Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

Ciało kobiety jest więcej warte w nocy, gdy na nim piszę, niż w dzień, gdy je patrzę,-> co to do jasnej anielki ma byc?j polski czy jakis wlasny??!!! gdy tylko widzę..
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1098/Jej-cialo
Suicide Commando - Axis Of Evil sprzedam nowa ! http://www.allegro.pl/item167306067_suicide_commando_axis_of_evil.html http://www.allegro.pl/item167305993_metallica_t_shirt_rar
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1354/Suicide-Commando-AXIS-OF-EVIL-ORAZ-T-SHIRT-BM
Hmm a Musikkurzfilme?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1610/Lacrimosa-8211-pierwsze-DVD-live-po-9-latach
No i znowu pobity. 1800...coś ludzi było :wink: Szkoda, że mnie nie bylo na TSA ale trudno sie mówi. Wkurzało mnie tylko to, że cała scena była tak nagłosniona, że w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1866/Bicie-Rekordu-Guinessa
[img:a5e7433587]http://i6.photobucket.com/albums/y220/zodhiak/cyb12colorcopyfv6.jpg[/img:a5e7433587] cybORGY 12 - Poznań , bunuba cafe ul. Szewska 20 - 6 lipiec start 21.00
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2122/cybORGY-12
Czasami osobie, która pisze wiersze, uda siÄ™ stworzyć tak Å‚adny obraz, zÅ‚ozony z nioczekiwanego zestawienia wyrazów, że czytelnik dÅ‚ugo go pamiÄ™ta. No i siÄ™ Tobie Alu teÅ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2634/Muzealny-Swiat
Graja i nagrywaja na zachodzie Europy, ale sa naszymi rodakami, mowie to o grupie rockowej SIR POL, ktorej album "We Wanna Be Stars" ukazal sie we Francji. Ja osobiscie slyszalem n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2890/SIR-POL-super-grupa-rockowa
sam bym pojechal ale z biletami bedzie bardoz ciezko. ja to glownei dla samaela i vadera
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3402/Urodzinowy-koncert-z-okazji-25-lecia-Vader
Czasami po miesiącach słuchania metalowo-gotycko-rockowego łomotu człowiek potrzebuje czegoś innego. Ja wtedy wrzucam do playlisty Franka Sinatre. Świetny głos, świetny sty
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4170/Frank-Sinatra
Ano, pamietaj jaka wojne z rodzina toczyla moja znajoma, gdy siostra chciala ja na matke chrzestna dla swego synka. Agumenty w stylu "Pojdziesz i sklamiesz cos tam ksiedzu" sa przy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5194/Grzech-w-przedzien-Wielkanocy
No proszę, cudeńko vinyl-love. Świetna okazja na zbliżenie :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5706/6-plytowy-box-od-Enslaved
Ciekawy pomysł: http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,7222541,Radio_Hell__Piekielny_glos_w_twoim_domu.html :lol: Ciekawe kiedy to radio nadaje dokładnie, bo podejrzewam,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5962/Radio-HeLL
Oczywiście prawidłowa odpowiedź to "Sold Heart". Płyty otrzymają: bliesa, biedron oraz snarks. Gratulujemy!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6474/Wygraj-plyte-Katatonii
Sprzedam lateksowy gorset firmy Phaze, kupiony w Gothic Dream Shop. Sznurowany, z kompletem oryginalnych czarnych i czerwonych tasiemek. Pasuje na rozmiar S/M. Zdjęcie i więcej i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6730/Sprzedam-gorset-firmy-Phaze
Serdecznie zapraszamy na kolejną edycję poznańskiego, legendarnego i epickiego SMOg'a! Ja już zamawiam powoli pogodę, ale jak mi nie wyjdzie, to nie za...bijać ;) [img:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7242/Strasznie-Mroczne-OGnisko-vol-14
Jako że jest już podobny wątek w dziale "Muzyka" postanowiłam założyć podobny w dziale "Film". Chciałabym abyście wybrali najlepsze i najgorsze premiery 2010 roku a także
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7498/Filmowe-podsumowanie-2010-roku
Płaskie brzmienie??? Chyba naturalne... Zwierzęca płyta. Dla mnie klasyk. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7754/Brutal-Truth-Extreme-Conditions-Demand-Extreme-Responses
Było zajebiście, w szczególności Xanthe, nawet dostałem Demo od zespołu ^^. Arshenic miał natomiast naprawdę piękną wokalistkę. Lilith jakoś mnie nie przekonało. 9 cze
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8010/Poznan-Dark-Festival-VII-Lilith-Diavolopera-Arshenic
Lubię twórczość Ursuli, ale dla mnie najlepszy pozostanie jednak cykl Ziemiomorze, pomimo że ostatnia część TEHANU mocno mnie rozczarowała.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8266/Ursula-K-Le-Guin-Planeta-wygnania
Jak pierwszy raz założyłem na siebie sprzęt wspinaczkowy, to wiadomo - było szkolenie, co wolno, czego nie wolno, która linka do czego itp. A potem wdrapując się na te 2
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8522/Lato-humpeltow-cz-4