodzienny widok [/quote:04ecf4a301]
Raczej:
Widok Attacka na głośniku: bezcenne
za cała resztę zapłać z kasy wiernych użytkowników portalu DP :lol:[/quote:04ecf4a301]

no coz nie widzialam Attacka na glosniku tym razem,ale juz ,kiedys sie zdarzylo

Wysłany: 2007-05-14 23:30

[quote:9523a55253="noone81"]

I może piąty zlot będzie gorszy niż dziesiąty. Ale na pewno przyjadę i na piąty i na dziesiąty i na piętnasty, kiedykolwiek będzie (jak będę miała z kim męża i dzieci zostawić :P )

Pozdrawiam
[b:9523a55253]Noone[/b:9523a55253][/quote:9523a55253]

Trzymam Cię za słowo, Noonko :twisted: A jak natrafię na tradycyjne już noonkowe marudzenie przy innych okazjach i w innych wątkach typu 'nienawidzę całego pier....ego DP!', to za każdym razem dam Ci kopniaka w śliczny zadek :!:

Wysłany: 2007-05-15 00:04

Wywalić kawałek niechudego zada na widok publiczny i już ślicznie... normalnie się gekon zawstydził :oops: I dziękuje z całego jaszczurzego serca Noone i Ev :roll: Bo wyskoczenie w takiej kreacji kosztowało go ze dwa piwka spożyte przed imprezą (plus bonusowo silne violatorowe ramię u boku, nie opuszczające gada na dłuzej niż pół kroku), hehe :lol:
No i ogon musiałam zostawić w domu... nie wiem, czy się pod moją nieobecność jakieś szatany nim nie zabawiały i teraz, gdy już przytwierdziłam go na miejsce, rodzinna gekonówka może zostać skażona :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-05-15 11:02

kontragekon Napisał:
Wywalić kawałek niechudego zada na widok publiczny i już ślicznie... quote]

czyżby w którymś momencie imprezy bylo widać mój nieproporcjonalnie w stosunku do reszty ciala tłusty, bardziej obleśny, kosmaty i blady tyłek :wink:

enjoy the violence

Wysłany: 2007-05-15 11:08

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:7af0cbf0ab="Violator"][quote:7af0cbf0ab="kontragekon"]Wywalić kawałek niechudego zada na widok publiczny i już ślicznie... [/quote:7af0cbf0ab]

czyżby w którymś momencie imprezy bylo widać mój nieproporcjonalnie w stosunku do reszty ciala tłusty, bardziej obleśny, kosmaty i blady tyłek :wink:[/quote:7af0cbf0ab]

No skoro tak twierdzisz... :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-05-15 11:12

[quote:a4ced4b0ac="Violator"][quote:a4ced4b0ac="kontragekon"]Wywalić kawałek niechudego zada na widok publiczny i już ślicznie... [/quote:a4ced4b0ac]

czyżby w którymś momencie imprezy bylo widać mój nieproporcjonalnie w stosunku do reszty ciala tłusty, bardziej obleśny, kosmaty i blady tyłek :wink:[/quote:a4ced4b0ac]

Hmmm... komu go pokazywałeś?? I ja nic o tym nie wiem?? Zresztą co jak co, ale tyłek masz (i tu następuje brzydkie słowo zaczynające się na 'zaj-' i kończące się na '-isty') :twisted:

Wysłany: 2007-05-15 12:18

czy ja bym mogła następnym razem być gdzieś na górze podczas podobnego gruppensexu? :twisted:

Wysłany: 2007-05-15 12:32

dlatego chcę być na górze, by nikt po mnie nie jeździł :D a tak to wszyscy mnie ... przejechali :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-05-15 12:35

Normalnie perwersyjnie się robi :lol: a z boku to nieźle wygladało hehe

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło