Dodano: 2008-04-22 16:40
| Semjan napisał(a): |
| :arrow: Narea :* dzia Misiek :)
|
że CO??? Misiu, wyrażaj się, ja Cie proszę, jakoś w sposób zrozumiały... :wink:
Dodano: 2008-04-22 17:50
Witam wszystkich melduje sie kolejna z kawoszek
:arrow: Nareuko a Ty wiesz że koncerty sie 3.05 w Olsztynie szykują? :roll: :twisted:
Dodano: 2008-04-22 18:45
sprobuje jeszcze raz, moze ktos uslyszy :)
dzien dobry wieczor panstwu :)
nie jestem taki maly zeby mnie nie zauwazac :wink:
u was tez chlodny wieczor??
życie jest poszukiwaniem prawdy, której nie ma
Dodano: 2008-04-22 19:13
O w koncu nasze kobiety sie pojawily :)
:arrow: Solitary - dziekuje za troske i trunek :)
:arrow: Narea - bylem wczoraj u pigularza, ale to dopiero poczatek przygod - no niestety... Wszystkie plany i wyjazdy niestety musze na najblizszy czas odwolac
:arrow: Macabrio - dziekuje :* Tobie za wszystko :*
:arrow: Semek - dzieki za formalnosci - dodalem Was :)
Kurcze, ale mi sie na podziekowania zebralo :)
A tak na marginesie to niech ktos otworzy okno bo chyba trzeba wywietrzyc tutaj...jakis dziwny the-fethor wyczuwam :twisted:
Dodano: 2008-04-22 19:18
No No Dottore faktycznie taki jesteś dzisiaj Milusny wszystkim dziękujesz. Piwa Ci nalać? :twisted: Bo ja sobie popijam właśnie zgadnij jakie? 8)
Dodano: 2008-04-22 19:47
| macabria napisał(a): |
| No No Dottore faktycznie taki jesteś dzisiaj Milusny wszystkim dziękujesz. Piwa Ci nalać? :twisted: Bo ja sobie popijam właśnie zgadnij jakie? 8) |
Macabrio - piwa chcesz mi lac? Mi teraz alkoholu nie mozna, choc nie ukrywam, ze juz czuje zapach zblizajacej sie do mnie sporej dostawy Absynthu :lol: Wypijemy ją we wlasnym, wspolnym gronie - jak juz bedzie wszystko dobrze i uda nam sie spotkac :) A tymczasem wracam do loza... Drugi sezon Rzymu czas w koncu zaczac bo pajeczynami zajdzie
P.S. Macabrio - Ty wiesz, ze ja wiem co Ty tam masz :) - zapewne ma to cos wspolnego z zielonym kolorem, z facetem i lodowka
ale to nasz secret
Dodano: 2008-04-22 19:55
| :arrow: Nareuko a Ty wiesz że koncerty sie 3.05 w Olsztynie szykują? :roll: :twisted: |
Ty mnie mów co i jak natychmiast!!! :wink:Chociaż jest możliwość, że z powodu matur będe miała wszysttkie imprezy w tym czasie odwołane...
| Dottorro napisał(a): |
Narea - bylem wczoraj u pigularza, ale to dopiero poczatek przygod - no niestety... Wszystkie plany i wyjazdy niestety musze na najblizszy czas odwolac
|
Lepiej w końcu późno niż wcale... Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie w porządku Rosomaku :wink: a miejsca mamy już z Sis zaklepane, będziemy na pewno :twisted:
Dodano: 2008-04-22 20:06
| dr_Faustus napisał(a): |
|
Macabrio - piwa chcesz mi lac? Mi teraz alkoholu nie mozna, choc nie ukrywam, ze juz czuje zapach zblizajacej sie do mnie sporej dostawy Absynthu :lol: Wypijemy ją we wlasnym, wspolnym gronie - jak juz bedzie wszystko dobrze i uda nam sie spotkac :) |
Z tą butelkę, z tamtym butelkę tu spotkanie tam spotkanie :D butelek Ci nie nastarczy Synek :lol:
P.S. pozdrawiam pracusia z Torunia. S. ściskam Ciebie cieplutko! dasz radę.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-04-23 05:56
Witam w ten uśmiechnięty poranek :!:
Pomimo kwasów w pracy mam dziś pozytywne podejście do WSZYSTKIEGO 
Dodano: 2008-04-23 07:06
Witaj Przyjacielu
Nie przesadzaj z tym usmiechaniem, mi nie do smiechu... A z tymi butelkami to spokojna Twoja zapracowana - "butelkow" nie zabraknie
Pozdrawiam Druhu
Dodano: 2008-04-23 07:50
WITAM KOCHANI!!! :D Takiego humoru dawno nie miałam! Od kilku dni cały czas jestem śmiechnięta, ale teraz mają mnie chyba za wariatkę! Cały czas śmieję się w głos...! Teraz wiem co znaczył dla mnie ten budynek, do którego codziennie zmierzałam. Jestem już niemal wolna! Z tej okazji stawiam wszystkim po... kolejce! :D Kto pierwszy? Od samego rana zabawa udana! :D Jeee... jakie pierdoły ja gadam...
Dodano: 2008-04-23 10:33
Witaj Narea :)
Z tym wariactwem to jest tak - jestes Mistrzyni
ale oby wiecej takich pozytywnych wariatow jak Ty
Co sie tyczy HF to cieszy mnie, ze juz wszystko dograne - ja czekam teraz tylko na jakies newsy kto jeszcze dolaczy do skladu poza Testament i Moonspell. Bo jesli na tym by mialo sie zakonczyc to bede niepocieszony troche, tym bardziej ze Moonspella zaliczylem w swoim zyciu juz kilka razy. A w tym roku zadnych przeciekow od organizatorow niestety nie posiadam, szkoda...za rzadko bywam w Ortelsburgu chyba...
Aha - mi mozesz postawic...mnie na nogi 
Dodano: 2008-04-23 11:41
Witam Was droga dekadencjo DP
S. dzięki za wiarę:**
Doktor oboje dostaliśmy po 7 dni, jak w The Ring :lol: mój termin upływa w piątek :twisted:
Po 2 dniach abstynencji, wróciłam do dawnych nawyków, piję właśnie kawę, zapalam papierosem, stwierdzam, że będę kręcic sama papierosy, mam już receptę na proporcje tytoniu yay i będzie: ten papieros ma coś z blanta, mimo, że smakuje wanilią :lol: dobra, pojeb ze mnie, wiem
Dzisiaj rano zostałam zniszczona przez mojego partnera sparingowego, 15 min spontanicznej walki, jeden zgrabny lewy prosty w nos (niestety lewy to on ma mocny), upośledzony unik i leżę jak długa z rozkwaszonym nosem, a co, trza kożystac z pięknej aury i się troche poruszac w plenerze
Pozdrawiam Was, miłego dnia, spadam do pracy
ba baj
Dodano: 2008-04-23 12:03
Witaj Selenko :*
| Selene69 napisał(a): |
| Doktor oboje dostaliśmy po 7 dni, jak w The Ring :lol: mój termin upływa w piątek :twisted: |
Tak sie zastanawiam...My wczoraj podczas rozmowy telefonicznej o tym rozmawialismy? Wybacz, ale chyba mi ucieklo cos
ale to przez to, ze pewna rzecz mi spedzac zaczyna sen z powiek
Ale jesli juz jestesmy przy tych dniach to moj termin wybije wraz z decyzja mego pewnego nIcko-MIENNIKA...
Dbaj o siebie Szalencze bo wiesz, ze martwimy sie o Ciebie...tym bardziej, ze cos musi dojsc do skutku o czym rozmawialismy wczoraj
Pielegniaro Ty moja
Dodano: 2008-04-23 13:07
| dr_Faustus napisał(a): |
| Witaj Narea :)
Z tym wariactwem to jest tak - jestes Mistrzyni ale oby wiecej takich pozytywnych wariatow jak Ty
Co sie tyczy HF to cieszy mnie, ze juz wszystko dograne - ja czekam teraz tylko na jakies newsy kto jeszcze dolaczy do skladu poza Testament i Moonspell. Bo jesli na tym by mialo sie zakonczyc to bede niepocieszony troche, tym bardziej ze Moonspella zaliczylem w swoim zyciu juz kilka razy. A w tym roku zadnych przeciekow od organizatorow niestety nie posiadam, szkoda...za rzadko bywam w Ortelsburgu chyba... Aha - mi mozesz postawic...mnie na nogi ![]() |
Buahahahaha.... :twisted: Ty się ciesz, że ostatnimi dniami mnie nie widzisz... :twisted: takie szaleństwo, zabawa że chyba byś nie wytrzymał :lol: Nie ma smutania! Jest zabawa! Nawet pogoda się cieszy razem ze mną :D
A co do HF to ja tam jadę głównie popatrzeć na Moonspella, posłucham przy okazji :lol: :wink: Testament tak sobie mi wchodzi, ale miło będzie uczestniczyć w doobrej zabawie. A w Szczytnie będę już około 11-12 w sobotę więc wiesz, szykuj KAWĘ wzmocnioną jakimś dobrym trunkiem :wink:
Dodano: 2008-04-23 15:10
Nie ma to jak wyjść z pracy, dotrzeć na chatę i oddawać się słodkiemu nic-nie-robieniu :lol:
Dodano: 2008-04-23 18:42
:arrow: Nareuko śliczna nie pamiętam co będzie grało kurrde postępujący sklerotyzm :roll: ale na pewno closterkeller
|
weź przestań czarować Piekna, bo jeszcze pojadę :wink: A że 3 maj to sobota przed moim pierwszym egzaminem to wiem, że na pewno siła wyższa zarządzi "siedzenie na dupsku i UKANIE", choć nie wiem po co... :roll: co miała się nauczyć to nauczyłam, trzy lata w dupsko na tym zadupiu ale jednak...
BRY w ogóle Pieknej Pani(: czekolady gorącej z wkładeczką?(:
Dodano: 2008-04-23 18:55
Czekolady poproszę strasznie mnie gardło boli
a co do tych koncertów to ma to być jakiś festiwal Słonko...i tu jakieś dziwne rzeczy sie dzieją na plakatach na mojej uczelni widnieje że to w Olsztynie a u mnie w mieście że u nas :roll: Czyli nic nie wiadomo co za masakra 8)
Dodano: 2008-04-23 19:07
No to czekolada dla Pięknej raz(: A jeśli coś się kroi to daj znać, ja we wszystkowiedzącym panu G. nic nie znalazłam... Może ucieknę przez okno... Nie ma jak to pawie czwarte piętro... No, trzecie i pół, ale da radę :wink:
Dodano: 2008-04-23 19:38
:arrow:
Narea.... zrób proszę porządek z tymi śmietnikowymi-postami. Nie mam zamiaru czytać głupich przepychanek. Zapraszam na obopólny priv i tam uskuteczniajcie takie zabawy. :arrow: :
Dodano: 2008-04-24 06:50
Robiłam już coś tam misiu wcześniej, dopiero teraz mogłam w dwie chwilki, kiedy net już sprawny, pozałatwiać wsio.
Kolejny dzień głupawki moi mili! Zapraszam do ogólnych wariacji radosnych!(: Tylko nie próbować mnie zdenerwować, mój żoładek przeżywał właśnie nieuzasadnione rewoluje a jesli tak jest, szyskować się na przyszłego wkurwa moje Misie, za co z góry przepraszam. A teraz mykam, teatr na mnie czeka... 8)
Dodano: 2008-04-24 07:03
Witaj Narea, Semek
| Semjan napisał(a): |
| :arrow:
Narea.... zrób proszę porządek z tymi śmietnikowymi-postami. Nie mam zamiaru czytać głupich przepychanek. Zapraszam na obopólny priv i tam uskuteczniajcie takie zabawy. :arrow: : |
Spokojnie Bracie - tak jak Narea rzekla, wczoraj juz pierwsze porzadki poczynilismy, wszystko pod kontrola. Od dzis w tym miejscu przepychanek zadnych nie bedzie. Jesli ktos bedzie probowal siac jakikolwiek fetor - wyleci na zbity pysk. Na takie zachowania niech sobie pozwala gdzie indziej. Tyle w tym temacie - jak nie ma po dobroci - bedzie innymi srodkami to zalatwiane :lol:
A teraz przejdzmy w spokojnych nastrojach do porannego obrzadku kawowego :)
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-04-24 13:40
Po "Mistrzu i Małgorzacie" w olsztyńskim Jaraczu witam szanowne grono. Jak słychać, nie odchamiłam się ale jestem POD WRAŻENIEM, i to niezłym. Olsztyński Wolandzie! Dzięki za przywrócenie wiary w teatr!(: Gdyby too jeszcze nie była loża...
:arrow: Doktorze, dzięki wielkie za wczorajszą rozmowę. Jestem już spokojna, ale czujna...
A tak w ogóle, jak wam sie podoba? Juz nie używam odświerzacza tylko otworzyłam szeroko wszyyyyystkie okna! :D Wioseeeenneeee poooorząąąądki....!!!!!!!! :twisted: :D :wink:
Dodano: 2008-04-24 14:06
| Narea napisał(a): |
|
:arrow: Doktorze, dzięki wielkie za wczorajszą rozmowę. Jestem już spokojna, ale czujna... A tak w ogóle, jak wam sie podoba? Juz nie używam odświerzacza tylko otworzyłam szeroko wszyyyyystkie okna! :D Wioseeeenneeee poooorząąąądki....!!!!!!!! :twisted: :D :wink: |
Nareo - nie ma za co mi dziekowac
i w razie co - polecam sie na przyszlosc, mozesz na mnie liczyc Malenstwo :) Co zas sie tyczy odswiezaczy, chemikali i innych uzdatniaczy powietrza, to powiem tyle - nie ma jak porzadny przeciag i wpuszczenie troche naturalnego zapachu wiosny w nasze kafejkowe sciany :) I tego sie trzymajmy
Pozdrawiam fanke Mistrza i Malgorzaty
Dottore
Dodano: 2008-04-24 15:06
Wiesz, jak trzeba będzie to zgłoszę się na zaplecze do głównodowodzącego pijaka i wezmę od niego miotłę - nawet pajęczyn pod sufitem nie zauważszysz :twisted: A tak w ogóle, gdziez to szanowne grono kawospijaczy wymiotło...? To co, nikt nie chce dobrego ciacha do kawy...? :twisted: