Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Frank Sinatra ;). Strona: 1

Frank Sinatra ;) Wysłany: 2008-08-24 14:41

sums (Diabolista)
sums
Grodzisk Wlkp./Poznań

Czasami po miesiącach słuchania metalowo-gotycko-rockowego łomotu człowiek potrzebuje czegoś innego. Ja wtedy wrzucam do playlisty Franka Sinatre. Świetny głos, świetny styl. Co sądzicie o facecie? Ktoś z was go słucha?

"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"

Wysłany: 2008-08-24 23:38

przyznam się że tak czasem słucham Sinatre, ale nie tylko słucham też klasyków muzyki poważnej np.Bethovena :D czy Vivaldiego szczególnie "Cztery Pory Roku" :) Mozarta :) rzadko ale dla odmiany lubię ich posłuchać :)

[img:95317eb703]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:95317eb703]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2008-08-25 00:34

Frank jest po prostu... zajebisty. Choć to zapewne złe określenie na człowieka z taką klasą wykonawczą. A stawianie go na szali "dziwaczności" z Beethovenem prawdziwie rozbroiło mnie, HardKillu :-) To tak jakbyś zestawił Anję Orthodox z Bjork :twisted:

Wysłany: 2008-08-25 00:40

co nie oznacza że nie można słuchać np.metalu Sinatry i Mozarta słucham też rzadko ale słucham Jazzu i jak pisałem wcześniej F.Sinatre :)i nie widzę w tym nic specjalnie dziwnego :) nie mam też nic do Ani Orthodox i Bjork bo też ich słucham :) mniejsza z tym pytanie było czy ktoś jeszcze słucha F.Sinatre więc tak ja słucham :)

[img:cb7c2cf7d3]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:cb7c2cf7d3]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2008-08-25 08:11

A ja lubie w zasadzie kazdy gatunek - w każdym znajdę coś dla siebie. Franka Sinatre bardzo lubię, koleś miał kapitalny głos ...

.

Wysłany: 2008-08-25 09:33

Sinatra... jak najbardziej Bardzo cenię tego muzyka, aczkolwiek osobiście częściej sięgam po cięższe klimaty w jazzie, jak np. Tomasz Stańko, Miles Davis, Tord Gustavsen, Esbjorn Svensson... Ale klasyczny jazz potrafi bardzo korzystnie wpłynąć na nastrój
W sumie to ważne, żeby nie ograniczać się do gatunków i przebierać sobie w muzyce, odnajdując coraz więcej inspiracji, czy po prostu poszukując nowych muzycznych wrażeń. Co do klasyki... uważam, że w niej można odnaleźć korzenie każdego rodzaju muzyki. :)

Wysłany: 2008-08-25 09:39

[quote:1ffeddfee6="would"]Tord Gustavsen[/quote:1ffeddfee6]

Lubie kolesia - niby rzemieślnik, ale ta muzyka ma mroczny klimacik ... na pewno bardziej cenię niż E.S>T.

ale koniec off-topu, let's back to frank :)

.

Wysłany: 2008-08-25 12:42

Freja (Bicz)
Freja
Wałbrzych

Franka Sinatre słucham odkąd pamiętam :D Facet miał niesamowity głos i ten styl :D garniturek i kapelusik to jest to :D

Niczego nie można do końca przemyśleć, wszystko można do końca przetrwać.

Duets, Duets II Wysłany: 2008-08-25 13:58

Lupp (Bicz)
Lupp
Restinpeace

To jest niezły album - spiewa tam z takimi ludźmi z innych parafii :D jak:Bono , Luther Vandross, Aretha Franklin, Barbra Streisand, Carly Simon, Anita Baker, Kenny G and Liza Minnelli.

Do not quote - think for yourself

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło