Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

Zapraszamy Wszystkich na: DIGITAL SIN 6 [img:ac633e964b]http://img160.imageshack.us/img160/9918/ds62vr5.jpg[/img:ac633e964b] MIEJSCE I CZAS: 18 listopada 2006 Kraków
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/868/DIGITAL-SIN-6-Krakow-18-11-2006
Ktoś tu chyba zapomniał wspomnieć o kilku świetnych epizodach w nieco innym składzie. Np. Born Again czy Headless Cross to niby kto nagrał?? Pal licho że niema na nich Osbou
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1124/Black-Sabbath
Bardzo sprawna recenzja, operujesz ładnym językiem. Osobiście brakuje mi w niej kilku detali, ale zajrzałam z ciekawości, ponieważ została mi polecona- i nie mam czego żał
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1380/Grave-Digger-Liberty-or-Death
[quote:8700c08414="Andrzej"]Pluton, Urodzony 4 Lipca, Full Metal Jacket, Łowca Jeleni-ostre i poważne Good Morning Vietnam-Robin Williams jako dj radiowy w wietnamie-lekki, prz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1636/Filmy-o-tematyce-wojennej
Piękne i jedyne w swoim radzaju szaro zimowe, brudne niebo.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1892/co-widzicie-wlasnie-za-oknem
Czy ktoś z was gra w MtG lub inne karcianki? jeżeli niedokońca ten temat jest dla was zrozumiały to polecam [url]http://www.wizards.com/magic/welcome.asp?dcmp=ILC-MTG062006FP[/
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2404/MtG-i-inne-karcianki
Recka OK. Jak zawsze Gniewko "krótka, zwięzła i na temat" ale... No właśnie po co porównanie Sodom do kapel z Bay Area skoro wiadomo, że to kapela z Niemiec (o czym swoją
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2916/Sodom-quot-Agent-Orange-quot
Właśnie dostałem super wiadomość od szefa - "Sorry, ale kasę na projekty nam obcięli. Pracujesz tu do końca miesiąca." Heh...po prostu pięknie. Jak już znalazłem prac
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3940/Po-prostu-pieknie
Przesłuchalem te 30 sekundowe dema i brzmia zupelnie inaczej niz dotychczasowe poczynania Chiasm. Nie ma jednak co dzielic skory na niedziwedziu. Poczekam na longplay.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4196/Chiasm-Reform
jesli temat juz byl to z gory sorry A wiec: jak rozumiec milczenie u kobiet? Czy to ze sie nie odzywaja oznacza to iz stracily zainteresowanie i w ten zalozmy subtelny spos
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4452/Milczenie
"Breeding The Spawn" wyprzedził swoje czasy niesamowitym połączeniem techniki i brutalności przekazu, niewiele płyt może się z nia równać, a gdyby nie fakt że brzmienie m
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4964/Suffocation-Breeding-The-Spawn
Tak sobie siedzę i myślę, co trzyma ludzi na tych ziemskim łez padole? Jakimi wartościami się w życiu kierują? Do czego dążą? Chciałabym poznać wasz opinie ;) Oczywiś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5220/Cele-w-zyciu
Szukam kierowcy zmiennika na trasie Elbląg-Bolkowo, kogoś z Gdańska, Elbląga lub okolic. Albo szukam kogoś kto jedzie samochodem i ma wolne 2 miejsca. halldor79@yahoo.pl (
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5476/Transport-na-Castle-Party-szukam
Lubiłem Peccatum, ceniłem solowy epizod z qausi symfoniką, ale naprawdę żal mi Cesarza... Może jednak, skoro Immortal powrócił...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5732/Ihsahn-After
to jest małe trójmiasto prośba do moderatorów lub administratora czy mógłby utowrzyc na forum w regionalnych miasto Wejherowo?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6500/Wejherowo-Reda-Rumia
Jeżeli ktoś reflektuje na dwa bilety na jutrzejsze "Akordy słów czyli rock metal symfonicznie" w Operze, to bardzo proszę. Mogą być do odbioru jutro do 13:30 w Collegium Mai
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7268/Oddam-bilety
KYPCK musiał zrezygnować w tamtym roku, za to teraz będą, no no, skład doborowy, oby tak dalej:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7780/Satyricon-Kypck-Cro-Mags-i-inni-na-Brutal-Assault-16
Zachęcam wszystkich do zapoznania się z ofertą tych kursów:) http://www.kursyfotograficzne.org/ Znajdziecie tu ciekawe pomysły na spędzenie wolnego czasu. Plenery to miejs
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8036/Kreatywne-kursy-fotograficzne-w-plenerze
Dupy pewnie nie urwie (jak większość solowych projektów), ale i tak kupię :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9316/Solowy-projekt-basisty-Iron-Maiden
Z tego co sobie cześniej na JudTubie posłuchałem, to brzmiało to całkiem konkretnie, ale dyszkami to bym tak nie szastał :) do najlepszych troszke brakuje. Niemniej jednak tr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9572/Gortal-Deamonolith
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło