Goci- subkultura, czy styl życia?. Strona: 5

Dodano: 2010-02-15 18:11

Benjamin - whatever

Paskievicz napisał(a):
[quote:7adcc0cf15="Kolo_Zebate"]Poznałem np. gotkę, bardzo wredną gnidę. A na forum dnb poznałem też kilka fajnych osób.

Hmmm odczuwam od dłuższego czasu, że taką wredną gnidą na portalu jestem właśnie ja, oczywiście w mniemaniu portalowej większości. Lecz zrozumcie drodzy forumowicze - to wynika właśnie z mojej wewnętrznej wrażliwości !!! Bo jak patrzę na coniektóre foty albo wypowiedzi to ma 'czarna dusza' puszcza (czarnego oczywiście) pawia, a paw rzyga [/quote:7adcc0cf15]

Podnieca Cię ten fakt? ;D

Dodano: 2010-02-15 18:15

sphinxia napisał(a):

mnie ten fakt ewentualnie bawi odkrywa się przez to lizodupna i jakże skłonna do samozachwytów, oszalała na swym 'artystycznym' punkcie natura niektórych człeczków ... a cóżeż może być polewniejszego?

Dodano: 2010-02-15 18:25

Paskievicz napisał(a):
[quote:0af943791a="sphinxia"]

mnie ten fakt ewentualnie bawi odkrywa się przez to lizodupna i jakże skłonna do samozachwytów, oszalała na swym 'artystycznym' punkcie natura niektórych człeczków ... a cóżeż może być polewniejszego? [/quote:0af943791a]

Nie ładnie się naśmiewać z innych. Jesteś be, zepsuty i evil ;D

Żeś się tu chyba z takim kimś jednym sklonował? ;D

Dodano: 2010-02-15 19:31

sphinxia napisał(a):

Żeś się tu chyba z takim kimś jednym sklonował? ;D

o co to to nie, ja jestem prawdziwy oryginał ! haha

ale wróćmy do tematu MROKU bo zamulamy gorzej niż TrVe Goci

Dodano: 2010-02-17 17:54

Nikt Wam nie karze ubierać się na czarno i nazywać się Gotami.
Ja ubieram się na czarno bo lubię, specyficznie na czarno dla jasności.
Koło _Zębate - serdeczne wyrazy wspólczucia dla Ciebie.Mieszkasz w Częstochowie, mieście pielgrzymek katolików a na wychowanie ludzi , wśród których żyjesz,to się nie przekłada.To przykre, u mnie na wsi już lepiej jest jedna Gotka- ja i konkurencji nie ma.
A dawniej jak syna odwiedzili takze czarmi osobnicy i wywiesiłam pranie, trzy sznury czarnych ciuchów to się sasiadka pytała, czy jakiś pogrzeb był?

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-02-17 18:11

black_gothic napisał(a):
Nikt Wam nie karze ubierać się na czarno i nazywać się Gotami.
Ja ubieram się na czarno bo lubię, specyficznie na czarno dla jasności.
Koło _Zębate - serdeczne wyrazy wspólczucia dla Ciebie.Mieszkasz w Częstochowie, mieście pielgrzymek katolików a na wychowanie ludzi , wśród których żyjesz,to się nie przekłada.To przykre, u mnie na wsi już lepiej jest jedna Gotka- ja i konkurencji nie ma.
A dawniej jak syna odwiedzili takze czarmi osobnicy i wywiesiłam pranie, trzy sznury czarnych ciuchów to się sasiadka pytała, czy jakiś pogrzeb był?

Ta wieś to chyba jest głęboko w Rosji....

"Tonight's the night..."

Dodano: 2010-02-17 19:41

A mnie rozkazują ubierać się na czarno : nastrój i sumienie :-)

A tak poważnie, to po prostu kocham ten kolor.

Dodano: 2010-02-17 19:48

a ja kocham małe słodkie kurczęta !! ale nie ubieram się na żółto

Dodano: 2010-02-17 19:52

Paskievicz napisał(a):
a ja kocham małe słodkie kurczęta !! ale nie ubieram się na żółto

A szkoda. Do twarzy by Ci było :-)

Dodano: 2010-02-17 21:06

Paskiewicz i z panem Józkiem mógłbyś pogadać o kurczakach. Ja też lubię kurczaki, z rozna ,z chrupiutką skórką.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-02-17 21:28

Paskievicz napisał(a):

Hmmm odczuwam od dłuższego czasu, że taką wredną gnidą na portalu jestem właśnie ja, oczywiście w mniemaniu portalowej większości. Lecz zrozumcie drodzy forumowicze - to wynika właśnie z mojej wewnętrznej wrażliwości !!! Bo jak patrzę na coniektóre foty albo wypowiedzi to ma 'czarna dusza' puszcza (czarnego oczywiście) pawia, a paw rzyga

czy twa mhroczna dusza rzyga również czarnymi kamieniami?

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Dodano: 2010-02-17 21:43

sanctaputana napisał(a):

ne, tak mają tylko trVe GOCI

Dodano: 2010-02-17 22:00

Paskievicz napisał(a):
[quote:ab276cab34="sanctaputana"]

ne, tak mają tylko trVe GOCI [/quote:ab276cab34]

kłóciłabym się

Dodano: 2010-02-17 23:28

Pasek, wątpię że jesteś tutaj największą gnidą...
Skoro już wjechałeś na temat gotyckości zdjęć i puszczania pawia to powiem coś od siebie. Jak widzę, gdy ktoś kto pierdoli dużo o swojej niby gotyckiej i mhrocznej duszy wystawia 5 nieostrym, zaszumionym, syfiastym zdjęciom skundlonych zwierząt robionym komórką bądź innym gównem to ja rzygam dalej niż widzę. To jest jawna hipokryzja, przerost formy nad treścią, żenuaria. Poniżej krytyki. Nie jestem za cenzurą, ale do przesady!!!

Dodano: 2010-02-18 10:00

Ja to w ogole bym wipierdolił takie zdjęcia .. rozumiem, że ktoś nie ma sprzętu, ale już wolałbym w ogole nie zamieścić foty niz postawić klocka na publiczny widok :/

.

Dodano: 2010-02-18 11:56

sanctaputana napisał(a):
Pasek, wątpię że jesteś tutaj największą gnidą...

Też wątpię ale zjeżdżany jak takowa jestem hehe. Tyle, że niestety dla wszystkich takich się nieszczęśliwie składa, że mam ich opinie daleko i kompletnie poza granicami zwieracza odbytu

Mnie poza zeszmaconymi chomikami i innymi psiurami na zgniłych fotach razi bardziej takowa osoba, która ma często foty nie lepsze. W takim wypadku chomik wypada po stokroć lepiej i zawsze oceniam go pare stopni wyżej

Wszystkie problemy ogólnie wynikają to z tego, że większość naszych mrocznych dusz czy gotUFF ma na swoim punkcie totalnego narcystycznego pierdolca. Po zjebaniu ich fotek strzelają focha i oczekują zawsze "konstruktywnej krytyki". Dla nich konstruktywna krytyka obsranej foty na tle szafy musi wyglądać "pięknie wyszłaś/wyszłeś ale lepiej byłoby gdyby lekko zasłonić kaloryfer firanką". Jakiekolwiek "c**jowo wyszłaś/wyszłeś" nie ma dla nich jakiejkolwiek racji bytu

Dodano: 2010-02-18 12:25

Jacy goci takie foty

Lepiej byłoby czasami jakby tą meblościanką zasłonić niektóre...ekm...modelki. Taka meblościanka to chociaż ma jakiś urok PRLu i aż się łezka kręci w oku jak stoją na niej jeszcze bułgarskie filiżanki :D

"Tonight's the night..."

Dodano: 2010-02-18 12:45 Zmieniono: 2010-02-18 12:46

O - Pasek wkroczył na swój ulubiony temat oceniania itp zdjęć :D
Zgadzam się i z nim i z Harlekinem - mroczność mrocznością, ale ludzie! Może ciut szacunku dla tej mroczności? (Do tych co to zdjęcia komem robią na tapczanie w kwiatki itp.)

Phantom napisał(a):
Jacy goci takie foty

Strzał w 10.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-02-18 13:33

thistle89 napisał(a):
O - Pasek wkroczył na swój ulubiony temat oceniania itp zdjęć :D
bo to moje HOBY

Dodano: 2010-02-18 13:34

Paskievicz napisał(a):
[quote:414c593f27="thistle89"]O - Pasek wkroczył na swój ulubiony temat oceniania itp zdjęć :D
bo to moje HOBY [/quote:414c593f27]

Załóż wątek - może tym razem sie utrzyma na forum i nie wyląduje w archiwum

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-02-18 13:35

Dodano: 2010-02-18 14:56

Pasek, gdybym miała tylko czas i ochotę to spokojnie zrobiłabym Ci konkurencję w kategorii największa gnida DP, jakby się posypały jedynki to niejedna pseudo-gotyk-dama osrałaby się na miętowo.

Tak jak mówiłam, nie jestem za cenzurą, bo liczę na to, że ktoś znajdzie granice przyzwoitości w sobie, ale jeśli się tak nie dzieje uważam, że powinna być osoba, która będzie to kontrolować.

Nie mam nic przeciwko zdjęciom milusińskich, ale nie wiem co one mają wspólnego z mrokiem, zastrzegam, że nie mówię o wszystkich zwierzętach. Jeśli ktoś chce pokazać swoje pożal się boże zwierzaczki szerszej publiczności, niech chociaż zrobi to lepszą cyfrą i w jakimś bardziej gustownym otoczeniu niż zapyziała kanapa, pościel i meblościanka. Takie foty ewentualnie nadają się na absurdy naszej-klasy, ja takiego szajsu nie trzymałabym nawet na kompie. Sorry, ale od wczoraj jestem zniesmaczona :| Z bólem stwierdzam, że faktycznie lepienie garnków z gówna jest już bardziej estetyczne.

Dodano: 2010-02-18 15:07

sanctaputana napisał(a):
Pasek, gdybym miała tylko czas i ochotę to spokojnie zrobiłabym Ci konkurencję w kategorii największa gnida DP, jakby się posypały jedynki to niejedna pseudo-gotyk-dama osrałaby się na miętowo.

Tak jak mówiłam, nie jestem za cenzurą, bo liczę na to, że ktoś znajdzie granice przyzwoitości w sobie, ale jeśli się tak nie dzieje uważam, że powinna być osoba, która będzie to kontrolować.

Nie mam nic przeciwko zdjęciom milusińskich, ale nie wiem co one mają wspólnego z mrokiem, zastrzegam, że nie mówię o wszystkich zwierzętach. Jeśli ktoś chce pokazać swoje pożal się boże zwierzaczki szerszej publiczności, niech chociaż zrobi to lepszą cyfrą i w jakimś bardziej gustownym otoczeniu niż zapyziała kanapa, pościel i meblościanka. Takie foty ewentualnie nadają się na absurdy naszej-klasy, ja takiego szajsu nie trzymałabym nawet na kompie. Sorry, ale od wczoraj jestem zniesmaczona :| Z bólem stwierdzam, że faktycznie lepienie garnków z gówna jest już bardziej estetyczne.

Przemawia przez Ciebie agresja, złość, wsciekłość :)) a ja Ci powiem, że czasem mam niezły ubaw w pracy, jak w wolnych chwili wyskoczy jakieś bekowe foto z mebloscinką, żelaskiem, trumną, wampirem czy innym dziadostwem :)) nie ma to jak tania rozrywka :>

.

Dodano: 2010-02-18 15:12 Zmieniono: 2010-02-18 15:23

thistle89 napisał(a):
[quote:e012d05f53="Paskievicz"][quote:e012d05f53="thistle89"]O - Pasek wkroczył na swój ulubiony temat oceniania itp zdjęć :D
bo to moje HOBY [/quote:e012d05f53]

Załóż wątek - może tym razem sie utrzyma na forum i nie wyląduje w archiwum [/quote:e012d05f53]
wątków było kilka lecz po komentarzach u mnie w profilu corusz widać, że wpadły głęboko w mroczną duszę forum i mało kto je czyta

a DP już od dawna robi niesławną furrorę wśród mrocznego dzieciarstwa w postaci bycia czarniejszą odmianą fotki.pl. Od dawna jasne jest także, że jest to coraz bardziej portal towarzyski w sensie anonsów lub cyberrandki gdzie łatwo, po wystawieniu paru 5 można ustawić się na szybkie, mroczne GOTYCKIE j*banie Moje przypuszczenia potwierdzają się przynajmniej gdy rozmawiam z męską częścią forum. Zacytuję może słowa, z rozmowy ze mną, jednego z użyszkodników z zachowaniem jego anonimowości "ja stawiam tylko piątki bo czasem jest dobre z tego ruchanko".

(Wyciete ze wzgledu na treści obrażajace odczucia estetyczne) - Łysek ... jak będziesz miała trochę ochoty i czasu to zainteresuj się galeryjkami. Może dzięki temu ludziska zauważą, że gałę można dostać nie tylko ode mnie hehe.

Dodano: 2010-02-18 15:14

Paskievicz napisał(a):
i czasu to zainteresuj się galeryjkami. Może dzięki temu ludziska zauważą, że gałę można dostać nie tylko ode mnie hehe.

Mówisz i jedynce czy o lodziku ? <rotfl>

.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło