Dodano: 2009-02-01 16:04
Ja ostatnio oprócz mate, herbata zielona z dodatkiem ziół, malin i różnych takowych (100 % natury )... albo sama zielona czy czerwona ( oczywiście tylko liściaste) :)
Dodano: 2009-02-09 22:39
Ktoś z was zaopatruje się na necie może w herbatki dobre? Albo może samemu składa coś?
Dodano: 2009-02-10 02:29
| Lathea napisał(a): |
| Ktoś z was zaopatruje się na necie może w herbatki dobre? Albo może samemu składa coś? |
Lubię wzbogacić herbatkę w zależne od potrzeby ziółka czy witaminki, niestety niektóre składniki są w naszym kraju niedostępne i tutaj z pomocą przychodzi net :)
Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat
Dodano: 2009-02-10 14:06
| cold_sea napisał(a): |
| ostatnio popijam yerba mate , calkiem smaczna ale jakos niespecjalnie mnie ozywia , jednak co kawa to kawa :D |
oj racja :lol: ale mocna bez cukru i mleka to w ogóle :wink:
carpe diem
Dodano: 2009-02-13 22:41
| cold_sea napisał(a): |
| ostatnio popijam yerba mate , calkiem smaczna ale jakos niespecjalnie mnie ozywia , jednak co kawa to kawa :D |
Rany, nie wspominaj mi o tym. Strasznie negatywnie mi się to kojarzy z pewną nudną osobą, która non stop lata z całym "osprzętem" do parzenia yerba mate.
Podobno liście świetnie nadają się do podcierania pupy i gdzieś tak są wykorzystywane :lol:
Jeśli obrzydziłam, to wybacz
Teraz popijam winogronową, ciekawa w smaku.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-02-13 23:15
Z herbat reflektuję na kapuczino z cynamonem i kroplą śmietany :twisted:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-02-14 16:08
Lubie herbate zielona, fajnie uspokaja...chociaz, wszystkie herbaty sa dobre
Nitimur in vetitum - dążymy do tego co zakazane
Dodano: 2009-02-14 16:37
najlepsza jest herbatka we dwoje...
.... :wink: szczególnie o tej porze roku....:) ^_^ mizi mizi...:)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-02-14 17:10
W herbatce we dwoje to najlepsze jest to mizi mizi...
Dodano: 2009-02-14 20:09
nooo.....jeszcze....
lizu lizu...... :lol:

Dodano: 2009-02-14 21:06
i szast prast i hlast :twisted:
być może nie zrozumiałe :D
Dodano: 2009-02-15 20:56
We dwoje i mizi-mizi to ja wolę gorącą czekoladę ( nie mylić z przesłodzonym kakaem
)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-02-15 21:40
no tak... :wink: gorąca czekolada....:) też nada...^_^ hihihi...:) XD

Dodano: 2009-02-16 11:17
| thistle89 napisał(a): |
| W herbatce we dwoje to najlepsze jest to mizi mizi... |
Hell yeeeaah :twisted:
Dodano: 2009-02-16 23:27
To kto stawia ? :D
Dodano: 2009-02-17 02:32
Niech będzie ja stawiam dziewczyny.... :D tą gorącą czekoladkę.... :wink: przy najbliższej okazji...:lol: a co z mizi mizi... XD

Dodano: 2009-02-17 13:31
Dodano: 2009-02-17 13:31
Dodano: 2009-02-20 21:14
A ja reflektuję na czekoladkę :D Hardkill, przypomnę Ci tą propozycję, jak będziesz bliżej Krakowa 
Dodano: 2009-02-20 22:35
| Wampgirl napisał(a): |
Hardkill, przypomnę Ci tą propozycję, jak będziesz bliżej Krakowa ![]() |
Masz pecha - ze Szczecina bliżej do mnie ma - na Kaszuby :)
Temat herbata, a tu i czekolada i jakieś mizianie czy cuś...
Są inne fora do miziania 8)
Dodano: 2009-02-22 11:22
Eh koleżanko, zburzyłaś cały mój światopogląd. :lol:
A tak serio -> wróćmy zatem do herbaty.
Ja ostatnio piję grejpfrutową, tylko zapomniałam jakiej firmy. Pyszna jest :) Lubię też miętową z dużą ilością cytryny.
Dodano: 2009-02-22 12:45
Grejphrut? Hmmm. Czerwony? :)
Z owocowych kiedyś przypadkiem wzięłam od mamy ananasową - pyszna. Na przeczyszczenie :?
O czyn nie miałam pojęcia. Ale teraz już jej nie produkują chyba.
Zaraz cały światopogląd - idzimy na całość - wszechświat :lol:
Dodano: 2009-02-22 13:15
Tak, czerwony. Sprawdziłam - herbatka firmy bio-active. Z dodatkiem skrzypu podobno i soku z grejpfruta 
Dodano: 2009-02-22 13:34
Wampgirl napisał(a):
| Cytat: |
A ja reflektuję na czekoladkę Hardkill, przypomnę Ci tą propozycję, jak będziesz bliżej Krakowa ![]() |
Wampgirl...:) na pewno z przyjemnością przypomnę tobie o mojej propozycji jeśli będę w okolicach Krakowa... :wink: będę o tym pamiętać...:)
.nio... herbatka tak...bardzo lubię herbatki owocowe...^_^