Wysłany: 2006-10-25 16:22
"...Facet z gitarą byłby dla mnie parą..............."
ja to marze o takim mężczyźnie... mrrrrr...
grałby mi o każdej porze dnia i nocy oczywiście z przerwami na inne przyjemności... :wink: :wink: :wink:
Wysłany: 2006-10-25 16:29
wiemy co dobre... no może nie zawsze ale przeważnie...
mrr..... nabrałam ochoty na .... takie przyjemności z dzwiękami szarpanych strunek........... mrrraauuuu
Wysłany: 2006-10-25 16:50
He he, widzę, że jest tu więcej miłośniczek gitary. :D Chociaż w praktyce jest ona tylko bardzo milym dodatkiem, są rzeczy dużo ważniejsze... Lepszy fajny chłopak bez gitary niż po prostu chłopak - z gitarą. Ale fajnych chłopak z gitarą... mrrrr, zapraszam, zapraszam... :D
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-25 23:52
Gitara dobra na wszystko :D A jakie gitarzysta ma sprawne paluszki :wink:
Coś nam tu KostucH zaginął????? :?
Wysłany: 2006-10-26 01:06
Chyba się nie speszył, co? Może cos dla nas komponuje? :D Albo patrzy z ukrycia co jeszcze tu ciekawego napiszemy...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-28 13:01
Idał- Harley mój - którego niestety nie posiadam Może ktoś mnie zabierze na wycieczkę taką maszyną :?: :?: :?: :?: :?:
Wysłany: 2006-10-28 15:38
więc nie tylko ja kocham takie maszynky? :d Tylo niestety zazwyczaj ich właściciele sa dla mie zbyt... posunięci w wieku. Ale i tak nyłam happy jak w drodze na Woodstock zapoznałam się z ekipą harleyowców a potem miałam ich za sąsiadów na polu namiotowym. :twisted: Ale dawno nie siedziałam na motorze...
Wysłany: 2006-10-28 16:16
Morgana szczęściara :D
A kiedy byłas na Woodstocku???
Wysłany: 2006-10-28 16:59
Jeśli pytasz o ten konkretny Woodstock, to było rok temu, a tak to jeżdzę już ładnych parę lat. :D Tylko w tym roku nie byłam, bo wybrałam CP.
Wysłany: 2006-10-28 18:05
ja w tym roku byłam po raz czwarty...Powiedz ze najlepsza miejscówa była w Żarach??
Wysłany: 2006-10-28 18:40
Owszem, Kostrzyn nie umywa się do Żarów, szczególnie dwa lata temu to wszystko było kiepsko zorganizowane... Ale na szczęście poprawili się i teraz znów jest fajnie! :D JA nie wiem jak będzie w przyszłym roku... chc e znowu jechać na CP... Tylko nie wiem czy będę miała za co, ostatnio jeden chłopak dał mi bylety za free, ale nie mam już z nim kontaktu...
Wysłany: 2006-10-28 19:36
No prosze...ile tu fanek gitary...moge wam grc bezkońca na gitarze. Czy nie ma nic leprzego prócz łaczenia pożytku z przyjemnoscią?Jeśli będe miał kiedyś okazje chwycic za instrument w waszym towarzystwie, nie odmówie sobie tej przyjemnosci. Zawsze tez możecie przyjechac do mnie do wocka i tam was poczęstuje muzyką.
P.S.: Nie speszyłem sie waszą rozmową, tylko dopiero dzis wlazłem na DP po ostatniej awari serwera. No...ładne rzeczy mi tu pisałyście...a temat o mnie? dajcie spokój...już raz był "Avatary By KostucH" i jakoś nie cieszył się powodzeniem...ale kto wie...dyskusja komentatorska to kusząca propozycja. Wasze szachy...wasza gra.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-10-28 21:57
[quote:88705d0b49="Narea"]szczęściary ogółem.... ani tu ani tu mnie nie było..... może w tym roku odbiję sobie :twisted:[/quote:88705d0b49]
Weź się ze mną i DarkMoną.
KostucHu a doczekam się na Twoją music strzalik@vp.pl
Wysłany: 2006-10-29 10:42
Już dobrze, już wysłałem, zapraszam do degustacji.
Wysłany: 2006-10-29 13:50
[quote:cc5ca97786="KostucH"]No prosze...ile tu fanek gitary...moge wam grc bezkońca na gitarze. Czy nie ma nic leprzego prócz łaczenia pożytku z przyjemnoscią?Jeśli będe miał kiedyś okazje chwycic za instrument w waszym towarzystwie, nie odmówie sobie tej przyjemnosci. Zawsze tez możecie przyjechac do mnie do wocka i tam was poczęstuje muzyką.
P.S.: Nie speszyłem sie waszą rozmową, tylko dopiero dzis wlazłem na DP po ostatniej awari serwera. No...ładne rzeczy mi tu pisałyście...a temat o mnie? dajcie spokój...już raz był "Avatary By KostucH" i jakoś nie cieszył się powodzeniem...ale kto wie...dyskusja komentatorska to kusząca propozycja. Wasze szachy...wasza gra.[/quote:cc5ca97786]
A żebyś wiedział, że chętnie bym posłuchala na żywo... To, zę się speszyłeś, to był żart. Tak się zastanawiałm jak zareagujesz, jak wejdziesz na stronkę i poczytasz wszystko... He he he, temacik trzeba założyć. :D
Wysłany: 2006-10-30 19:39
Świetny pomysł! Proponuję w Krakowie! Kostuch, co Ty na to?
Wysłany: 2006-10-31 19:12
Proponuje Poznań jakio miejsce koncertu tylko jak ja mam tam dowieśc dwie gitary i piec?
Wysłany: 2006-11-02 10:13
Do Pzń na studia sie wybierasz? Bardzo ładnie, będe miał ułatwiony kontakt z Tobą bo z Wrocka do Pzń sa dwie godzinki z hakiem jazdy pociagiem. Zobaczymy jak z tym koncertem...może kumpel użyczy mi piece...ale jak teraz dowieśc dwie gitary gdy jeden pokrowiec? :roll:
Wysłany: 2006-11-02 18:55
Taaa...w śpiworek? Frea Blathin jest na uniwerku na filologi angielskiej wiec już masz koleżanke :) Niestety repertuar mam na dwie gitary wiec nie moge wziąć tylko jednej, a skolei gitary od nikogo nie chce porzyczać bo to nie ta sama robota co na własnym instrumencie.
Wysłany: 2006-11-04 05:37
Przyjeżdzać mi tu do Krakowa i bez wymówek!