Seriale. Strona: 6

Dodano: 2008-11-13 13:14

Drac-Moongroow napisał(a):
Też oglądałem Efunia pełnometrażową wersje :] ale na szczęście bez polskiego da binga

doubing to porażka:)

Dodano: 2008-11-13 13:18

ja bym obejrzał sobie "Gliniarz i prokurator" ... a co ... total oldskull

.

Dodano: 2008-11-13 15:58

Na dzień dzisiejszy oglądam Dextera i Kroniki Sarrah Connor.

Forever Begins.

Dodano: 2008-11-13 16:46

Sleeping_Giant napisał(a):
Mogliby powtórzyć Twin Peaks w jakiejś rozsądnej porze.

Jestem za, za, za!:-):-):-)
Twin Peaks jest niesmiertelny

"All influence is immoral"

Dodano: 2008-11-13 18:28

aktualnie Stargate :)
kultowo przezabawny Kindred:The Embraced :lol:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2008-11-13 20:17

Ja od miesiaca proboje obejzec pierwszy odcinek "robina z sherwood", niestety po 5 minutach zasypiam :<

Dodano: 2008-11-13 20:34

a ja aktualnie Stargate Atlantis :) hehe... Erzsebeth ^_^

Fourth Season ^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-11-16 15:10

Dexter :) lubie tego kolesia :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-11-16 15:37

Dexter to ten lekarz ćpun ?... :wink:

Dodano: 2008-11-16 15:42

[quote="HardKill"]Dexter to ten lekarz ćpun ?... :wink:

moze dalej okaże sie ze jest cpunem , jak narazie pracuje dla policji a po godzinach zabija ludzi/potwory. Taki hardcorowy wiedzmin naszych czasow

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-11-16 15:57

a no to trza luknąć na to choć raz, an nóż będzie lepszy od Buffy :wink:

Dodano: 2008-11-16 16:58

Przede wszystkim Dexter to ktoś z bardzo zwichrowaną psychiką,gdy był malym dzieckim na jego oczach diler nartkotykowy zamordował jego matkę.

Forever Begins.

Dodano: 2008-11-16 17:19

HardKill napisał(a):
a ja aktualnie Stargate Atlantis :) hehe... Erzsebeth ^_^

Fourth Season ^_^

a to jeszcze nie doszłam :) ale wprost ubóstwiam element komiczny w tym serialu :D
Thor... :lol:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Dodano: 2008-11-17 17:05

Sleeping_Giant napisał(a):
Przede wszystkim Dexter to ktoś z bardzo zwichrowaną psychiką,gdy był malym dzieckim na jego oczach diler nartkotykowy zamordował jego matkę.

normalny koles , przybilbym mu piatke

Dodano: 2008-11-19 19:40

Na TVN skończył sie właśnie pierwszy sezon Dextera, i muszę stwierdzić, że ostatni odcinek był zaskakujący i mroczny(jak cała seria zresztą). cała ta historia z Rudym i jego związkach z Dexterem była niezłym szokiem. Natomiast sam Dexter jest jedną z najbardziej niesamowitych postaci serialowych.

Forever Begins.

Dodano: 2008-11-19 20:02

Może i Dexter to koleś niesamowity ,ale generalnie nie jestem fanem seriali jedyne jakie toleruję to dwa o których pewnie wspominałem Stargate SG-1 i Stargate Atlantis :D :wink:

Dodano: 2008-11-19 21:11

HardKill napisał(a):
Może i Dexter to koleś niesamowity ,ale generalnie nie jestem fanem seriali jedyne jakie toleruję to dwa o których pewnie wspominałem Stargate SG-1 i Stargate Atlantis :D :wink:

moze az taki niesamowity to on nie jest , ale ja w zasadzie seriali nie ogladam a ten tak jakos mnie wciagnal , narazie dobrnąłem do 3 odcinka 2 serii

Dodano: 2008-11-19 21:15

Oby Telewizja Szatana kupiła następne serie.

Forever Begins.

Dodano: 2008-11-20 00:50

Zaskoczylo Was zakonczenie 1 serii? Czekajcie az obejrzycie serie 2 i koniec :] -> Mowa o Dexterze :]

3 seria jest rownie sympatyczna i zaskakujaca :D
Niestety w pelni jeszcze niedostepna :] Ale za miesiac bedzie :]

Dodano: 2008-11-20 17:09

mhm dzisiaj moze usiade i zobacze co dalej u dexa , kurde cholerny brak czasu ...

Dodano: 2008-11-20 23:18

Ogladał ktoś może "Moonlight" ? (Taka bajeczka o przystojnym wąpierzu detektywie, który tropi inne wąpierze :))

Śmieszy to trochę ale wciąga. No i niektóre scenki o podseksie erotycznym są baaardzo przyjemne :D

Dodano: 2008-11-21 09:22

SzmaragdowaNoc napisał(a):
podseksie

interesujace przejezycznie ciekawe czy zamierzone czy podswiadomosc wzieła górę :D

Dodano: 2008-11-21 18:36

Skąd jestes przybyszu, że nigdy nie słyszałes o takim neologizmie? :D

(z drugiej strony patrząc, to jednak mam ała na tym punkcie 8) )

Dodano: 2008-11-21 19:14

SzmaragdowaNoc napisał(a):
Skąd jestes przybyszu, że nigdy nie słyszałes o takim neologizmie? :D

(z drugiej strony patrząc, to jednak mam ała na tym punkcie 8) )

z bardzo daleka :)
ała ze lubisz czy zły dotyk ?

Dodano: 2008-11-21 19:48

(baaardzo lubię każdy dotyk :twisted: Ten zły również :twisted: )

Chyba offtopujemy :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło