witam ^^
Mam parę pytań do osób z łodzi lub kogoś kto tam bywa...
Obecnie mieszkam w wawie ale mam zamiar isć na studia do Łodzi. Wszyscy znajomi odradzają mi to mia
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7995/ludzie-miejsca-kluby-i-koncery
|
co o tym myślicie pali ktoś?[color=green:d350b60be2][/color:d350b60be2]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8251/ziolo
|
Ujmę to tak- po tej płycie przestałem śledzić ich losy... Płyta denna, na siłę odmienna, nic nowatorskiego, chyba tylko kower to ciekawy akcent. Denna okładka, debilny ima
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8507/The-Kovenant-S-E-T-I
|
Ave
Rzecz jasna że to nie moja twórczość...ale mi się bardzo spodobało dlatego też chcę się z wami podzielić
Przekazuje wam to w dwóch wersjach w originale i w polski
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8763/Hymn-O-Szatanie
|
Gramy w klimatach heavy/power metal i usilnie poszukujemy wokalisty, który odnalazłby się w tych klimatach. Niezależnie od tego, czy śpiewasz ładnie, czy się wydzierasz, zaw
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9019/Zespol-szuka-wokalisty
|
Buty New Rock, dobrze znane w kręgach cybergoth, fanów castle party czy tych imprez w Kultowej. Tak czy siak, buty trochę zniszczone, przechodzone dużo, ale sprawne i ładnie p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9275/BUTY-NEW-ROCK-sprzedam-Tanio
|
Bylem na concercie Katatonia i Alcest pare dni temu w Mediolanie ....kocham Katatonia i pierwszy raz widzialem ich live....naprawde super ale zdecydowanie wole Alcest...widzialem
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9531/Katatonia-Alcest-Junius-Progresja-Warszawa-17-11-2012
|
Witam
Mam do sprzedania gotyckie spodnie firmy dead threads stan idealny, ubrane kilka razy. Aukcja bez ceny minimalnej, za ile wylicytujesz za tyle kupisz.
http://allegro.pl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9787/sprzedam-Gotyckie-spodnie-DEAD-THREADS
|
No więc tak. Właśnie przesłuchałem i obejrzałem nagrania ze studia na youtube - umieścili tam zapis całej płyty chyba.
Grzechy te same co zawsze - to co najlepsze, czyl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10043/Animations-Private-Ghetto
|
sprzedam glany 15-dziurkowe firmy steady's . Są w stanie idealnym ! wiecej info.
http://tablica.pl/oferta/roz-41-glany-unisex-czarne-steadys-15-dziurkowe-jak-nowe-CID87-ID3
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10299/Sprzedam-glany-15-dziurkowe-STEADY-S
|
Kto tę szatę graficzną zmienił??? I to na taką - diametralnie -inną od oryginalnej???
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10555/Reedycja-debiutu-Sacrilegium-w-grudniu
|
[URL=http://]www.positivefreak.pl [/URL]wszystkie panie zapraszam do nowego sklepu :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11579/positivefreak-pl-sklep-alternatywny-dredloki-gorsety-etc
|
Z chęcią poznam kogoś z Krakowa bądź okolic.
Pozdrawiam ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11835/Witam
|
Oho, chyba widzę tu fana twórczości mistrza Tolkiena :wink: Właśnie jestem w trakcie czytania Twojego opowiadania. Cieszę się, że jest takie długie, będzie więcej :D A
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/316/Pragnienie-zemsty
|
widze że się mistrzu dzisiaj rozpisałeś jakiś nagły przypływ weny?? 8)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/572/MASSACRA-Signs-of-the-Decline
|
Szkoda, że ten wywiad nie jest dłuższy, fajnie byłoby dowiedzieć się czegoś więcej o zespole, o koncertach, jakies anegdotki z "życia" zespołu, trochę o sprzęcie jakieg
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/828/Wywiad-z-Levanem-z-Decimated
|
The Great Archives determine you to have gone by the identity:
Magdalene de Pompadour
Known in some parts of the world as:
Iseult of The Horned One
The Great Archives Record:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1084/Generator-imion-wampirow
|
TO JA
Cierpię, choć nie każdy to czuje...
Krzyczę, choć nie każdy to słyszy...
Płaczę, choć nie każdy to widzi...
Żyję, choć nikt o tym ne wie...
Umrę, i nikomu
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1340/To-ja
|
Zapomniałam zapytać wcześniej ... jako że nie znam tego miasta Poznań, gdzie można najszybciej i najtaniej wyrobić książeczkę, jaka mniej więcej kasa potrzebna itd.
o q
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1596/sanepid
|
Przeleciał mi przez palce ten Twój wiersz Doktorku :( Nie odnalazłam w nim ani słów tak pięknych, jak do tej pory w innych Twoich wierszach, ani przesłania tak głębokiego,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1852/O-niczym-studnia-bez-dna
|