Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Po prostu pięknie. Strona: 1

Po prostu pięknie Wysłany: 2008-06-09 12:35

Właśnie dostałem super wiadomość od szefa - "Sorry, ale kasę na projekty nam obcięli. Pracujesz tu do końca miesiąca."
Heh...po prostu pięknie. Jak już znalazłem pracę, która lubię to lecę. To nie jest zdecydowanie mój dzień :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2008-06-09 12:36

Vammp (Diabolista)
Vammp
Wszedzie i nigdzie

Wspolczuje ci.

Czasami warto uciec od zycia...

Re: Po prostu pięknie Wysłany: 2008-06-09 19:40

[quote:56862f8d90="CrommCruaich"]Właśnie dostałem super wiadomość od szefa - "Sorry, ale kasę na projekty nam obcięli. Pracujesz tu do końca miesiąca."
Heh...po prostu pięknie.[/quote:56862f8d90]
Nie wiem co w tym pięknego widzisz. Ja bym się conajmniej zdenerwował 8)

forever alone immortal

Re: Po prostu pięknie Wysłany: 2008-06-09 21:46

[quote:2623fc6545="CrommCruaich"]Właśnie dostałem super wiadomość od szefa - "Sorry, ale kasę na projekty nam obcięli. Pracujesz tu do końca miesiąca."
Heh...po prostu pięknie. Jak już znalazłem pracę, która lubię to lecę. To nie jest zdecydowanie mój dzień :)[/quote:2623fc6545]

Szczerze współczuję. Co to za praca? I swoją drogą co to za szef, który pisze o tak ważnej dla pracownika sprawie w taki sposób? 8O Ja bym chyba nie chciała pracować u kogoś takiego... Bezczelne to mało powiedziane.
Głowa do góry, na pewno znajdziesz coś lepszego :)

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Wysłany: 2008-06-10 08:59

Akurat o moim szefie nie mogę powiedzieć złego słowa. Jego zwierzchnicy podjęli taką decyzję. No cóż, tak to jest w outsourcingu. Na szczęście moja firma obiecała mi, że coś mi znajdą. Po prostu trochę żal, bo tutaj było naprawdę spoko w porównaniu do poprzedniej firmy, która okazała się totalnym bagnem.
Ale słońce świeci, więc co mi tam :)

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2008-06-10 09:24

Nie zmienia to faktu, że sposób, w jaki Cię o tym poinformował jest jak dla mnie naganny Ale to dobrze, że chociaż pomagają Ci szukać czegoś nowego :)

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło