Dodano: 2008-02-16 16:38
ostatnio w wolnych chwilach ogladam te na foxlife...szczególnie Chirurdzy.
Dodano: 2008-02-19 16:49
| Elfica napisał(a): |
| Jedyny taki, wyjątkowy a przede wszystkim niebanalny to ten z lat 80tych Robin of Sherwood. Aż z tej fascynacji weszłam w posiadanie wszystkich DVD z dodatkami :) |
Faktycznie serial ten jest świetny plus muzyka Clannad cóż dodać więcej??
Ale Ja mam drugi a może pierwsz typ "Miasteczko Twin Peaks" z muzyka A.Badalamenti. Lynch no coż jak zwykle klasa sama w sobie
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy
Dodano: 2008-02-19 20:56
Seriale...o tak :D rzadko w telewizji, częściej z internetu :wink: Przedw wszystkim CSI:Las Vegas,Miami,NY. Poza tym Lost, Prison Break i Desperate Housewives :D Chyba jestem uzależniona 
Dodano: 2008-02-19 21:13
| Andrzej napisał(a): |
|
Faktycznie serial ten jest świetny plus muzyka Clannad cóż dodać więcej?? Ale Ja mam drugi a może pierwsz typ "Miasteczko Twin Peaks" z muzyka A.Badalamenti. Lynch no coż jak zwykle klasa sama w sobie ![]() |
I tu zaskoczę! Jeśli chodzi o "Misateczko" to Lynch oficjalnie podpisuje się tylko pod kilkoma odcinkami!
Dodano: 2008-02-19 21:23
Z seriali to ja uwielbiam Robin Hooda z Michaelem Preadem i muzyka Clanned.Mistrzostwo!!!
Fuck the Christian
Dodano: 2008-02-19 21:37
"X- files" to już klasyka. Chociaż z czasem się popsuł bo ciągnęli go na siłę. Niezły był też "Profit", szkoda że nie powtarzali tego serialu. Lubiłam też "Kameleona" i "Mr. Monk". Wspólną cechą tych seriali chyba jest to, że główne postaci to dziwaki :-)
Nic jednak nie pobije "Mc Gyver"-a :-D
Dodano: 2008-02-19 21:49
| efunia napisał(a): |
| [quote:37dd1dcc41="Andrzej"]
Faktycznie serial ten jest świetny plus muzyka Clannad cóż dodać więcej?? Ale Ja mam drugi a może pierwsz typ "Miasteczko Twin Peaks" z muzyka A.Badalamenti. Lynch no coż jak zwykle klasa sama w sobie ![]() |
I tu zaskoczę! Jeśli chodzi o "Misateczko" to Lynch oficjalnie podpisuje się tylko pod kilkoma odcinkami![/quote:37dd1dcc41]
Tak i to jest widoczne w drugim sezonie ale klimat nadal pozostaje klimatem poza tym Lynch był producentem serialu i klimat nadal pozostaje ten sam.
Dodano: 2008-02-19 22:38
| necros napisał(a): |
| Z seriali to ja uwielbiam Robin Hooda z Michaelem Preadem i muzyka Clanned.Mistrzostwo!!! |
Widzę, że popularnośc tego serialu nie przemija z czasem co świadczy tylko o tym jak był on dobry a raczej jaki jest dobry.
Widziałem nową wersję z zeszłego roku cóz moge powiedzieć??Nie dorasta do pięt poprzedniej wersji.
Dodano: 2008-02-20 13:23
| Andrzej napisał(a): |
| [quote:ff03c8f8e1="efunia"][quote:ff03c8f8e1="Andrzej"]
I tu zaskoczę! Jeśli chodzi o "Misateczko" to Lynch oficjalnie podpisuje się tylko pod kilkoma odcinkami![/quote:ff03c8f8e1]
Tak i to jest widoczne w drugim sezonie ale klimat nadal pozostaje klimatem poza tym Lynch był producentem serialu i klimat nadal pozostaje ten sam.[/quote:ff03c8f8e1]
Tylko że jakby sam robił cały serial to byłoby to jeszcze lepsze
Dodano: 2008-02-21 22:47
| efunia napisał(a): |
| [quote:9cd2a48cad="Andrzej"][quote:9cd2a48cad="efunia"][quote:9cd2a48cad="Andrzej"]
I tu zaskoczę! Jeśli chodzi o "Misateczko" to Lynch oficjalnie podpisuje się tylko pod kilkoma odcinkami![/quote:9cd2a48cad]
Tak i to jest widoczne w drugim sezonie ale klimat nadal pozostaje klimatem poza tym Lynch był producentem serialu i klimat nadal pozostaje ten sam.[/quote:9cd2a48cad]
Tylko że jakby sam robił cały serial to byłoby to jeszcze lepsze[/quote:9cd2a48cad]
Mimo wszytsko będe bronił całej serii z całych moich piekelnych sił :twisted: Tak pierwszy jak i drugi sezon wbijają mnie w fotel choc drugi sezon jest przyznaję ci racje gorszy jakosciowo