Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

DarkPlanet Night - trzecia odsłona. Strona: 7

Artykuł: DarkPlanet Night - trzecia odsłona

Wysłany: 2007-05-10 00:08

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

A co było pierwsze? ;>

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-05-10 00:19

Chaos, był najpierw...

...inne teroie twierdzą, że jajo...

... z koleji jest też mnóstwo zwolenników twierdzenia, ze jednak kura...

Sam już nie wiem, ale sory, pytanie i tak nie było do mnie...

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wysłany: 2007-05-10 06:46

Na początku było wielkie nic które wybuchło.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Arakiel Wysłany: 2007-05-10 09:22

W naszej encyklopedii pojawiła się notka o zespole Arakiel, który zagra w sobote na DP Night - można sie z nia zapoznać tutaj.

Life is complex: it has both real and imaginary components

DPNIII Wysłany: 2007-05-10 10:26

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

A tak przy okazji: impreza zamknięta to to będzie? Czy też kto się nawinie? :lol:

Cofam pytanie, musi się opłacać

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2007-05-10 11:43

Horsik, nie może być zamknięta, bo mnie nie wpuszczą

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-05-10 11:48

[quote:8c722e4e3f="Elvis"]Na początku było wielkie nic które wybuchło.[/quote:8c722e4e3f]

Na początku był Big Ben, który eksplodował, wyda(la)jąc na świat nieśmiertelne plemię jaszczurek (tudzież innych ja-szczurków, zawsze musi pojawić się jakiś błąd) :twisted:

[quote:8c722e4e3f="uzekamanzi"]Horsik, nie może być zamknięta, bo mnie nie wpuszczą [/quote:8c722e4e3f]

A co tam, poszlibyśmy do pobliskiej bramy albo na Cytadelę (oczywiście z Horsem :P) :D

Wysłany: 2007-05-10 12:17

[quote:accafaddaf="kontragekon"]A co tam, poszlibyśmy do pobliskiej bramy albo na Cytadelę (oczywiście z Horsem :P) :D[/quote:accafaddaf]
Gekonku, zgubisz się w tej trawie na cytadeli... A jeśli się nie zgubisz, to my Cię z oczy stracimy

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-05-10 12:22

Ty tu uzekamanze nie bądź taki mądr. Jestem gekonem całkiem zacnej postury, jak również otłuszczonym wystarczająco, by się zza zieleni wybić A jak mnie Smok nie wypatrzy, to przynajmniej wywęszy pobratymca, czyż nie? :D

Wysłany: 2007-05-10 12:38

ta o ile nie pomyli Cię z Wyżerą :lol:

ale z tego co wiem to smoki coprawda odżywiają się pięknymi młodymi dziewczynami więc mogłabyś zagościć w jego menu aczkolwiek z tego co wiem to smoki wyginęły z powodu braku dziewic w naszym kraju

enjoy the violence

Wysłany: 2007-05-10 12:47

[color=darkred:0528f766f2]Halo! przywołuję do porządku! koniec offtopów bo konsekwencje będą :evil: :evil: :evil: [/color:0528f766f2]

Wysłany: 2007-05-10 14:52

Od godziny ok 4 bedziemy spelniali Wasze muzyczne zyczenia :) Tak jak bylo powiedziane wczesniej nie przynosimy na impreze zadnych plyt, pendrive'ow ani innych nosnikow danych z muzyka:P Chcesz jakis kawalek....zostaw informacje tutaj Oczywiscie nie wszystkie one musza poleciec gdyz naturalnym sa:

1) ograniczenia czasowe
2) brak takiej mp3 w naszej bazie
3) niemoznosc sciagniecia
4) np. Vader o 5 nad ranem moze zabic (taki obrazowy przyklad)

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-05-10 15:29

[quote:e8d00d81e2="Phantom"]4) np. Vader o 5 nad ranem moze zabic (taki obrazowy przyklad)[/quote:e8d00d81e2]Czy ja wiem...dla innych moze być całkiem romantyczną pobudką :twisted:

P.S.: Zamiast vader'a winien być Morbid Angel. Czemu nigdzie nie puszczają ich kawałków :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-05-10 16:17

[quote:09abbcd114="noone81"]A cała reszta będzie się cieszyć przy secie Ravena i Chomika...
(...)[/quote:09abbcd114]
Otóż właśnie :twisted: :twisted: :twisted:
później to już chyba nie ma sensu zostawać :wink:

[quote:09abbcd114="Gryzoń"]ale my i tak puścimy troche electro :D [/quote:09abbcd114]
Nie bluźnij :!: :!: :!:

Wysłany: 2007-05-10 16:28

Program imprezy byl ustalany duzo wczesniej i nikt z orgow nie wyrazil niezadowolenia.......zaczyna sie koncertem...pozniej chomik i raven...pozniej "dj"......a po 4 mieszanka wszystkiego od rammsteinow po transy

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-05-10 16:33

No i w czym problem? Mi tam pasi to co leci :d Byle ten "DJ" byl w miare kompetentny...

Romantyczna pobudka w wykonaniu Vadera? No chyba raczej nie :D Juz predzej kolysanka dla skolatanych nerwow. Romantyczna pobudka to juz predzej w Within Temptation

la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi

Wysłany: 2007-05-10 16:34

[quote:8984340e9d="Phantom"]Program imprezy byl ustalany duzo wczesniej i nikt z orgow nie wyrazil niezadowolenia.......
(...)[/quote:8984340e9d]

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...ech...
aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahhahahahahhahahaa

aaahahaha....hahha..ha

Heh, dobre to, z krzesła się ledwo podniosłem, ale pozostawię bez komentarza.

[quote:8984340e9d="Ev"]Też siedzimy tylko do 24, a potem idziemy do domu :P [/quote:8984340e9d]
Otóż właśnie :wink:

Wysłany: 2007-05-10 16:39

[quote:79b898b874="zet"][quote:79b898b874="Phantom"]Program imprezy byl ustalany duzo wczesniej i nikt z orgow nie wyrazil niezadowolenia.......
(...)[/quote:79b898b874]

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...ech...
aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahhahahahahhahahaa

aaahahaha....hahha..ha

Heh, dobre to, z krzesła się ledwo podniosłem, ale pozostawię bez komentarza.

[quote:79b898b874="Ev"]Też siedzimy tylko do 24, a potem idziemy do domu :P [/quote:79b898b874]
Otóż właśnie :wink:[/quote:79b898b874]

Nikt nie bedzie Was zatrzymywal sila Nie mamy ku temu prawa....

Zecik jak zaczales to skoncz prosze

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-05-10 16:47

No cóż Phantomie, nie wiem czy mogę.
Bo jeśli Ty nie wiesz tego co ja wiem o czym wiedzą niektórzy, to nie wiem czy mogę powiedzieć, bo to w zasadzie nie moja sprawa i nie wiem czy inni by chcieli wiedzieć tego czego nie wszyscy wiedzą. A ci co wiedzą mogą sobie nie życzyć by wiedzieli inni o tym czego nie wiedzą, że się tak wyrażę :P

Wysłany: 2007-05-10 16:48

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

To ja poprosze =D
L'ame Imortelle - Dein Herz a takze 5 Jahre alt =D
oraz Xandria -Eversleeping =D Artrosis - Nie ma nic =D ogolem cokolwiek ale zeby byl L'ame imortelle , xandria , lacrimosa , artrosis itp

Mi czas odpowiada =D gdyby mialo byc do 24 to co ja bym ze soba zrobila az do rana ? =D w ten sposob p[roblem mam rozwiazany
Ev a co ja mam powiedzieć .W moim miescie to juz wogole nie ma imprez goptyckich ani electro

Schuld und Sühne

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło