Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ideały. Strona: 9

Wysłany: 2006-10-23 16:27

Po czterech godzinach grania czujesz nie tyle siarke ile zapach przypalonych strun wymieszany z dymem tlącego sie gryfu :twisted:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2006-10-23 16:43

Moja prywatna Pandemonia :twisted:

Wysłany: 2006-10-23 16:55

No niestety nie do końca...są pewne sprawy, które tylko żywa istota jest w stanie Ci dać.

Wysłany: 2006-10-23 17:55

Wow...dawno już nie słyszałem określenia "mądry" pod moim adresem. Ale taka prawda...gitara nie da mi tego czym jest wilgoć ust, ciepło dłoni, uśmiech na twarzy, rozwichrzony włos na czole...

Wysłany: 2006-10-23 18:14

[quote:3da86c3652="Narea"]albo mnie w takim razie pieprznęło albo tak w tym momencie tak pomyślałam.... :D a kochaj swą gitarrę, a co masz robić:)[/quote:3da86c3652]

Hę? Narea...prosze...rozwiń...tak ładnie potrafisz wyjawiać swoje myśli no to mów szerzej :)

Wysłany: 2006-10-24 16:26

Nawet jesli jestes chora na głowe to piękne masz te myśli w tej swojej chorej główce, a rozwiń myśl w tej Twojej wypowiedzi, którą wcześniej zacytowałem :)

Wysłany: 2006-10-24 19:29

O, ja wiem, moja Lira jest idealna! :D Tylko to nie instrument, a moja szczurcia. :}

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-24 19:34

[quote:eab95244b9="Narea"]a ja tylko ją odnajdziesz (bądź ona Ciebie) gitarrra odejdzie w kąt[/quote:eab95244b9]

Oj...nie ładnie...przykro mi...ale ja gitary nigdy nie odstawie w kat, a jeśli już tylko wtedy gdy strace obie ręce. A gdy strace rece...skróce sobie żywot bo nie przeżyłbym tego.

Wysłany: 2006-10-24 19:49

nie odejdzie pewnie, ale jelsi się zakochasz, zmieni się z pewnością Twoja hierarchia ważności i priorytety. :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-10-24 19:52

Zamienią sie tylko miejscami ale obie będe równie mocno szalenie i bez opamiętania miłować. Tak sprawe stawiam, jak kocham to na zabuj i choćbym miał góry przestawiać nic mi w droge nie wejdzie.

Wysłany: 2006-10-24 20:20

No tak, masz racje, moja wygrana będzie jeśli laska będzie chciała co by jej cały czas grać :twisted:

Wysłany: 2006-10-24 20:26

no fakt, miłości się nie dafkuje, nie dzieli, nie mierzy... ona po prostu jest - siła już chyba z definicji, choć nikt jej nie ułożył...

Wysłany: 2006-10-24 20:31

[quote:fe6904beee="Narea"]no chyba innej opcji nie będzie, żebyś jej nie grał, co?[/quote:fe6904beee]

Pecha będe miał jeśli nie będzie jej sie podobało jak gram...hmmm...moge wam wysłać 3 moje utwory i mi szczerze do bólu powiecie (opierając się na waszej intuicji)...czy zrobiłbym wrażenie grajac czy też nie. Poprosze o maile.

Wysłany: 2006-10-24 20:40

m0rgana@o2.pl
/\
|
zero

Z pewnością to, jak ludzi odbierają woją muzykę, to indywidualna sprawa i nawet jak Ci szczerze powiemy o swoich odczuciach, nie musi to być miarodajne, ale chcętnie posłucham. :D

Wysłany: 2006-10-24 20:52

Jeden utwór wysłany, obecnie idzie drugi. Jeśli Narea da mail to i ona będzie mogła mi conieco doradzić :wink:

Wysłany: 2006-10-24 21:35

mam :)

Wysłany: 2006-10-25 08:38

To znaczy, że narazie nie mam co się odzywać czy moge jednak cos tam w miedzy czasie cichutko i skromniutko nadawać...?

Wysłany: 2006-10-25 09:18

[quote:9578a66516="KostucH"]
Pecha będe miał jeśli nie będzie jej sie podobało jak gram...hmmm...moge wam wysłać 3 moje utwory i mi szczerze do bólu powiecie (opierając się na waszej intuicji)...czy zrobiłbym wrażenie grajac czy też nie. Poprosze o maile.[/quote:9578a66516]

to ja tez chetnie poslucham -> mikael-gowarzewski na wp.pl

Wysłany: 2006-10-25 12:47

Mi pewien pan kiedyś grał na gitarze- to był najszczęśliwszy tydzień mojego życia...Do dziś przechodzą mnie ciary jak słyszę Dżem :D :D
KostucHu ja też chętnie posłucham strzalik@vp.pl

Wysłany: 2006-10-25 15:27

To jak, zakładamy nowy temat? Kostuch podeśle wszystkim zainteresowanym swoje utwory i - zabraszamy do dyskusji. :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło