Dodano: 2007-10-24 10:05
| Wild_Child napisał(a): |
| I ptaki urządzą sobie na Tobie gniazda. Spójrzmy na to z lepszej perspektywy |
Pierdole! Chce zostać małym kamyczkiem i leżeć na dnie Rowu Mariańskiego :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-10-24 10:21
| KostucH napisał(a): |
|
Pierdole! Chce zostać małym kamyczkiem i leżeć na dnie Rowu Mariańskiego :twisted: |
Ale nuda :D
A Hmm po śmierci? Hmm rozegram życiową partyjkę szachów z panem Śmierci :) Ponoć z niego zacny gracz :D
Dodano: 2007-10-24 11:09
Niekoniecznie nuda... przy odrobinie szczęścia trafi do pałacu lorda Dagona, czy innego Cthulhu i zostanie jego nadwornym kamieniem xD. Zrobią z niego jakiś amulet, posążek, ewentualnie kamień do żucia... xDD
...co do pana Śmierci - też bym chętnie z nim zagrał :)
Dodano: 2007-10-24 11:31
a ja bym się chętnie piwa z Odynem napiła :D ewentualnie z jakimiś zacnymi wojami w Valhalli :D 
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2007-10-24 12:32
| przy odrobinie szczęścia
|
hehe dobrze powiedziane przy odrobinie szczęścia :) Może ktoś by zanurkował na 10911 metrów i Kostuszka wyłowił :D. A potem ten ktoś to znalezisko dałby staremu dziadowi, a tenże dziad ssał i miętolił kamyczek w gębie jako landrynkę przy niedzielnym modlitewniku :D
Dodano: 2007-10-24 12:34
Mądrze rzecze Decadence, polać Jej :twisted:
Odwiedziłbym też krainę azteckich bóstw, rozległe dżungle, w których rządzi Tezcatlipoca... :wink:
...co do KostusZka ;] nieciekawy los mu gotujemy xD... i nie wiem co gorsze - jęzor starego dziada, czy najeżona mackami, obślizgła gardziel Cthulhu xD
Dodano: 2007-10-24 14:17
| ...co do KostusZka ;] nieciekawy los mu gotujemy xD... i nie wiem co gorsze - jęzor starego dziada, czy najeżona mackami, obślizgła gardziel Cthulhu xD |
P.S.: Czyzbym był zdesperowany?
Dodano: 2007-10-24 15:15
| Paskievicz napisał(a): |
| Loool :) |
Dodano: 2007-10-24 19:17
mam czasem takie dziwne jazdy, jak ten temat, osobiscie uwazam, ze po smierci nic nie ma, nie sadze, zeby bylo jakies zycie po zyciu jak pisal Moody. Nie wierze tez w istnienie piekla, czy nieba...
Dodano: 2007-10-24 19:30
| Selene69 napisał(a): |
| mam czasem takie dziwne jazdy, jak ten temat, osobiscie uwazam, ze po smierci nic nie ma, nie sadze, zeby bylo jakies zycie po zyciu jak pisal Moody. Nie wierze tez w istnienie piekla, czy nieba... |
Dodano: 2007-10-24 19:41
po smierci kurwa, albo bedzie piekło, valhala, niebo albo kurwa nic -jak umre to wam powiem ...
Jest nikim ten, co nie ulepsza świata.
Dodano: 2007-10-24 19:58
...dziękujemy za tę, jakże głęboką, wypowiedź xD... :twisted:
Dodano: 2007-10-24 20:52
| nimdraug napisał(a): |
| A ja nie chce umierać w ogóle... |
ambitnie...
ja tam bym nie chciała żyć wiecznie - nudno by mi było :wink:
Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...
Dodano: 2007-10-24 21:16
...wszystko co żyje, musi umrzeć - koło życia...:D
Dodano: 2007-10-24 21:23
Posmiertnie ponoc kazdy trafia do krainy stworzonej we wlasnej wyobrazni przez lata... CZyli ja trafie do zamglonego Avalonu xD
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
Dodano: 2007-10-24 21:26
O rraaannnyyyyy... trafię do zdziczałego świata, w którym rządzi las... xD I będe miał różki i ogonek, będe słuchał wichrów i polował na omamieńców... ale jazda xDD
Dodano: 2007-10-24 22:00
| Grim_demon napisał(a): |
| Posmiertnie ponoc kazdy trafia do krainy stworzonej we wlasnej wyobrazni przez lata... |
Dodano: 2007-10-24 22:12
Juuuuuuuuuuu, no to jazda bez trzymanki, bo i mnie by spora kasacja przydała :twisted:
Dodano: 2007-10-24 22:28
| KostucH napisał(a): |
| [quote:c2af7b7882="Grim_demon"]Posmiertnie ponoc kazdy trafia do krainy stworzonej we wlasnej wyobrazni przez lata... |
lol, Grim, lepiej nie, to byłoby dziwne miejsce, prawie jak z Alicji w Krainie Czarów, wersja dark :lol:
Kostuch wciśnij "reset" i po sprawie :wink:
Dodano: 2007-10-25 07:25
| Selene69 napisał(a): |
| Kostuch wciśnij "reset" i po sprawie :wink: |
Gdyby mój "drugi świat" miałby być złożony z tego co sobie wyobrażałem i wyobrazam to ja poprosze o nieśmiertelność :roll: - na wynos :lol: