Goci- subkultura, czy styl życia?. Strona: 6

Dodano: 2010-02-18 15:15 Zmieniono: 2010-02-18 15:24

"To co było zmoderowane przez Łyska" o ja jebię! :)

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2010-02-18 15:29

Paskiewicz naprawde przesadzasz smutne co kurwa tu wypisujesz .

Dodano: 2010-02-18 15:36

gerogoth napisał(a):
Paskiewicz naprawde przesadzasz smutne co kurwa tu wypisujesz .

uderz w stół a nożyce się odezwą hehehe

oto wpadł największy gotycki krzywy bajerant na DP lol

chłopie, twoje podpisy pod zdjęciami typu "ale fajna dupcia", "kocham wampiry" albo "mmmmm" przeszły już do gotyckiego kanonu klasyki

Dodano: 2010-02-18 18:26

A miało być o kulturze !!
Jak pierwszy raz pojechałam na CP i chciałam zamknąć namiot na polu przy basenie na kłódkę, to mi zwrócono uwagę , że tu nie kradną.
W recepcji mozna było odebrać zagubione komórki, karty kredytowe, klucze i inne pierdoły.
Bardzo mi się to podobało , może by tak powywlekać , to co Was pozytywnie zaskakuje w Gotach.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-02-18 18:39 Zmieniono: 2010-02-18 18:43

Pozytywnie u gotów zaskakuje mnie rzadkie popadanie w agresję po spożyciu alkoholu. To miłe. :)

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2010-02-18 18:48

Mnie pozytywnie zaskakuje, że gdy powie się im "sp*****laj" nie prostestują i uwalniają nas od swej obecności hehe

to bardzo miłe z ich strony ^^

Dodano: 2010-02-18 18:57

:) Pasek przestań,bo się ze śmiechu jeszcze w pory zleję :> buhahahaha

a prawdziwego Gotha jeszcze nie spotkałem :) ale jak spotkam to podzielę się wrażeniami ^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-02-18 19:08

black_gothic napisał(a):
Bardzo mi się to podobało , może by tak powywlekać , to co Was pozytywnie zaskakuje w Gotach.

A może tak co negatywnie i nie zaskakuje a wyprowadza z równowagi...?

"Tonight's the night..."

Dodano: 2010-02-18 19:10 Zmieniono: 2010-02-18 19:46

Hardkill napisał(a):
a prawdziwego Gotha jeszcze nie spotkałem ale jak spotkam to podzielę się wrażeniami ^_^

Przecież "prawdziwi goci" nie istnieją; żeby istnieli musiałby istnieć ktoś, kto chciałby lansować się bezinteresownie. Lans jednak wynika z próżności i wyczucia jakiejś estetyki, zatem ex definitione musi być intencjonalnie ukierunkowany na odbiorcę, który potwierdzi sens lansowania się.

[dowcip]

Prawdziwi goci, to chyba jedynie to plemię germańskie, które zrazu zamieszkiwało południową część Półwyspu Skandynawskiego - jego członkowie byli gotami bezinteresownie.

[/dowcip]

Co cię nie zabije, to cię wkurwi

Dodano: 2010-02-20 14:42

Widzę, ze nie tylko w mojej wsi jestem jedyną Gotką ale po tej stronie Wisły.
Jakiś przygłup jeden zaczął wysmiewać się z Gotów i już nikt się nie przyznaje ?
Czarne jest piękne !!!Facet w garniturze to człowiek " vulgaris", facet w czerni i na dodatek w spódnicy to jest to.

Dodano: 2010-02-20 15:07

no spoko ale facet w czerni, garniturze czy spudnicy nie musi być od razu gotem ...

ja lubię wszystko wyżej wymienione, a mimo to gotem nie jestem 8)

a co do przyznawania się no to wiesz ... ludzie nie lubią przyznawać się do rzeczy, które są wstydliwe

Dodano: 2010-02-20 15:10

black_gothic napisał(a):
Widzę, ze nie tylko w mojej wsi jestem jedyną Gotką ale po tej stronie Wisły.
Jakiś przygłup jeden zaczął wysmiewać się z Gotów i już nikt się nie przyznaje ?
Czarne jest piękne !!!Facet w garniturze to człowiek " vulgaris", facet w czerni i na dodatek w spódnicy to jest to.

Ja to sie wstydze w spodnicy ... i jak na motor wsiasc..he ?

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-02-20 18:28

Jak chcesz to uszyję Ci taką z rozporkiem po... górę nóg , zapinany byłby na suwaczek.

Dodano: 2010-02-20 18:53

HBVILK napisał(a):

Ja to sie wstydze w spodnicy ... i jak na motor wsiasc..he ?

no co, kieca do góry i jedziesz heheh

Dodano: 2010-02-20 20:06

Majteczki dłuższe włóż i wstydu nie będzie widać.

Dodano: 2010-02-20 20:08

black_gothic napisał(a):
Majteczki dłuższe włóż i wstydu nie będzie widać.

haha zazwyczaj na te rzeczy to się mówi raczej 'duma' a nie 'wstyd'

strasznie wrzuciłaś gościowi. przeproś !! xD

Dodano: 2010-02-20 21:28

Paskievicz napisał(a):
[quote:6494924634="black_gothic"]Majteczki dłuższe włóż i wstydu nie będzie widać.

haha zazwyczaj na te rzeczy to się mówi raczej 'duma' a nie 'wstyd'

strasznie wrzuciłaś gościowi. przeproś !! xD[/quote:6494924634]

Przepraszać to powinien ktoś inny

Dodano: 2010-02-20 21:54

A czy gotowi wypada byc łysym?

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-02-20 22:06

black_gothic napisał(a):
Jak chcesz to uszyję Ci taką z rozporkiem po... górę nóg , zapinany byłby na suwaczek.

O Narazie to nie ma mi kto wyprasować koszulek a tu zaraz szycie i to z suwaczkiem :)) Czemu ja uciekłem z tej Polski

Dodano: 2010-02-22 09:42

HBVILK napisał(a):
A czy gotowi wypada byc łysym?

tak :)

.

bez tytułu no weź... Dodano: 2010-05-11 21:05

wiecie co? kocham WAS! :)

Dziękuję Wam bardzo za tak liczne komentarze, niektóre bardziej, niektóre mniej pomocne. Niektóre wyprostowały, niektóre podirytowały ale konstruktywnie i sprawiły, że mam jeszcze więcej dystansu do siebie. Oczywiście ile głów, tyle opinii, ale najważniejsze jest to że podjęliście temat. A obserwacja na bieżąco, jak toczyła się dyskusja forumowa naprawdę była ciekawym doświadczeniem.

Kończę te swoje wypociny zwane pracą licencjacką.
Jeszcze raz dzięki!

sie podnieciłam

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło