Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

DarkPlanet Night - trzecia odsłona. Strona: 9

Artykuł: DarkPlanet Night - trzecia odsłona

hmm Wysłany: 2007-05-11 08:34

A jakie sa imprezy w twoim klimacie :?: Zawsze sie da cos zalatwic :D

Wysłany: 2007-05-11 09:48

Co do bazylowych rockotek to ich poki co szybko nie bedzie. Bazyl teraz woli salki wynajmowac na weekendy z czysto finansowych pobudek. Imprezy w 'calkiem moim klimacie' zdarzaja sie ostatnio rzadko... niestety... a i szkoda. Chyba, ze da rade np. zloty fanow Rammsteina (etc) robic czesciej? :> :twisted:

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-05-11 10:01

[quote:f5a081a9b2="Rajiya"]Chyba, ze da rade np. zloty fanow Rammsteina (etc) robic czesciej? :> :twisted:[/quote:f5a081a9b2]

Stare serduszko Schwei zatrzepotało radośnie :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-05-11 14:09

ja z racji mojego ostatniego permanentnego wkurwa nie mam coprawda życzeń co do konkretnych utworów ale

ŻYCZĘ SOBIE BY ZAGRAŁ ATTACK!!!!!!!!!!!!!!!!

natomiast jeśli chodzi o spędzenie tego wieczoru w miłej atmosferze i bez zbędnych i niepotrzebnych swarów rozmaitych tudzież rękoczynów to zwracam się do do pewnej osoby by nie wlaziła mi w drogę bo jestem w tej chwili jak mina przeciwpiechotna: dotknij a ZABIJĘ!! :evil:

ta osoba wie o kogo chodzi :!:

enjoy the violence

Wysłany: 2007-05-11 14:21

[u:7a2342269e][b:7a2342269e]SCHWEIGENDE[/b:7a2342269e][/u:7a2342269e] no to połączmy siły i pokombinujmy w tym kierunku :wink:

[quote:7a2342269e="Violator"] ŻYCZĘ SOBIE BY ZAGRAŁ ATTACK!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote:7a2342269e]
Podpisuję się pod tym życzeniem obiema rękami :)

Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.

Wysłany: 2007-05-11 15:13

hehe fenks ale TYM RAZEM to ja mam zamiar sie bawić a granie muzy
pozostawmy innym :D jeszcze nie raz będzie okazja

Lista Wysłany: 2007-05-11 15:23

Powli zamykamy liste zyczen. Dzis DJ-je podziela sie utworkami. Jeżeli jeszcze cos prosze sie spieszyc.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2007-05-11 15:42

[quote:db2cfde9df="horseman"]Kotynuujac offtopa (...)[/quote:db2cfde9df]

[color=red:db2cfde9df]Prosze o zaprzestanie kontynuowania offtopa. Jeśli kogoś tak bardzo poruszył problem braku imprez z pod znaku konkretnych gatunków muzyki niech założy nowy temat.
[/color:db2cfde9df]

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-05-11 16:00

Death_Dealer (Bicz)
Death_Dealer
Gdańsk/ Włocławek

=D Ludzie muzyka w zlocie powinna byc rzecza drugorzedna .Najwazniejsi tutaj jestesmy my a nie muza w tle .Oczywiscie milo jest posluchac tego co sie lubi . Mnie najbardziej cieszy ze was wkacu zobacze =D bo nie ukrywam ze u mnie z imprezami , koncertami ciezko =D Coz we Włocławku wiele sie nie dzieje ..Pozanie ludzi z podobnym gustem muzycznym do mojego bedzie dla mnie czyms znaczniej fajniejszym od samego sluchania gotyku =D Nikogo praktycznie nie znam w Pozaniu =D ale grunt to zeby poznac nowych ludzi a zwlaszcza tych z ktorymi czesto sie dyskutuje na forum =D

