Seriale. Strona: 13

Dodano: 2009-10-30 12:10

ooo "Przystanek...."tez kiedys ogladalam nalogowo wiel lat temu co prawda ale jednak :) i Jako gowniara "kochalam sie" w odtworcy roli Chrisa(kolesia z radia) :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-10-30 12:23

ja (jak i chyba większa część męskiej publiczności) miałem "sentyment" do Shelly

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2009-10-30 12:26

Ano ladna babka szkoda tylko ze ciuchy wtedy takie tragiczne noszono :) Faceci to jeszcze pol biedy ale kobiety-maskara..
Nie powiem do Eda mimo ze,a moze wlasnie dlatego..tez mialam sentyment :D
Ahh ta slabosc do dlugich wlosow :twisted:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-10-30 12:32

ja tam na ciuchy nie patrzyłem...

Dodano: 2009-10-30 18:52

Na tę chwilę numer jeden to "Californication". Odważny, świetny serial. Nawet nie wiem, jak mój zachwyt na jego temat mam wyrazić. Inne seriale teraz dla mnie są daaaleko w tyle.

Samper in altum; Memento mori

Dodano: 2009-10-31 10:02

Właśnie, Miasteczko Twin Peaks, oglądałam to jako dzieciak i strasznie mnie jarał ten serial, kocham też muzykę Angela Badalamentiego. Przystojni faceci tam grali i z lasek podobała mi się Sherilyn Fenn - taka nimfetka :wink:

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Dodano: 2009-10-31 15:16

obejrzyj go sobie znowu, ja już 2 razy go odświeżyłem, a i za kilka lat zrobię to na pewno znowu, bo to najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał. i tyle w temacie.

Dodano: 2009-11-01 09:23

o tak, pamiętam :)
I "Wesołe Kartinki", "Świat Młodych" i "Świerszczyk" w szkolnej świetlicy...

:) Dodano: 2009-11-01 09:32

A ja wciagnąłem po raz ktorys "Band Of Brothers" - bardzo fajna sprawa :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-11-01 09:54

A ja gdzies tu wspomiane 5 odcinkow Eastwick-babski bo baski serial ale przyjemnie sie oglada (poza tym kiedys bylam fanka i chyba nadal jestem,urody Rebecca Romijn Stamos )

Dodano: 2009-11-02 13:58

Ostatnio oglądnęłam w końcu "Szpital Królestwo" i bardzo mi się podobał :) jeszcze oryginalny, pomysłu Triera, bym chciała zobaczyć.

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Dodano: 2009-11-02 17:19

Hmmm... W sumie nigdy nie oglądałem zbyt długo żadnych seriali oprócz Kiepskich do których mam spory sentyment , świat według Bundych i Freinds. Tak żeby się pośmiać , odprężyć to seriale fajne ale im dłuższe tym wsumie gorsze. Przykład? Moda na sukces jest najlepszym przykładem.

"Wojna o pokój , jest jak pieprzenie dla cnoty"

Dodano: 2009-11-03 21:28

Oglądam sobie teraz Heroes'ów, jestem w 2 sezonie, wciąga jak spacer po ruchomym piasku.

Czekam też na 2 sezon Legend of the Seeker.

Dodano: 2009-11-03 21:32

Gothic_sun (Matuzalem)
Gothic_sun
dusza - SOMEWHERE IN THE REALM OF IMAGINATION, cialo - LUND/SZWECJA

A moje faworyty to: Dr House i Dexter...

All is only illusion...all except the music! "Music is a place to go to take refuge. It is a sanctuary from mediocrity and boredom. It is innocent and it is a place you can lose yourself in thoughts and memories and intricacies.”

Dodano: 2009-11-03 22:38

Gothic_sun napisał(a):
A moje faworyty to: Dr House i Dexter...

Popieram :) Dlugo by szukac takiego serialu jak House..calkiem przyjemnym serialem jest rowniez Scrubs czy jak kto woli Hoży Doktorzy :D

Dodano: 2009-11-04 09:41

Też się zgadzam :)

A oglądał ktoś "FlashForward - Przebłysk jutra" ?
Czy jakoś tak.

Niedługo poleci na axn, ale mnie w domu nie będzie chyba

Serial o tym, jak to ktoś tam (pewno amerykancy) "zatrzymali świadomość" ludzi na całej Ziemii na 2 minuty i o konsekwencjach tego czynu.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-11-04 11:26

thistle89 napisał(a):
Też się zgadzam :)

A oglądał ktoś "FlashForward - Przebłysk jutra" ?
Czy jakoś tak.

Niedługo poleci na axn, ale mnie w domu nie będzie chyba

Serial o tym, jak to ktoś tam (pewno amerykancy) "zatrzymali świadomość" ludzi na całej Ziemii na 2 minuty i o konsekwencjach tego czynu.

hmm, może być w miarę dobry

opis na filmwebie: http://www.filmweb.pl/f501265/Flash+Forward+Przeb%C5%82ysk+Jutra,2009/opisy

na razie tylko 1 sezon wiec mozna sie zainteresowac na biezaco bo nowi Lości dopiero w styczniu :|

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-11-04 15:28

Jest dobry, ale powoli się rozwija. Tymczasem dzisiaj premiera remake'u V. Ale nie wiem czy obejrzę przed sobotą

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2009-11-04 16:12

House jak najbardziej, a ja dorzuciłabym jeszcze Przyjaciół i serial który niedawno odkryłam, a nazywa się Big Bang Theory :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-11-04 21:24

dexter....

tyle w temacie.

Dodano: 2009-11-04 22:21

Heheh "Friends'ow"to ja kiedys wszytskie 10 sezonow mialami znam chyba kazdy odcinek na pamiec,mimika twarzy i generalnie poczucie humoru Chandlera zabija poprostu :)
Jedna z lepszych scen -kiedy psychofanka Joeya przychodzi do nich do mieszkania,scena polewania woda mnie rozjebala(dokaldniej mina chandlera podczas polewania) :D

Dodano: 2009-11-05 06:35

Haha zajebisty moment :lol: ale mnie i tak rozwaliła końcowa scena pierwszego odcinka pierwszego sezonu, kiedy Chandler parodiuje Joego krzycząc "Jestem drewniany! Jestem drewniany!" i wykonuje ruchy ala Pinokio :D

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2009-11-05 11:52

Dodano: 2009-11-05 18:38

mnie nigdy żadne sitcomy ani nie bawiły ani grzały...

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-11-06 00:20

to 10 moich ulubionych seriali:

Twin Peaks
Latający Cyrk Monty Pythona
Lexx
the Simpsons
Family Guy
Archiwum X
Nagi Patrol
Alternatywy 4
On the Air (mało znany serial Davida Lyncha)
Świat według Bundych :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło