Seriale. Strona: 4

Dodano: 2008-03-07 15:05

Moje ulubione seriale to "Kryminalne zagadki...", "Agenci NCIS", "Prawo i porządek: Sekcja specjalna", "Detektyw Monk" i "Matrioszki".

Potrafię współczuć cudzym bólom, ale nie przyjemnościom. Jest coś dziwnie nudnego w szczęściu innych ludzi. /A. L. Huxley/

:P Dodano: 2008-04-01 18:09

Re: :P Dodano: 2008-04-01 18:12

swartalf napisał(a):
:)

Emilowi gratulujemy pierwszego postu
A może napisze coś wiecej? :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-04-01 19:37

jak serial to "przyjaciele" :)
i był jeszcze kiedyś taki "kapitan hawk" pamieta to ktoś? :D

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Dodano: 2008-04-22 12:23

Ja osobiscie nie przepadam za seriakami, ale tak od czasu do czasu ogladam CSI Miami, CSI New York, CSI Las Vagas, Kosci i wladcy moch.

Czasami warto uciec od zycia...

Dodano: 2008-04-22 14:21

Dla mnie najlepszym serialem jest "Robin of Sherwood".
Angielska interpretacja przygód leśnej bandy wykreowana przez Richarda Carpentera. Mimo iż serial krecony był w połowie lat 80 tych, posiadał niesamowity klimat i naturalizm. Dzisiejsze plastikowe masówki nie dorastają mu do piet. Kocham ten serial za jego klimat, okultyzm i
To coś ... :D

Jest nikim ten, co nie ulepsza świata.

Dodano: 2008-04-22 17:30

Mscigniew napisał(a):
Dla mnie najlepszym serialem jest "Robin of Sherwood".
Angielska interpretacja przygód leśnej bandy wykreowana przez Richarda Carpentera. Mimo iż serial krecony był w połowie lat 80 tych, posiadał niesamowity klimat i naturalizm. Dzisiejsze plastikowe masówki nie dorastają mu do piet. Kocham ten serial za jego klimat, okultyzm i

Ot to :wink: Dużo bym dał, żeby to puścili znowu w telewizji.

Forever Begins.

Dodano: 2008-04-23 08:15

Moim ukochanym serialem i zarazem jedynym, który obejrzałam w całości ( i po kilka razy xD) jest "Ja, Klaudiusz" wydawałoby sie przedpotopowa produkcja z genialnym Derekiem Jacobi w roli tytułowej.

Widziałam też jeden odcinek "Dr. House" i chętnie sięgnę po kolei.

a czy ten cały "Rome" rzeczywiście jest taki dobry jak wszyscy mówią, bo ja podchodzę ze sporą rezerwą i odkładam obejrzenie na później?

:)

Dodano: 2008-04-25 07:43

Sleeping_Giant napisał(a):
[quote:2e149be069="Mscigniew"]Dla mnie najlepszym serialem jest "Robin of Sherwood".

Ot to :wink: Dużo bym dał, żeby to puścili znowu w telewizji.[/quote:2e149be069]

Jak to leciało pierwszy raz w telewizji to byłam bardzo mała, ale z tego co pamiętam to później powtarzali ten serial na TVN 7.

Dodano: 2008-04-25 10:11

Vammp napisał(a):
Ja osobiscie nie przepadam za seriakami, ale tak od czasu do czasu ogladam CSI Miami, CSI New York, CSI Las Vagas, Kosci...

zgadzam całkowicie z tymi pozycjami:) tego typu seriale można na okrągło oglądać i zawsze się znajdzie w nich coś ciekawego:)

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2008-04-25 15:58

Jedyny słuszny K.L.A.N.! - Klękajcie, Ludzie, Antychryst Nadchodzi!

Dodano: 2008-04-25 16:19

Dlaczego jeszcze nikt nie wymienił " Mody na sukces", dzisiaj był 3804 odcinek 8O , :D

Jest nikim ten, co nie ulepsza świata.

Dodano: 2008-04-25 16:28

Alpha-Sco napisał(a):
Jedyny słuszny K.L.A.N.! - Klękajcie, Ludzie, Antychryst Nadchodzi!

O zesz do DIABLA :twisted: zakochałem sie w tej interpretacji tytułu.

Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy

Dodano: 2008-05-22 00:02

Mscigniew napisał(a):
Dlaczego jeszcze nikt nie wymienił " Mody na sukces", dzisiaj był 3804 odcinek 8O , :D

gdyż moherowe berety to oglądają, a mój maż jak byliśmy u mojej babci i skazany byl na tegoż tasiemca kilku minutowa mękę podsumował To same gadające głowy - i w sumie miał całkowita racje

www.myspace.com/muzycznawyprawadolorien http://www.myspace.com/elficzka Zapraszam na magiczną audycję w tą środę od 22:00 do 00:?? słuchaj http://www.asradio.pl/ lub bezpośrednio tu http://www.asradio.pl/AudioSupport_live.m3u

Dodano: 2008-05-22 07:58

zaczęłam traktować wiadomości jak serial :wink: a poza nimi Simpsonowie,co odcinek to płacz ze śmiechu!

"Ostrożnie stawiaj kroki Bo w sobie masz swój Hades I w sobie cień głęboki I bezład razem z ładem" J.Kaczmarski

Dodano: 2008-05-22 11:01

a co z serialami o służbie zdrowia? ja jako wkręcona w temat lubię tylko 'królestwo' von triera. w szczecinie jest nawet jeden szpital, całkiem to ów królestwa podobny

Carpe jugulum

Dodano: 2008-09-21 11:12

Teraz fani serialów mnie wyśmieją

Znów powrociłem do seriali.. i zacząłem drugi sezon "Prison Break'a". Na początku byłem sceptycznie nastawiony do niego, że kicha... obejrzałem pierwszy sezon w dwa dni. Niesamowite postacie, nawet te "zle" mają niesamowity urok. Co odcinek, akcja się komplikuje, trzyma na bardzo wysokim poziomie, co powoduje, że chce się obejrzeć kolejny odcinek i kolejny, aby sie przekonać jaki będzie tego wszystkiego finał. Druga rzecz która mi się podoba, to spisek polityczny. Uwielbiam filmy i fabuły które tegoż tematu dotykają. Co prawda - znów dotyczy to stołka prezydenckiego, ale lepsze to, niż chodziło by o ufoludki Aaa i bardzo fajne jest to, że pierwszorzędne postacie nie zawsze muszą przeżyć i tu jest wielki plus tegoż serialu - nic do końca nie jest pewne.

Dodano: 2008-09-21 11:22

a ja se nie jestem fanem seriali, nudzą mnie po prostu na dłuższą metę.Jedynym wyjątkiem dla mnie jest Stargate SG-1 oraz Stargate - Atlantis

No może jeszcze serial " Rzym "

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2008-09-21 11:56

Nadchodzi wielkimi krokami 3 sezon "Dextera". W sieci juz można odnaleźć pierwszy odcinek, który w TV nie miał jeszcze premiery. Po obejrzeniu 2 poprzednich sezonów nie mogłem się doczekać kolejnego sezonu.

Dla ludzi lubiacych, gdy nie wszystko jest do końca jasne i czesto sytuacje sie komplikują.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D