Schuld und Sühne

Wysłany: 2007-05-11 16:06

[quote:ade297a717="noone81"]A mówiłam, że Modzik nas powycina :P

Ja chciałam powrócić do tematu gołej klaty Admina na zjeździe :)
Nie żebym stado wygłodzonych Pań podjudzała :twisted: ale wydaje mi się, ze byłby to ciekawy przerywnik imprezy :D[/quote:ade297a717]

Nie zdążylibyśmy już zmienic ceny biletów

Wysłany: 2007-05-11 16:21

No mowa, Kubuś - zwłaszcza, ze taki widok musiałby być określony jako bezcenny :lol:

Wysłany: 2007-05-11 17:26

Reeeeegis, no zlituj się :!:
Toć Dr Faustus podaje dokładną godzinę przybycia w poznańskie progi...
Trochę matmy stary nikomu nigdy nie zaszkodziło.
To jest proste równanie, godzina pojawienia się posta doktorka "plus" terminy, które podał.
Takie to trudne :?: :P

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Wycięte z DP Night Wysłany: 2007-05-11 19:48

Ok zamykamy koncert życzeń. My zabieramy sie do roboty a temat jest kontunuowany - to co nie na temat poszlo do wątku Wycięte z DP Night zapraszam więc również do produkowania sie w śmietniku.

Wysłany: 2007-05-11 21:09

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:36488ffa1f="noone81"][quote:36488ffa1f="regis"]p.s : http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=14853

kto ma konto, niech się zapisuje :twisted:[/quote:36488ffa1f]

Ja chciałam tylko zauważyć Regisku, że info o naszej imprezie widnieje w fotkowym profilu Minawi już od dawien dawna [/quote:36488ffa1f]

[color=yellow:36488ffa1f]NO WŁAŚNIE :!: :evil: REgis, do jasnej cholery, czy ty nei mozesz najpierw sprawdzic?!?!?!? GRRR

Podaję więc WŁAŚCIWY link do info o imprezie na fotce:

[/color:36488ffa1f]
[b:36488ffa1f]http://www.fotka.pl/imprezy/impreza.php?id=13511[/b:36488ffa1f]

A tak poza tym: Świntuch, jak nie umiesz ustawiać na GoogleMaps lokalizacji, to może się nie zabieraj za to, hę? Sam zobacz co zaznaczyłeś. Jakas wioche pod Mosiną w lesie :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

DP Night Wysłany: 2007-05-12 12:27

I ostatnia już dziś oficjalna informacja. Pierwsze 10 osób na imprezie - wstęp gratis. Otwarcie bram od 19.30. Zapraszamy.

Wysłany: 2007-05-12 18:16

josefine (Anciliae)
josefine
Poznań [SlutGarden]

do-zo-ba-cze-nia

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Wysłany: 2007-05-12 19:08

No to szalejta Poznaniaki...ino sie nie pozabijajcie :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-05-13 05:07

elektronik_tk (Bicz)
elektronik_tk
Człuchów/Poznań

no co racja to racja, strasznie duszno bylo na początku... Ale jak już część sobie poszła albo pozasypiała na kanapach to było lżej oddychać na parkiecie ;] Na DP night II bawiłem sie lepiej... No i ten zespół na początku :D Coś z nagłośnieniem wokalu było nie tak, czy inna przyczyna takiego dźwięku była :)?

Wysłany: 2007-05-13 05:47

josefine (Anciliae)
josefine
Poznań [SlutGarden]

no to ja juz tez kam bak :D
no cos kobieta miala mala sile przebicia na koncercie :P ale to bazylowskie naglosnienie..
tez sie bawilam lepiej na poprzedniej edycji.. dzisiaj byl dziwny klimat i tak caly czas staralam sie odnalezc ale nie moglam o_O..
no ale powrot do domku byl rulez :D wiec calosc okreslam na plus ^^

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Wysłany: 2007-05-13 05:57

zgodze sie 2 edycja byla lepsza od 3 teraz tak jakos dziwnie bylo. Zgadzam sie z przed mowczynia, miala slaba sile przebicia

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło